TrueLife Care Q7 érintés nélküli hőmérő
10 090 Ft

9 290 Ft

TrueLife Care Q7-tel infravörös technológiával gyorsan, pontosan és fájdalommentesen mérhet hőmérsékletet. Nincs szükség fizikai kontaktusra: 5–8 cm-ről meg tudja mérni egy test, felszín, vagy folyadék hőmérsékletét.


Geratherm Bazális hőmérő üveg gallium
4 050 Ft

Teploměr skleněný bazální s galiem je vhodným pomocníkem k přirozenému plánování rodiny – pomocí teploměru může žena pravidelně zjišťovat své plodné a neplodné dny.


Geratherm Hőmérő fül / homlok Duotemp narancssárga
9 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fül és arc hőmérő A Duotemp Orange egy infravörös multifunkciós digitális 3-in-1 hőmérő, melynek célja a fül és a homlok hőmérsékletének mérése, valamint a felületi hőmérséklet mérése. .


Geratherm Hőmérő fül / homlok Duotemp zöld
8 110 Ft

A fül- / homlok hőmérő A Duotemp zöld egy infravörös multifunkciós digitális 3-in-1 hőmérő, melynek célja a fül és a homlok hőmérsékletének mérése, valamint a felületi hőmérséklet mérése.


Geratherm Nem érintkező érintkező hőmérő
9 280 Ft

A Non Contact érintés nélküli infravörös hőmérő megkönnyíti a testhőmérséklet mérését a gyermekek és felnőttek esetében, valamint a tárgyak, felületek és egyéb hőmérsékletek hőmérsékletét.


Hartmann THERMOVAL Baba
14 710 Ft

Teploměr THERMOVAL Baby bezdotykový infračervený je určen pro jemné a rychlé měření teploty z čela do 3 sekund.


Helpmation RC6 érintés nélküli hőmérő
10 770 Ft

Az RC6 közelségi hőmérő a gyermekek és felnőttek testhőmérsékletét, az objektumok felületének hőmérsékletét, a baba táplálkozással ellátott palackok hőmérsékletét méri.


Helpmation RC8 érintés nélküli hőmérő
10 140 Ft

Az RC8 Proximity hőmérő pontos hőmérséklet- és hőmérsékletmérést biztosít a gyermekek és a felnőttek számára , a felületi hőmérsékletet, a fürdőt és a szobahőmérsékletet.


Helpmation RC9 érintésmentes hőmérő
9 510 Ft

Az RC9 érintés nélküli hőmérő mind a gyermekek, mind a felnőttek testhőmérsékletét méri, érintkezés nélkül, vagy a tárgyak felületi hőmérsékletén, a babapalackok hőmérséklete 1 másodpercen belül a legkorszerűbb IR technológiával.


Medisana Többfunkciós hőmérő TM 750
11 410 Ft

A TM 750 többfunkciós hőmérő a fül és a homlok hőmérsékletét méri, és a helyiség hőmérsékletét és a felületi hőmérsékletet is méri.


Omron Hőmérő GentleTemp 720 első 3v1
12 680 Ft

Hőmérő GentleTemp 720 elülső 3v1 mérésére testhőmérséklet a homlokon, környezeti hőmérséklet és a hőmérséklet a felületek (pl. Bébiétel).


SANITAS Hőmérő 65 SFT multifunkciós 6in1
11 690 Ft

Az SFT 65 multifunkcionális 6in1 hőmérő egy többfunkciós hőmérő, amely felnőttek és gyermekek számára is alkalmas. Ezzel a hőmérővel néhány másodpercen belül megmérheti a testhőmérsékletet a fülén vagy a homlokán, valamint a tárgyak vagy folyadékok felületi hőmérsékletét.


Thermofocus Hőmérő dig. VISIOFOCUS bezkont.vizualizace temp.
24 320 Ft

VISIOFOCUS hőmérő méri a testhőmérsékletet, tárgyak vagy folyadék 1–55 ° C-on Hőmérő kínál hőmérséklet nyúlványok közvetlenül a homlokon vagy a mért tárgy. Hőmérő, köszönhetően a szabadalmaztatott optikai megfigyelés rendszer meghatározza a megfelelő távolságot a hőmérőt és a mérési pont.


Albert Érintés nélküli baba hőmérő
9 280 Ft

Az Albert Érintés nélküli baba hőmérő érintésmentes technológiájának köszönhetően gyorsan és kellemetlenségek nélkül mérheti meg gyermeke testhőmérsékletét. Pillanatokon belüli képes fül-, homlok, vagy más felületen hőmérsékletet mérni, nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatóak az eredmények. Mérési memóriával rendelkezik, mely tárolja az utolsó mérések eredményét. Kialakítása rendkívül biztonságos, higany és üveg mentes.


Microlife NC 100 Infravörös lázmérő
11 320 Ft

9 890 Ft

A Microlife NC100 Infrás lázmérő egy test, étel, fürdővíz, levegő hőmérséklet mérésére alkalmas készülék. Nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatóak az eredmények. Pillanatok alatt ad pontos eredményeket.