Medel THERMO NEW Digitális hőmérő

Medel THERMO NEW Digitális hőmérő

Száma: 100050123191
Közvetlenül partnerünktől
MEDEL THERMO ÚJ Digitális hőmérő A MEDEL THERMO hőmérő modern hőmérsékletmérő készülék, és kiváló alternatívája a hagyományos hőmérőknek. További információ
1 810 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.11.04 - 2021.11.08 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100050123191

Leírás

A MEDEL THERMO hőmérő modern hőmérsékletmérő készülék, és kiváló alternatívája a hagyományos hőmérőknek. A hőmérsékletet 60 másodpercen belül megméri, majd egy hangjelzés jelzi, hogy a mérés befejeződött, és egyértelmű eredmény jelenik meg az LCD képernyőn. A MEDEL THERMO hőmérő funkciója a mért hőmérséklet utolsó eredményének megjegyzése, teljesen vízálló és könnyen fertőtleníthető. A MEDEL THERMO hőmérő védőtokkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és biztonságos tárolást. A MEDEL THERMO hőmérő egy IIa osztályú orvostechnikai eszköz, amely klinikailag tesztelt CE0044 tanúsítvánnyal rendelkezik. A termékre 2 év garancia vonatkozik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.