Fisher-Price DOLU gyermek hinta
14 990 Ft

12 170 Ft

Fisher Price DOLU gyermek hinta egy gyönyörű színesjáték, mely a gyermekekkel együtt nő. Olyan mozgó alkatrészekből áll, amelyek a gyermek igényeitől és korától függően könnyen szétszerelhetők. Az elülső korlátnak köszönhetően a gyermek egy éves korig biztonságosan hintázhat. Ahogy a gyermek nő, az első és a hátsó támlák fokozatosan eltávolíthatóak. A csecsemő hintából könnyedén készíthetsz kényelmes üléssel rendelkező hintát idősebb gyermekek számára is.


Teddies Fa hinta, 38x30cm, Kék / fehér
5 280 Ft

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Teddies Fa hintával a gyerekek biztonságosan élvezhetik a sebességet szép időben kint, a szabad levegőn. Rossz idő esetén a hinta a házban is használható. A magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően biztonságos a szórakozás. A hinta 3 éves kortól ajánlott a gyermekeknek.


Dohany Hinta 422

Dohany Hinta 422

Értékelés: 5
7 465 Ft

4 590 Ft

A klasszikus, többszínű műanyag hinta a Dohány kerítéssel beltéri és kültéri használatra készült. Rögzítheted az ajtóra vagy a mennyezetre, és a gyerekek élvezhetik a mulatságot még akkor is, ha az időjárás nem tenné lehetővé.


Woody Mászókötél

Woody Mászókötél

Értékelés: 5
5 150 Ft

mászókötél nagyszerű aktív játék az örökmozgó gyerekeknek. Főleg kertbe ajánlott, ahol fára akaszthatjuk, de bizonyára otthon a szobában is megörvendezteti a gyerekeket. A lépéseknek köszönhetően a legkisebb gyermekeknek is megfelel.


DOLU Nagy gyerek hinta 3 az 1- ben
10 490 Ft

9 790 Ft

A 3 az 1– ben hinta a gyerekeddel együtt fog nőni. Ahogy a gyerek nő, fokozatosan eltávolítható az elülső korlát, majd végül a háttámla is. Ezért nem okoz gondot, hogy a gyereked már egy éves korától hintázzon.


Smoby Hinta Cica szürke
6 390 Ft

5 550 Ft

Minőségi és biztonságos szürke hinta vidám kiscica alakban. Beltéri és kültéri használatra is alkalmas. Ez a hinta biztosan mindenkinek örömet okoz, aki szeret hintázni, vagy szereti a cicákat.


Smoby Macska hinta/libikóka
5 550 Ft

Smoby libikóka egy élénk színű macska alakú gyermeklibikóka. A kicsik játszhatnak vele a lakásban és a kertben egyaránt. A gyerekek egyik kedvence, ez a klasszikus és biztonságos játék, amit önfeledten használhatnak testvéreikkel és barátaikkal. Köszönhetően a kompakt méretének nem foglal sok helyet és áthelyezése is egyszerű. Kényelmes, ergonomikusan alakított üléssel és hintázás közben a gyerkőc a cica fülébe tud kapaszkodni.


TRIGANO Gyerek gyűrűhinta
5 280 Ft

Gyerek trapézformájú gyűrűhinta egy egyszerű kül- és beltéri felakasztásra és használatra alkalmas sporteszköz. Ezt kb. 2 – 2,5m magasságba szereljük bármilyen konstrukcióra vagy akár fára. Színe élénk zöld, minőségi műanyag termék.


TRIGANO Kötéllétra
5 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kötéllétra remek szórakozást jelent az izgő-mozgó gyerekek számára. Elsősorban kertben történő használatra alkalmas, például 2–2,5 m magas mászókákra akasztható. Egyéb felfüggesztési-fixálási módra is lehetőség van.


TRIGANO Labda-lengőhinta
27 800 Ft

Labda kötélen lengőhinta. Remek szórakozást nyújt lányoknak és fiúknak egyaránt. A függesztőzsinór lerövidítésével ez a hinta alacsonyabb állványokon is használható. Azonban a kertben is felfüggeszthető erős, megfelelő magasságban lévő faágra.


Mochtoys Fóka hinta

Mochtoys Fóka hinta

Értékelés: 5
6 190 Ft

4 690 Ft

Fogantyúval ellátott egyszemélyes hinta*, kék **fóka. A szórakozás közelebb van, mint gondolnád. Szerezd meg ezt a hintát gyermekednek, mely lakásba és kertbe egyaránt alkalmas. Felhőtlen szórakozásban lehet részed.