Split klímát szeretne vásárolni? Segítünk Önnek!

Amit a split klímáról tudni érdemes:

Az Internet Mall Hungary Kft. által forgalmazott végfelhasználói tanúsítvány köteles split klímákat onnan ismeri fel, hogy a termék leírásában minden esetben a lenti tájékoztatást jelenítjük meg:

Az ENSZ Éghajlat Változási Keretegyezménye és annak Kiotói Jegyzőkönyve alapján 2015. február 18. napján hatályba lépett a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet alapján minden klímagázzal működő készülék esetén az eladónak, mind a végfelhasználónak rendelkeznie kell egy végfelhasználói nyilatkozattal, mely tanúsítja, hogy a készülék telepítését arra képesítést és engedélyt szerzett szakértő vállalkozás végzi.

Mi beszerezzük Ön helyett a tanúsítványt!

A végfelhasználói nyilatkozatot nem kell Önnek beszereznie, hiszen a Whirlpool berendezések online megrendelése esetén a rendelési folyamat véglegesítését követően Ügyfélszolgálatunk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot. A rendelés teljesítéséhez szükséges egyeztetni, hogy a tanúsítványban milyen telepítési címet jelöljünk meg. Ezt követően a Whirlpool Magyarország Kft. segítségével kiállítunk egy tanúsítványt a rendelésben szereplő készülékre, szállítási névre és telepítési címre, melyet pdf formátumban küldünk meg a rendeléskor megadott e-mail címre a rendelést követő 1 munkanapon belül. Önnek mindössze annyi dolga van, hogy ezt színesben kinyomtatva és aláírva – lehetőleg ajánlva és elsőbbségi levélként – megküldje részünkre a 1139 Budapest, Váci út 99-es címre. A borítékon kérjük tüntesse fel, hogy “Internet Mall Hungary Kft. részére tanúsítvány”.

Miért gyors a rendelési folyamat?

A Kormányrendeletben előírt telepítést végző vállalkozás által kitöltött tanúsítványhoz gyorsan hozzá jut anélkül, hogy egyeztetnie kellene tanúsított klímaszerelővel. Csupán az adatait kell megadnia, majd aláírni a tanúsítványt és 2 db eredeti példányban postai úton elküldeni részünkre.

A területileg Önhöz legközelebb eső Whirlpool Márkaszerviz munkatársa rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából a rendelés során megadott telefonszámon.

A Whirlpool Márkaszerviz akciós beszerelési ajánlatot tesz Önnek! Az ország egész területén akár már bruttó 60.000 Ft-ért megkaphatja a képesített vállalkozó által történő telepítési szolgáltatást!*

Mikor érkezik meg Önhöz a split klíma?

A hiánytalanul kitöltött, színesben kinyomtatott és aláírt végfelhasználói tanúsítvány postai úton történő beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak a terméket, melyről e-mailban és SMS-ben is értesítjük.

Kérdése van?

Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a +36-1-205-3006-as telefonszámon, vagy e-mailben az [email protected] címen.

Tekintse meg split klímáink teljes kínálatát ide kattintva.

A rendeléssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a rendelésben található személyes adatait az Internet Mall Kft. a mindenkor hatályos Adatvédelmi Tájékoztatójában foglaltak szerint kezelje, valamint, hogy az ott meghatározott célok érdekében a Whirlpool Magyarország Kft. részére továbbítsa.

* Az akciós beszerelési ajánlat a Whirlpool Márkaszerviztől a visszavonásig, 2,5 – 3,5 KW teljesítményű klímákra vonatkozik, amennyiben az installáció 3 méter távolságon belül (a kültéri és a beltéri egység között a falon mérve) maximum egy fal áttörésével, normál falszerkezet és átlagos körülmények között végezhető el. Az ár tartalmazza a kültéri konzolt, a vízelvezető csatornát, a hűtéstechnikai szigetelt rézcsöveket, a falon kívüli kábelcsatornát, a szükséges elektromos szerelési anyagokat az egységek között illetve az áramellátási pontig másfél méteren belül, az egyszeri kiszállást és a munkadíjat. A beszerelési határidő a bejelentés rögzítését követő napon indul és a szerviz által jelzett kiszállási időpontig tart. Nem számít határidő-túllépésnek, amennyiben az ügyfél értesítése meghiúsul, az időpont-egyeztetés a szerviz érdekkörén kívüli okból sikertelen, illetve vis maior helyzet esetén. A fenti okokon kívüli, a szerviz érdekkörére visszavezethető esetleges határidő-túllépés esetén, a vásárló a szerelési díjra vetített jegybanki alapkamat kétszeresére, mint teljes körű kártérítésre jogosult. Az 5,2 KW teljesítményű klímák esetén egyedi árat határozhat meg a szerelő.

A Márkaszerviz által installált készülékre 3 év (36 hónap) teljes körű jótállás érvényes, amelynek elengedhetetlen és elválaszthatatlan feltétele a regisztráció, illetve az évenkénti karbantartás. A karbantartás éves költsége 8.990 Forint (bruttó) kiszállással, segédanyaggal.

Amennyiben az évenkénti karbantartást a Vásárló nem végezteti el, úgy kizárólag a törvény által előírt 1 év (12 hónap) jótállásra jogosult.

Normál falszerkezetek: gázbeton-, öntött beton-, vasbeton-, tégla-, rönk vagy gerenda-, szilikát-, könnyű falszerkezet

Normál körülmények: Beltéren legfeljebb 3 méter magasságig, kültéren 5 méter magasságig (létráról végezhető installáció).