TRIGANO Baby hinta állvány, 1,2 m
22 500 Ft

Trigano baby hinta állvány kisgyermekeknek ajánlott. Fém szerkezetének köszönhetően rendkívül stabil és biztonságos. Az ülés kialakításánál ügyeltek a kényelmes megoldásra, széles ülőrész és magas háttámla jellemzi. A két pontos biztonségi öv segítségével teljes biztonságban hintázhat gyermeke.


TRIGANO Jardin Baby Swing hinta, 124 cm
31 770 Ft
+ ingyen szállítás

Az összecsukható szerkezetnek köszönhetően könnyen tárolható. Helyigénye minimális, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A szerkezet strapabíró fém anyagból készült, amelyet a műanyag borítás véd meg a korróziótól.Gyermeke garantáltan több időt fog a szabadban tölteni ezzel a hintával.


TRIGANO 1 üléssel ellátott fa hinta
43 224 Ft
42 370 Ft

Trigano Dolly kerti hinta fa konstrukcióval és fém csatlakozással. Az anyag így kitűnően harmonizál a környezettel. A hinta Trigano hintaülőkével ellátott. Az egész szerkezet 190 cm magas.


TRIGANO Gyerek hinta IRIMË-VENETO
62 240 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano gyerek fém hinta akár három gyerek számára, ideális a kisebb kertekbe. A hinta Franciaországban volt tervezve és készítve, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak és kritériumoknak. A műanyag ülések magassága állítható.


TRIGANO Olwe gyermek hinta
35 812 Ft

34 420 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A gyermekeknek alkalmas Trigano kétszemélyes fém hinta kisebb kertekbe is ideális. A hinta Franciaországban volt tervezve és gyártva, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és kritériumoknak is. A műanyag ülés állítható magasságú.


TRIGANO Swing 2 személyes hinta
52 970 Ft

Szórakozz a Trigano Swing 2 személyes hintával saját kertedben. Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Ez a két személyes hinta, a kert dísze lehet évekig. Stabil, tömör szerkezet, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


TRIGANO Swing 3 részes hinta
61 990 Ft

55 140 Ft

Trigano Swing 3 részes hintával saját kertjébe is könnyedén játszóteret varázsolhat. 2 hintaülőkéjével és 2 személyes gondola hintájával kiváló választás többgyermekes családoknak is akár. Ez a 4 személyes hinta, a kert kedvelt része lehet évekig. Stabil szerkezetű, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


CUBS Dominik gyermekjátszótér
66 870 Ft

CUBS Dominik gyermekjátszótér két hintával, fa hasábokból, melyek ökologikusan nyomás alatt impregnáltak. A védelem a hosszú élettartam alapja, bármilyen elhasználódási jelek nélkül.


CUBS Mátyás gyermekjátszótér
101 310 Ft

CUBS Mátyás gyermekjátszótér két hintával és csúszda megvásárlás lehetőségével, fa gerendákból, melyek ökologikusan nyomás alatt impregnáltak. A védelem a hosszú élettartam alapja, bármilyen elhasználódási jelek nélkül.


CUBS Vojta gyermekjátszótér
76 670 Ft

CUBS MVojta gyermekjátszótér két hinta és mászóka kombinációja, csúszda megvásárlásának lehetőségével, fa gerendákból, melyek ökologikusan nyomás alatt impregnáltak. A védelem a hosszú élettartam alapja, bármilyen elhasználódási jelek nélkül.