KinderKraft NINO

KinderKraft NINO

Értékelés: 4,7
13 120 Ft 12 490 Ft

Baba hordozó NINO biztosítja a biztonságos helyzetét, a gyermeknek- megfelel a feltételeknek , amit a nemzetközi diszplázia csípőízület intézet hozott. A Nino hordozóban a gyermek lába " M " alakban, oldalirányban, amely a megfelelő szög a gyermek életkorától függően.

KinderKraft MILO kenguru

KinderKraft MILO kenguru

Értékelés: 4,7
15 490 Ft

MILO kenguru biztosítja a gyermek biztonságos helyzetét – megfelel a csípőízületi diszplázia Nemzetközi intézete által támasztott követelményeknek. 3,2 és 20 kg közti testsúlyú gyermekek számára ajánlott.

Ergobaby ADAPT COOL AIR MESH - Raven
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alkalmazkodó növekvő Adapt Cool Air Mesh hordozó az Ergobaby amerikai márkától, részben hálós, biztosítja a kellemes könnyedséget és az anyag fontos légáteresztő képességét. A babahordozó a kisbaba születése óta alkalmas mindennapi hordozásra városban és kültereken.

Ergobaby EMBRACE - Pure Black
26 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az amerikai Ergobaby márkáú kényelmes és kellemes babahordozó, az Embrace Pure Black, az újszülöttek és a szülők számára egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy kapcsolatban maradjanak, amelyhez a gyermek a terhesség ideje alatt hozzászokott. Támogató deréköv és széthúzható hevederek a keresztezés lehetőségével biztosítják a kényelmet a viselet egész ideje során.

Tula FTG Babahordozó

Tula FTG Babahordozó

Értékelés: 5
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Tula FTG Babahordozó egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Tula FTG Babahordozó - Skylar
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula FTG Babahordozó – A Skylar egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Tula FTG Coast Babahordozó - Beyond
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

FTG Coast Babahordozó – A Beyond egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Ergobaby ADAPT HORDOZÓ - Midnight Blue
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az alkalmazkodó növekvő Adapt Midnight Blue hordozót az Ergobaby amerikai márkától gyermekeknek születésüktől kezdve a kisgyermek korukig tervezték. Az ülés ergonomikus szerkezete alkalmazkodik a növekvő gyermekhez egészen 20 kg testsúlyig.

Tula Toddler hordozó

Tula Toddler hordozó

Értékelés: 5
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tula Toddler Hordozó könnyen használható, mindennapi használatra alkalmas a városban vagy a természetben. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel babakocsi nélkül. 11–27 kg-os gyermekek számára megfelelő. A gyermek tömege egyenletesen oszlik el a két vállon és a csípőn. Nem terheli meg sem a szülő, sem a gyermek gerincét.

Tula Toddler hordozó
53 790 Ft 50 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerűen használható Tula Toddler Hordozó a városban és a természetben történő mindennapi használata alkalmas, ideális választás, ha a mindennapi kalandokat gyermekeddel szeretnéd átélni, babakocsi nélkül. A gyermek kényelmes támogatása 11 kg – 27 kg súly közt. A gyermek súlya egyenletesen eloszlik a szülő két válla és csípője közt. Sem a gyermek, sem a szülő gerincét nem terheli.

Tula Babahordozó Toddler Canvas
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Toddler babahordozó, ami könnyen használható és alkalmas a városban és a parkban való mindennapos kocsi nélküli kiruccanásokra is. Kényelmes és biztonságok 11 kg-os súlytól egészen 27 kg-os súlyig. A kicsi súlya a két vállszíjon keresztül egyenletesen nehezedik a szülő vállaira. Nem terheli le sem a szülő, sem a kicsi hátgerincét.

Babybjörn BB MINI mesh babahordozó
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ez a babahordozó babáknak 12 hónapos korig és legfeljebb 11 kg súlyig alkalmas, egyszerűen testre szabható és a baba helyzetéhez igazítható. Kiváló minőségű anyagokból készült hordozó, amelyek óvják a baba egészségét.

ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó
33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó, ami kombinálja a kenguru ergonómiáját és a kendő kényelmét. Ez az innovatív modell a gyerekkel együtt nő. Már újszülött kortól egészen 3 éves korig vagy a maximális teherbírásáig, 23 kg-os súlyig használható.

Safety 1st Phisionest
12 190 Ft 11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus babahordozó Phisionest a Safety 1st márkától támogatja a hát normál pozícióját és a lábaknak az M helyzetét, amely respektálja a természetes helyzetet. A babahordozó két szállítási módot kínál, elölről 3,5 – 15 kg-ig, és háton 6 – 15 kg-ig.

Hauck 3 Way Carrier 2020 Kenguru, Fekete
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Hauck 3 Way Carrier 2019 Kenguru egy több funkciós hordozó. Akár háton akár hason előrefelé vagy hátrafelé betéve a babát hordható benne. Anatómiailag helyes testtartást biztosít a gyermek számára. Kényelmes párnázása jó illeszkedést biztosít, levehető előkéje mosható. Könnyen felköthető, méretre állítható. 3.5 kg-tól 12 kg-ig használható.

Chicco Boppy Comfy Fit Grey / Babahordozó és sál
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Chicco babahordozó / sál Boppy Comfy Fit Grey 2in1 egy baba sál és babahordozó egyben. Ez lehetővé teszi, hogy magaddal vidd gyermed, miközben a kezed szabadon marad. Ez egy gyengéd ölelésben tartja a babáját, és lehetővé teszi az ergonómikus hordozást a baba megfelelő fejlődéséhez.

Tula Standard Babahordozó
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Standard Babahordozó, amely könnyen használható és alkalmas hagyományos, mindennapos használatra városban és természetben egyaránt, ideális választás a gyermekével töltött kocsi nélküli kalandokhoz. Kényelmes támasz a 7 és 20 kg közötti gyermekek számára. Egyenletesen elosztja a gyermek testsúlyát a szülő két válla és oldala között. Nem terheli sem a szülő, sem a gyermek hátgerincét.

Caboo + Organic

Caboo + Organic

Értékelés: 4,4
26 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Caboo + organic babahordozó segítségével a viselő 4 féleképpen tudja szállítani a babát. Praktikus és kényelmes, gyermekek számára tervezve 15 kg-os súlyig. Puha biopamutból készült (98% biopamut, 2% poliészter), mosógépben mosható.

Tula Free-To-Grow babahordozó
53 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Tula Free-to-Grow Babahordozó növekvő, kényelmes és funkcionális. A teljes mértékig állítható ergonomikus babahordozó állítható magasságú és szélességű, igazodik növekvő gyermekedhez. Ez az innovatív babahordozó születéstől fogva használható (3,2 kg súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban és a természetben, ideális választás, hogyan élj át minden kalandot gyermekeddel, babakocsi használata nélkül.

ByKay 4WAY CLICK CARRIER kenguru
42 315 Ft 37 990 Ft

ByKay kenguru CLICK CARRIER Classic egy ergonomikus, kényelmes kenguru csattal. Úgy tervezték, hogy akár háton, akár oldalt, akár mellkason a szülőre-, és el- nézve is kényelmesen hordozható legyen. Ideális mindenki számára, aki azt szeretné, hogy gyorsan bekapcsolhassa és már mehessen is.

Tula Babahordozó Standard Canvas
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tula Standard babahordozó, ami könnyen használható és alkalmas a városban és a parkban való mindennapos kocsi nélküli kiruccanásokra is. Kényelmes és biztonságok 7 kg-os súlytól egészen 20 kg-os súlyig. A kicsi súlya a két vállszíjon keresztül egyenletesen nehezedik a szülő vállaira. Nem terheli le sem a szülő, sem a kicsi hátgerincét.

Babybjörn BB babahordozó MINI, Dove blue, 3D Jersey
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ergonomikus kialakítású Babybjorn babahordozó maximum 11 kg-os teherbírással, kiváló minőségű anyagokból készült, amik nem károsak a kicsi egészségére. A felhasznált anyagok megfelelnek a nemzetközi OEKO-TEX Standard vizsgálati feltételeknek.

Babybjörn BB előke babahordozóra MINI 2 db Tencel
4 490 Ft

2 darab vízálló előke a BabyBjörn babahordozókra, ami segít a babahordozó felszínét megvédeni az étel darabkáktól és a folyadékoktól. Az alsó rétege tencel és modal kombinációjából, a felső része tencelből készült. A BB előke babahordozóra MINI 2 db Tencel 60 °C -on mosható és könnyen karbantartható.

Babybjörn BB előke babahordozóra One Tencel
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vízálló előke a BabyBjörn babahordozókra, ami segít a babahordozó felszínét megvédeni az étel darabkáktól és a folyadékoktól. Az alsó rétege tencel és modal kombinációjából, a felső része tencelből készült. A BB előke babahordozóra One Tencel 60 °C -on mosható és könnyen karbantartható.

Manduca Sling Purple Darts
25 590 Ft 21 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű elasztikus kendő kisgyermek hordozására 3,5 kg-os súlytól 15 kg-os súlyig. A kendő minőségi biopamutból készült. A kendő lehetővé teszi a gyermek több pozícióban való hordozását a korától függően.

Nania Platinum baba kenguru

Nania Platinum baba kenguru

Értékelés: 4,6
11 890 Ft 10 290 Ft

Nania Platinum Baba kenguru kompakt és könnyen hordozható. A gyermekedet nagyon könnyen magadhoz helyezheted, miközben kitűnő kényelmet biztosíthatsz számára.

Petite&Mars Soohu Sling Babahordozó, Superstar Grey Special Edition
22 396 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sokoldalú, minőségi és biztonságos hordozó Soohu Sling gyermekek számára. Gyermekek hordozására tervezett születéstől 24 hónapos korig 5 pozícióban. A hordozó légáteresztő és ellenálló 100% pamutból készült. Az egy méret mindenkihez illeszkedik, pár másodperc alatt teljesen beállítható.

Tula Free-To-Grow Babahordozó
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Free-to-Grow egy növekvő, kényelmes és hasznos babahordozó. Teljes mértékben méretre szabható ergonomikus hordozó, állítható magassággal és szélességgel, így illeszkedik növekvő gyermekéhez. Ez az innovatív hordozó már újszülött kortól használható (3,2 kg testsúlytól) újszülött betét alkalmazásának szükségessége nélkül. Alkalmas a hagyományos hordozásra városban és természetben egyaránt, ideális választás a gyermekével töltött kocsi nélküli kalandokhoz.

Tula Free-To-Grow babahordozó
57 090 Ft 54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Tula Free-to-Grow Babahordozó növekvő, kényelmes és funkcionális. A teljes mértékig állítható ergonomikus babahordozó állítható magasságú és szélességű, igazodik növekvő gyermekedhez. Ez az innovatív babahordozó születéstől fogva használható (3,2 kg súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban és a természetben, ideális választás, hogyan élj át minden kalandot gyermekeddel, babakocsi használata nélkül.

Tula Free-To-Grow Coast hordozó
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tula Free-to-Grow Coast hordozó növekedő, kényelmes és működőképes. A teljesen állítható ergonomikus hordozó állítható magasságú és szélességű, illeszkedik növekvő gyyermeked méreteihez. Ez az innovatív hordozó születéstől fogva használható (3,2 kg-os súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban vagy a természetben. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel babakocsi nélkül.

Tula Standard Coast hordozó
47 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Standard Coast Hordozó egyszerűen használható, mindennapi használatra alkalmas. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel babakocsi nélkül. 7–20 kg-os gyermekeknek alkalmas. A gyermek súlya egyenletesen eloszlik a vállak és a derék közt. Nem terheli meg sem a gyermek, sem a szülő gerincét.

Tula Standard hordozó
49 790 Ft 47 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerűen használható Tula Standard Hordozó a városban és a természetben történő mindennapi használata alkalmas, ideális választás, ha a mindennapi kalandokat gyermekeddel szeretnéd átélni, babakocsi nélkül. A gyermek kényelmes támogatása 7 kg – 20 kg súly közt. A gyermek súlya egyenletesen eloszlik a szülő két válla és csípője közt. Sem a gyermek, sem a szülő gerincét nem terheli.

Tula Toddler Coast hordozó
53 790 Ft 50 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A könnyen használható Tula Toddler Coast Hordozó mindennapi használatra alkalmas, akár a városban, akár a természetben. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel, babakocsi nélkül. 11 – 27 kg-os gyermekeknek megfelelő. A gyermek súlya egyenletesen oszlik el a vállak és a derék közt. Nem terheli meg sem a gyermek, sem a szülő gerincét.

Manduca Summer Vibes

Manduca Summer Vibes

Értékelés: 4,8
56 290 Ft

Manduca Summer Vibes egy olyan babahordozó, amit a gyermek születésétől kezdve egészen 3 éves koráig használhatod. A hordozó súlya: 0,68 kg. Vidám színekkel, biopamutból készült. Kényelmes és praktikus.

Ergobaby Embrace

Ergobaby Embrace

Értékelés: 5
26 190 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ergobaby Embrace hordozó egyedülálló lehetőséget biztosít az anya és a gyermek kapcsolatára, mint a terhesség alatt. Az egyszerű beállítás és a maximális kényelem a hordágyat nélkülözhetetlen részévé teszi a sétához és az otthoni tevékenységekhez egyaránt. Újszülött kortól alkalmas.

Manduca babahordozó XT
55 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A cseh Manduca, az XT ergonomikus hordozó gyártója, amely felbecsülhetetlen segítő minden utazásnál, amikor a gyermek még tovább nem tud járni. A babahordozó ergonómiai alakú, állítható hevederekkel hozzá igazíthatod gyermeked számára születésétől 5 éves korig.

Manduca babahordozó kendő Twist
31 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babahordozó kendő Twist a cseh Manduca gyártótól, ami egy felbecsülhetetlen segítőtárs kirándulásokra vagy látogatásokhoz, ahova nem szeretnéd magaddal vinni a babakocsit. A babahordozó ergonomikus kialakítású és megfelel a baba helyes csípőtartására vonatkozó követelményeknek.

Manduca babahordozó kendő Twist Craspedia
31 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babahordozó kendő Twist Craspedia a cseh Manduca gyártótól, ami egy felbecsülhetetlen segítőtárs kirándulásokra vagy látogatásokhoz, ahova nem szeretnéd magaddal vinni a babakocsit. A babahordozó ergonomikus kialakítású és megfelel a baba helyes csípőtartására vonatkozó követelményeknek.

Ergobaby OMNI 360 COOL AIR MESH
61 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus Omni 360 Cool Air Mesh babahordozó az Ergobaby amerikai márkától, részben hálós, biztosítja a kellemes könnyedséget és az anyag fontos légáteresztő képességét. A babahordozó a kisbaba születése óta alkalmas mindennapi hordozásra városban és kültereken.