Kärcher BP 1 Barrel Set hordószivattyú
37 900 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher BP 1 Barrel Set innovatív hordószivattyú be-/kikapcsolóval közvetlenül a hordó peremén. Azonnal beüzemelhető hála a kertitömlő készletnek az esővízzel történő komfortos öntözéshez.Az BP 1 Barrel Set hordószivattyú a locsolókanna tökéletes kiegészítője, és az öntözés vele gyerekjáték. Nemcsak a hátát kíméli, de a pénztárcáját is, mivel megtakarítja a drága ivóvizet. Hála az ingyenes, tápanyagban gazdag esővíznek. A készlet tartalma: 15 m 1/2"-PrimoFlex®-tömlő, egy szórópisztoly, univerzális tömlőcsatlakozók (egy Aqua Stop-pal). A hordószivattyú azonnal munkára kész, mivel közvetlenül a hordóra csatlakoztatható. Az innovatív rögzítés gondoskodik a tökéletes tartásról és egy hatékony öntözést garantál, mely kifizetődő


Gardena Classic 4000/2 (1740-20)
29 990 Ft

26 990 Ft

2 év garancia

Gardena Classic 4000/2 Búvárszivattyú csendes működés és nagy teljesítmény mellett az esővízgyűjtő berendezések specialistája. A szivattyú kényelmesen és egyszerűen használható, jó minőségű anyagokból és praktikus módon készült. Bármely nagyobb tartályban összegyűjtött esővizet használhatjuk fel öntözésre a szivattyú segítségével.


Gardena Comfort 4000/2 automatic Hordóürítő szivattyú
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

A GARDENA Comfort 4000/2 automatic hordóürítő szivattyú csendes működés és nagy teljesítmény mellett az esővízgyűjtő berendezések specialistája. A szivattyű kényelmesen és egyszerűen használható, jó minőségű anyagokból készül és praktikus automatikus be- és kikapcsolás funkció működik vízvételkor.


Fieldmann FVC 3002-ED hordószivattyú
13 490 Ft

2 év garancia

Fieldmann FVC 3002-ED hordószivattyú leginkább eső és egyéb összegyűjtött víz kiszivattyúzására használható. Ezzel a megoldással nem szükséges, hogy nehéz locsolókannákkal végezze az öntözést. Egyszerűen és könnyedén tud locsolni, valamint úszókapcsolóval van ellátva. Egy praktikus akasztó segítségével, tegye a szivattyút a hordóba, így ez csak a kapcsoló szintje fölötti vízet tudja szivattyúzni.


Kärcher BP 1 Barrel hordószivattyú
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher BP 1 Barrel innovatív hordószivattyú be-/kikapcsolóval közvetlenül a hordó peremén. Azonnal beüzemelhető hála a kertitömlő készletnek az esővízzel történő komfortos öntözéshez. Ivóvíz és pénz megtakarítás. Az BP 1 Barrel hordószivattyú a locsolókanna tökéletes kiegészítője, és az öntözés vele gyerekjáték. Nemcsak a hátát kíméli, de a pénztárcáját is, mivel megtakarítja a drága ivóvizet. Hála az ingyenes, tápanyagban gazdag esővíznek. A hordószivattyú azonnal munkára kész, mivel közvetlenül a hordóra csatlakoztatható.


Matrix RBP 350 hordószivattyú
19 390 Ft

Matrix RBP 350 hordószívattyú egy 350 W teljesítményű, hordós kialakítású szívattyú, melyet különösen otthoni használatra terveztek. Használható tárolók, medencék, vagy elárasztott pincék kiszívattyúzására, víz keringetésére, valamint alkalmas kertek öntözésére is víztározóból. Úszókapcsolóval rendelkezik. Maximálisan 3000 liter víz szállítására képes óránként.Erősen szennyezett víz esetén 3 mm-es szemcseméretig használható.


Gardenius GE9CPS35 hordószivattyú
14 390 Ft
13 990 Ft

A Gardenius GE9CPS35 hordószivattyú otthoni felhasználásra a legalkalmasabb. Az erős motor megbízható, hosszútávú felhasználást tesz lehetővé. A 10 m hosszú kábel, kényelmessé teszi a használatát. A szivattyú maximális vízszállítása: 5000 liter/óra, teljesítménye 350 Watt.


Güde GFP 3502 hordószivattyú
17 790 Ft
17 590 Ft

2 év garancia

Güde GFP 3502 hordoszívattyú, szívóággal és csappal, ütésálló műanyagházba szerelve. Ideális hordóban vagy más tartályban összegyűlt esővíz szívatáshoz. A szivattyút a képeken látható kiegészítőkkel együtt szállítjuk. Állítható úszókapcsoló ház, 10 m csatlakozókábel és rozsdamentes acél tengely.