Petite&Mars Pelenkázó pult Spa 3 az 1-ben káddal, grey
1x

Petite&Mars Pelenkázó pult Spa 3 az 1-ben káddal

42 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

A pelenkázóasztal a Petite & Mars Spa 3 az 1-ben káddal mindent egy helyen végezhetsz el, a baba ellátása egy helyen. Az emelt kádnak és a pelenkázó pultnak köszönhetően az ápolás praktikusabb és kevésbé megerőltető a hátad számára. A kiskádat a gyermek születésétől akár 15 kg-s testsúlyáig használhatod. Egy speciális keretnek köszönhetően a pult összecsukható és így könnyebben tárolható.

Forgalmazó: MALL
AT4 Pelenkázó pult káddal ESSENTIEL, LAKKOZOTT BÜKK

AT4 Pelenkázó pult káddal ESSENTIEL

59 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Az AT4 praktikus ESSENTIEL pelenkázóasztala nagy tároló polccal és beépített káddal könnyíti meg a fürdetést, pelenkázást és öltöztetést. A praktikus kerekek segítenek a pultot a gyerekszobából a fürdőszobába és vissza mozgatni.

Forgalmazó: MALL
AT4 ESSENTIEL Pelenkázó alátét kiságyra, fehér/bükk lakkozott
1x

AT4 ESSENTIEL Pelenkázó alátét kiságyra

15 790 Ft

Az AT4 praktikus és könnyű pelenkázó alátét kiságyra kompatibilis minden ággyal, amelynek külső méretei 62–65 cm. Ideális segéd a pelenkázásnál kisebb helyiségekben. Könnyedén felteheted a kiságyra és kényelmesen pelenkázhatod a babát anélkül, hogy el kellene hagynod a kiságyat.

Forgalmazó: MALL
Safety 1st Dolphy Warm Grey pelenkázó asztal
1x

Safety 1st Dolphy pelenkázó asztal

62 490 Ft
Ingyen szállítás

Doplhy 2 az 1 ben pelenkázó asztal multifunkciós kihasználhatóságának köszönhetően minden anyukát boldoggá tesz. A pelenkázó asztal beépített káddal és kerekekkel egyszerű áthelyezhető ahová csak szeretnénk.

Forgalmazó: MALL