Vitammy SPACE + érintés nélküli hőmérő 1 másodperc

Márka: Vitammy Katalógus száma: 100040269451

Közvetlenül partnerünktől

Vitammy SPACE + érintés nélküli hőmérő 1 másodperc

Vitammy SPACE + érintés nélküli hőmérő azonnali méréssel 1 másodpercen belül. Könnyű és gyors hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. Világos képernyő háttérvilágítással. Pontosság 0,3 °. Memória 10 méréshez. Könnyű kezelhetőség. Lázriasztás. A továbbfejlesztett lencsés infravörös érzékelő techn További információ

13020

13 020 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040269451

Leírás

Termékleírás

Az érintés nélküli mérés az egyetlen teljesen biztonságos módszer az újszülöttek, csecsemők és gyermekek testhőmérsékletének mérésére. -A fejlett lencsés infravörös érzékelő technológia lehetővé teszi a pontos mérést 6 cm távolságból. -A VITAMMY SPACE + hőmérő & nbsp; rendkívül ergonomikus alakú, amely megkönnyíti a másik hőmérsékletének mérését, valamint a független mérést. -A VITAMMA Space + gyermekhőmérő ideális a szülők számára. Idősek számára is ajánlott. -Mérheti a víz, a tej, a levegő, a készételek hőmérsékletét – időt takaríthat meg, miközben vigyáz a családja biztonságára és egészségére. -A VITAMMY SPACE + érintés nélküli hőmérő egyszerű és gyors hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé: nincs érintkezés, nincs stressz és probléma, mérés könnyek és félelem nélkül, szövődmények és fertőzések nélkül, a csecsemő éjszakai ébresztése nélkül, mosás és fertőtlenítés előtt és minden használat után. -Azonnali mérés 1 másodperc alatt. Világos képernyő háttérvilágítással. -Pontosság 0,3 °. -Memória 10 méréshez. -Egyszerű működés. -Láz riasztás. -Hőmérséklet ° C vagy ° F. fokozatban. – Automatikus kikapcsolás. – Az akkumulátor-fogyasztás jelzője. & Nbsp; & nbsp; – Az orvostechnikai eszközök legújabb európai szabványainak megfelelően készült.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.