Hordozó gyermekenek

Tula Babahordozó Toddler, Playdate
3x

Tula Toddler hordozó

62 990 Ft
Utolsó darab!

Tula Toddler Hordozó könnyen használható, mindennapi használatra alkalmas a városban vagy a természetben. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel babakocsi nélkül. 11–27 kg-os gyermekek számára megfelelő. A gyermek tömege egyenletesen oszlik el a két vállon és a csípőn. Nem terheli meg sem a szülő, sem a gyermek gerincét.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft NINO Pink
110x

KinderKraft NINO

18 490 Ft

Baba hordozó NINO biztosítja a biztonságos helyzetét, a gyermeknek- megfelel a feltételeknek , amit a nemzetközi diszplázia csípőízület intézet hozott. A Nino hordozóban a gyermek lába " M " alakban, oldalirányban, amely a megfelelő szög a gyermek életkorától függően.

Forgalmazó: MALL
Tula FTG Babahordozó - Fox Trot
3x

Tula FTG Babahordozó

67 490 Ft
Ingyen szállítás

A Tula FTG Babahordozó egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Forgalmazó: MALL
Infantino Hordozó Flip 4v1 Light & Airy
2x

Infantino Hordozó Flip 4v1 Light & Airy

17 490 Ft

Az Infantino márkájú Flip 4in1 hordozó 3,6 és 14,5 kg közötti gyermekek számára alkalmas. A lélegző hálós anyag jobb légkeringést tesz lehetővé, így te és gyermeked jól érzed majd magad még a nyári napokban is. Tartsd gyermeked mindig magadnál és a szabadidődet használd bármilyen tevékenységre.

Forgalmazó: MALL
Babybjörn BB MINI mesh babahordozó, Pearly pink mesh
2x

Babybjörn BB MINI mesh babahordozó

42 490 Ft

Ez a babahordozó babáknak 12 hónapos korig és legfeljebb 11 kg súlyig alkalmas, egyszerűen testre szabható és a baba helyzetéhez igazítható. Kiváló minőségű anyagokból készült hordozó, amelyek óvják a baba egészségét.

Forgalmazó: MALL
-7%
Hauck 3 Way Carrier 2020 Kenguru, Fekete
7x

Hauck 3 Way Carrier 2020 Kenguru, Fekete

19 990 Ft
18 490 Ft

A Hauck 3 Way Carrier 2019 Kenguru egy több funkciós hordozó. Akár háton akár hason előrefelé vagy hátrafelé betéve a babát hordható benne. Anatómiailag helyes testtartást biztosít a gyermek számára. Kényelmes párnázása jó illeszkedést biztosít, levehető előkéje mosható. Könnyen felköthető, méretre állítható. 3.5 kg-tól 12 kg-ig használható.

Forgalmazó: MALL
Ergobaby ADAPT HORDOZÓ - Midnight Blue

Ergobaby ADAPT HORDOZÓ - Midnight Blue

56 990 Ft
Ingyen szállítás

Az alkalmazkodó növekvő Adapt Midnight Blue hordozót az Ergobaby amerikai márkától gyermekeknek születésüktől kezdve a kisgyermek korukig tervezték. Az ülés ergonomikus szerkezete alkalmazkodik a növekvő gyermekhez egészen 20 kg testsúlyig.

Forgalmazó: MALL
Tula Babahordozó Free-To-Grow Lanai
2x

Tula Free-To-Grow babahordozó

67 490 Ft
Ingyen szállítás

Tula Free-to-Grow Babahordozó növekvő, kényelmes és funkcionális. A teljes mértékig állítható ergonomikus babahordozó állítható magasságú és szélességű, igazodik növekvő gyermekedhez. Ez az innovatív babahordozó születéstől fogva használható (3,2 kg súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban és a természetben, ideális választás, hogyan élj át minden kalandot gyermekeddel, babakocsi használata nélkül.

Forgalmazó: MALL
Tula Standard Babahordozó, Blossom
3x

Tula Standard Babahordozó

56 490 Ft
Utolsó darab!

Tula Standard Babahordozó, amely könnyen használható és alkalmas hagyományos, mindennapos használatra városban és természetben egyaránt, ideális választás a gyermekével töltött kocsi nélküli kalandokhoz. Kényelmes támasz a 7 és 20 kg közötti gyermekek számára. Egyenletesen elosztja a gyermek testsúlyát a szülő két válla és oldala között. Nem terheli sem a szülő, sem a gyermek hátgerincét.

Forgalmazó: MALL
Manduca babahordozó XT Denim Gold-toffee
3x

Manduca babahordozó XT

56 990 Ft
Ingyen szállítás

A cseh Manduca, az XT ergonomikus hordozó gyártója, amely felbecsülhetetlen segítő minden utazásnál, amikor a gyermek még tovább nem tud járni. A babahordozó ergonómiai alakú, állítható hevederekkel hozzá igazíthatod gyermeked számára születésétől 5 éves korig.

Forgalmazó: MALL