KinderKraft Kinderkraft hintaszék horse
20 300 Ft 19 120 Ft

2 év garancia

Gyermek hintaszék és jármű egyben Ez a gyönyörű hintaszék egy pillanat alatt kényelmes kerekes járművé válhat a kicsiknek.

Nattou hintaló Tim TT 10-36m
38 690 Ft
Ingyen szállítás

Gyerek hintaló Tim a Nattou márkától, ami kiváló minőségű anyagokból készült. Élvezd a biztonságos szórakozást a gyermekeiddel hintázás formájában az otthonodban. A Tim hintaló azonnal a kicsi legjobb barátjává fog válni a közös játék során.

Nattou Krokodil hinta, 18-36 hó
28 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kiváló minőségű, elbűvölő krokodilformájú gyermekhinta biztonságos szórakozást garantál a kisbabának. A hintát a biztonságos otthoni hintázások során gyermekek és szülők egyaránt megszeretik.

Nattou Kutyus hinta, 18-36 hó
28 590 Ft

2 év garancia

Ez a kiváló minőségű, elbűvölő kutyaformájú gyermekhinta biztonságos szórakozást garantál a kisbabának. Ezt a hintalovat a gyermekek és a felnőttek is megkedvelik a biztonságos hintázás miatt.

Nattou farkas hintaló Tiloo TT 10-36m
40 840 Ft 37 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek farkas hintaló Tiloo a Nattou márkától, ami kiváló minőségű anyagokból készült. Élvezd a biztonságos szórakozást a gyermekeiddel hintázás formájában az otthonodban. A Tiloo farkas hintaló azonnal a kicsi legjobb barátjává fog válni a közös játék során.