Niceboy VOICE, fekete

Niceboy VOICE, fekete

Értékelés: 3
21 990 Ft
Ingyen szállítás

Podcast készítőknek, valamint telefonhívásokhoz és online streaminghez tervezték – a modern Niceboy VOICE asztali kondenzátor mikrofon kardioid karakterisztikával és levehető pop szűrővel kiváló minőségben és torzítás nélkül rögzíti a hangodat. Hangerőszabályzóval, stabil tripod állvánnyal, állítható tartóval és 1,8 m-es USB-kábellel rendelkezik.

Niceboy VOICE Handle, fekete-34%
28 990 Ft 18 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Podcast készítőknek, valamint telefonhívásokhoz és online streaminghez tervezték – a modern Niceboy VOICE Handle asztali kondenzátor mikrofon kardioid karakterisztikával és levehető pop szűrővel kiváló minőségben és torzítás nélkül rögzíti a hangodat. Rázkódásgátlóval, rugalmas forgatható állvánnyal rendelkezik, és USB hangkártyán vagy 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül csatlakozik.

Connect IT YouMic POP szűrővel
11 490 Ft

2 év garancia

USB mikrofon asztali és kézi használathoz, amely alkalmas video- vagy hangfelvételhez, játékhoz, csevegéshez vagy karaoke-hoz. A Connect IT YouMic képes eltávolítani a nem kívánt háttérhangokat, állványt és POP szűrőt tartalmaz, amely növeli az élettartamot és javítja a felvétel minőségét.