Berrcom Érintés nélküli hőmérő JXB-178
27 390 Ft
+ ingyen szállítás

A Berrcom 6in1 érintés nélküli hőmérő a test, a felület és a környezeti hőmérsékletek mérésére szolgál, 32 memória funkcióval, automatikus kikapcsolással és 3 színű háttérvilágítással rendelkezik magasabb hőmérsékletekhez.

Érintés nélküli hőmérő HeTaiDa HTD8813
22 590 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Érintés nélküli hőmérő, amely ideális a gyermekek hőmérsékletének mérésére, áttekinthető kijelzővel, amely magas hőmérséklet esetén megváltoztatja a színét. A hőmérő praktikus automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik, körülbelül 18 másodperc inaktivitás után.

Thermometer Model 306

Thermometer Model 306

Értékelés: 3,9
26 890 Ft

A Model 306 érintés nélküli lázmérő 1 másodpercen belül leméri a hőmérsékletet. 10 mérésre elegendő memória funkcióval rendelkezik, jelzi a gyenge elemeket, 1 perc után automatikusan kikapcsol.

YOUNGME érintés nélküli lázmérő UC-03A
28 190 Ft

YOUNGME® érintés nélküli lázmérő nagy pontosságú, könnyen és gyorsan üzemel. Hangjelzés figyelmeztet a megemelkedett hőmérsékletre, memória 32 mérésre.

Rohnson érintés nélküli hőmérő A200
23 190 Ft
+ ingyen szállítás

A200 érintés nélküli hőmérő a Rohnson márkától, amely 1 másodpercen belül leméri a hőmérsékletet. Akár 25 mérésre megfelelő memóriával ellátott, jelez, ha alacsony az akkumulátor szintje, 30 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol.

DBB Remond Orvosi lázmérő babáknak
3 390 Ft

Megbízható otthoni és utazáskor is használható lázmérő. Egy tiszta digitális kijelző tájékoztat a baba vagy a saját hőmérsékletéről, ha nem érzed jól magát. Gyors mérés 10 másodpercen belül a lágy és hajlékony hegyével.

Bebe-jou Fürdőhőmérő Leopárd
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Része egy nagy számlap, melynek köszönhetően a végeredmény jól látható. Bebe-jou Fürdőhőmérő Leopárd nyilakkal ellátott, amely meghatározza a víz optimális hőmérsékletét. Higany nélkül.

Bebe-jou Lou-Lou
2 590 Ft

Bébé-Jou fürdő hőmérő rendkívül pontos és könnyű használni. A Bébé-jou 37 Celsius fokos fürdési hőmérsékletet ajánl. A gyermek fürdetéséhez ideális hőmérsékletet a hőmérő egy kis nyíllal jelzi. A nagy számlapnak köszönhetően könnyen leolvashatod a hőmérsékletet. A helyiség hőmérsékletének, ahol a babát fürdeted, legalább 23 Celsius fokosnak kell lennie.

hőmérő biztonságos, nem tartalmaz higanyt, a mérőcső pedig műanyaggal védett. A Bébé-Jou motívummal ellátott apró minta felkelti a baba figyelmét fürdés közben és rengeteg vízi szórakozásra ad lehetőséget.

DBB Remond Lázmérő készlet

DBB Remond Lázmérő készlet

Értékelés: 2,7
5 190 Ft

A két orvosi lázmérő megfelelő társ otthon és utazás közben is. A tiszta digitális kijelző tájékoztatja az egész család testhőmérsékletéről. Gyors, kényelmes mérés 10 másodpercen belül.

Albert Érintés nélküli baba hőmérő
12 990 Ft

Az Albert Érintés nélküli baba hőmérő érintésmentes technológiájának köszönhetően gyorsan és kellemetlenségek nélkül mérheti meg gyermeke testhőmérsékletét. Pillanatokon belüli képes fül-, homlok, vagy más felületen hőmérsékletet mérni, nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatóak az eredmények. Mérési memóriával rendelkezik, mely tárolja az utolsó mérések eredményét. Kialakítása rendkívül biztonságos, higany és üveg mentes.

Luma Digitális fürdőhőmérő
7 190 Ft

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Vízbe való helyezést követően aktiválódik, színnel jelzi az víz hőmérsékletét – ideális, meleg vagy hideg. Automatikusan kikapcsol. A Luma Digitális fürdőhőmérő a tető levételét követően tisztítható.

DBB Remond Elektronikus fürdőszobai hőmérő, halacska
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus hőmérő, amely méri a vízhőmérsékletet a baba kádban való fürdetése során, hogy elegendően meleg, vagy a kerti medencében elegendően frissítő legyen. Ezzel a hőmérővel nem kell aggódnod, a színes kijelző természetesen jelzi a forró vagy hideg vizet. Méri a szoba hőmérsékletét is.

Luma Digitális fürdőhőmérő
7 190 Ft

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Vízbe való helyezést követően aktiválódik, színnel jelzi az víz hőmérsékletét – ideális, meleg vagy hideg. Automatikusan kikapcsol. A Luma Digitális fürdőhőmérő a tető levételét követően tisztítható.

Medisana TM 700 digitális hőmérő
2 090 Ft

A Medisana TM700 77040 hőmérőt a hónalj, a száj hőmérsékletének mérésére tervezték, és a rugalmas hegynek köszönhetően még a végbélben sem jelent problémát. A mért érték tíz másodperc után megjelenik a digitális kijelzőn.

TrueLife Care Q7

TrueLife Care Q7

Értékelés: 4,4
26 990 Ft 20 990 Ft
+ ingyen szállítás

A TrueLife Care Q7 érintésmentes hőmérő modern infravörös technológiát használ, amely segítségével pillanatok alatt nagyon pontos eredmények elérésére képes. A hőmérőt elég közel helyezni az objektumhoz, és egy másodpercen belül megkapod a megbízható mérési eredményt.

BEURER BY 11MO Gyermek hőmérő
2 090 Ft

Beurer BY 11MO gyermek hőmérő ideális babáknak vagy kis gyermekek számára. Vidám majom figurájával garantáltan tetszeni fog a kicsiknek. 10 mp alatt képes a pontos testhőt mutatni.

Microlife NC 100 Infravörös lázmérő
16 990 Ft

A Microlife NC100 Infrás lázmérő egy test, étel, fürdővíz, levegő hőmérséklet mérésére alkalmas készülék. Nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatóak az eredmények. Pillanatok alatt ad pontos eredményeket.