Manduca Summer Vibes

Manduca Summer Vibes

Értékelés: 4,5
56 290 Ft

2 év garancia

Manduca Summer Vibes egy olyan babahordozó, amit a gyermek születésétől kezdve egészen 3 éves koráig használhatod. A hordozó súlya: 0,68 kg. Vidám színekkel, biopamutból készült. Kényelmes és praktikus.

Caboo + Organic

Caboo + Organic

Értékelés: 4,5
26 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Caboo + organic babahordozó segítségével a viselő 4 féleképpen tudja szállítani a babát. Praktikus és kényelmes, gyermekek számára tervezve 15 kg-os súlyig. Puha biopamutból készült (98% biopamut, 2% poliészter), mosógépben mosható.

KinderKraft NINO

KinderKraft NINO

Értékelés: 5
13 120 Ft 12 490 Ft

Baba hordozó NINO biztosítja a biztonságos helyzetét, a gyermeknek- megfelel a feltételeknek , amit a nemzetközi diszplázia csípőízület intézet hozott. A Nino hordozóban a gyermek lába " M " alakban, oldalirányban, amely a megfelelő szög a gyermek életkorától függően.

KinderKraft MILO kenguru

KinderKraft MILO kenguru

Értékelés: 5
15 490 Ft

MILO kenguru biztosítja a gyermek biztonságos helyzetét – megfelel a csípőízületi diszplázia Nemzetközi intézete által támasztott követelményeknek. 3,2 és 20 kg közti testsúlyú gyermekek számára ajánlott.

Babybjörn BB előke babahordozóra One Tencel
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vízálló előke a BabyBjörn babahordozókra, ami segít a babahordozó felszínét megvédeni az étel darabkáktól és a folyadékoktól. Az alsó rétege tencel és modal kombinációjából, a felső része tencelből készült. A BB előke babahordozóra One Tencel 60 °C -on mosható és könnyen karbantartható.

Chicco Boppy Comfy Fit Grey / Babahordozó és sál
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

A Chicco babahordozó / sál Boppy Comfy Fit Grey 2in1 egy baba sál és babahordozó egyben. Ez lehetővé teszi, hogy magaddal vidd gyermed, miközben a kezed szabadon marad. Ez egy gyengéd ölelésben tartja a babáját, és lehetővé teszi az ergonómikus hordozást a baba megfelelő fejlődéséhez.

Tula Free-To-Grow babahordozó
53 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Tula Free-to-Grow Babahordozó növekvő, kényelmes és funkcionális. A teljes mértékig állítható ergonomikus babahordozó állítható magasságú és szélességű, igazodik növekvő gyermekedhez. Ez az innovatív babahordozó születéstől fogva használható (3,2 kg súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban és a természetben, ideális választás, hogyan élj át minden kalandot gyermekeddel, babakocsi használata nélkül.

Hauck Close to me hordozó 2019 fekete
17 890 Ft

Hauck Close to me 2019 egy biztonságos babahordozó, melyet ergonomikusan fejlesztettek ki. Az ülésmagasságnak és a fejvédőnek köszönhetően már újszülött kortól használható. Maximális teherbírása 12 kg. Különböző beállítási lehetőségek az optimális testreszabáshoz.

Tula Standard hordozó
49 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerűen használható Tula Standard Hordozó a városban és a természetben történő mindennapi használata alkalmas, ideális választás, ha a mindennapi kalandokat gyermekeddel szeretnéd átélni, babakocsi nélkül. A gyermek kényelmes támogatása 7 kg – 20 kg súly közt. A gyermek súlya egyenletesen eloszlik a szülő két válla és csípője közt. Sem a gyermek, sem a szülő gerincét nem terheli.

Tula Babahordozó Standard Canvas
46 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Standard babahordozó, ami könnyen használható és alkalmas a városban és a parkban való mindennapos kocsi nélküli kiruccanásokra is. Kényelmes és biztonságok 7 kg-os súlytól egészen 20 kg-os súlyig. A kicsi súlya a két vállszíjon keresztül egyenletesen nehezedik a szülő vállaira. Nem terheli le sem a szülő, sem a kicsi hátgerincét.

Petite&Mars Pao Papoose Kenguru
33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Monza Pao Papoose kenguru puhán párnázott belseje 100% pamutból készűlt, így kíméli babánk bőrét, valamint maximális kényelmet biztosít. Kialakításának köszönhetően körülöleli a babát, megtámasztja a fejét, így a kicsi biztonságos ülő pozícióban utazhat elől vagy hátul, mindezt úgy, hogy a szülők kényelme is garantált. 4–36 hónapos gyermekek számára.

Nania Platinum baba kenguru

Nania Platinum baba kenguru

Értékelés: 5
11 890 Ft 10 290 Ft

2 év garancia

Nania Platinum Baba kenguru kompakt és könnyen hordozható. A gyermekedet nagyon könnyen magadhoz helyezheted, miközben kitűnő kényelmet biztosíthatsz számára.

Tula Standard Babahordozó
47 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Standard Babahordozó, amely könnyen használható és alkalmas hagyományos, mindennapos használatra városban és természetben egyaránt, ideális választás a gyermekével töltött kocsi nélküli kalandokhoz. Kényelmes támasz a 7 és 20 kg közötti gyermekek számára. Egyenletesen elosztja a gyermek testsúlyát a szülő két válla és oldala között. Nem terheli sem a szülő, sem a gyermek hátgerincét.

Tula Toddler hordozó
50 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Toddler Hordozó könnyen használható, mindennapi használatra alkalmas a városban vagy a természetben. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel babakocsi nélkül. 11–27 kg-os gyermekek számára megfelelő. A gyermek tömege egyenletesen oszlik el a két vállon és a csípőn. Nem terheli meg sem a szülő, sem a gyermek gerincét.

Babybjörn BB babahordozó MINI, Dove blue, 3D Jersey
29 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus kialakítású Babybjorn babahordozó maximum 11 kg-os teherbírással, kiváló minőségű anyagokból készült, amik nem károsak a kicsi egészségére. A felhasznált anyagok megfelelnek a nemzetközi OEKO-TEX Standard vizsgálati feltételeknek.

Babybjörn BB előke babahordozóra MINI 2 db Tencel
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2 darab vízálló előke a BabyBjörn babahordozókra, ami segít a babahordozó felszínét megvédeni az étel darabkáktól és a folyadékoktól. Az alsó rétege tencel és modal kombinációjából, a felső része tencelből készült. A BB előke babahordozóra MINI 2 db Tencel 60 °C -on mosható és könnyen karbantartható.

Babybjörn BB MINI mesh babahordozó
33 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a babahordozó babáknak 12 hónapos korig és legfeljebb 11 kg súlyig alkalmas, egyszerűen testre szabható és a baba helyzetéhez igazítható. Kiváló minőségű anyagokból készült hordozó, amelyek óvják a baba egészségét.

Manduca Sling Purple Darts
25 590 Ft 21 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű elasztikus kendő kisgyermek hordozására 3,5 kg-os súlytól 15 kg-os súlyig. A kendő minőségi biopamutból készült. A kendő lehetővé teszi a gyermek több pozícióban való hordozását a korától függően.

Tula Standard Coast hordozó
49 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Standard Coast Hordozó egyszerűen használható, mindennapi használatra alkalmas. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel babakocsi nélkül. 7–20 kg-os gyermekeknek alkalmas. A gyermek súlya egyenletesen eloszlik a vállak és a derék közt. Nem terheli meg sem a gyermek, sem a szülő gerincét.

Tula Toddler Coast hordozó
53 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A könnyen használható Tula Toddler Coast Hordozó mindennapi használatra alkalmas, akár a városban, akár a természetben. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel, babakocsi nélkül. 11 – 27 kg-os gyermekeknek megfelelő. A gyermek súlya egyenletesen oszlik el a vállak és a derék közt. Nem terheli meg sem a gyermek, sem a szülő gerincét.

ByKay 4WAY CLICK CARRIER kenguru
42 315 Ft 37 890 Ft

ByKay kenguru CLICK CARRIER Classic egy ergonomikus, kényelmes kenguru csattal. Úgy tervezték, hogy akár háton, akár oldalt, akár mellkason a szülőre-, és el- nézve is kényelmesen hordozható legyen. Ideális mindenki számára, aki azt szeretné, hogy gyorsan bekapcsolhassa és már mehessen is.

ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó
33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó, ami kombinálja a kenguru ergonómiáját és a kendő kényelmét. Ez az innovatív modell a gyerekkel együtt nő. Már újszülött kortól egészen 3 éves korig vagy a maximális teherbírásáig, 23 kg-os súlyig használható.

Hauck 3 Way Carrier 2019 Kenguru, Fekete
19 990 Ft

A Hauck 3 Way Carrier 2019 Kenguru egy több funkciós hordozó. Akár háton akár hason előrefelé vagy hátrafelé betéve a babát hordható benne. Anatómiailag helyes testtartást biztosít a gyermek számára. Kényelmes párnázása jó illeszkedést biztosít, levehető előkéje mosható. Könnyen felköthető, méretre állítható. 3.5 kg-tól 12 kg-ig használható.

Petite&Mars Soohu Sling Babahordozó, Superstar Grey Special Edition
22 396 Ft 21 990 Ft

Sokoldalú, minőségi és biztonságos hordozó Soohu Sling gyermekek számára. Gyermekek hordozására tervezett születéstől 24 hónapos korig 5 pozícióban. A hordozó légáteresztő és ellenálló 100% pamutból készült. Az egy méret mindenkihez illeszkedik, pár másodperc alatt teljesen beállítható.

Tula Babahordozó Toddler Canvas
50 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Toddler babahordozó, ami könnyen használható és alkalmas a városban és a parkban való mindennapos kocsi nélküli kiruccanásokra is. Kényelmes és biztonságok 11 kg-os súlytól egészen 27 kg-os súlyig. A kicsi súlya a két vállszíjon keresztül egyenletesen nehezedik a szülő vállaira. Nem terheli le sem a szülő, sem a kicsi hátgerincét.

Tula Free-To-Grow Babahordozó
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Free-to-Grow egy növekvő, kényelmes és hasznos babahordozó. Teljes mértékben méretre szabható ergonomikus hordozó, állítható magassággal és szélességgel, így illeszkedik növekvő gyermekéhez. Ez az innovatív hordozó már újszülött kortól használható (3,2 kg testsúlytól) újszülött betét alkalmazásának szükségessége nélkül. Alkalmas a hagyományos hordozásra városban és természetben egyaránt, ideális választás a gyermekével töltött kocsi nélküli kalandokhoz.

Tula Free-To-Grow babahordozó
57 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Free-to-Grow Babahordozó növekvő, kényelmes és funkcionális. A teljes mértékig állítható ergonomikus babahordozó állítható magasságú és szélességű, igazodik növekvő gyermekedhez. Ez az innovatív babahordozó születéstől fogva használható (3,2 kg súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban és a természetben, ideális választás, hogyan élj át minden kalandot gyermekeddel, babakocsi használata nélkül.

Tula Free-To-Grow Coast hordozó
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Free-to-Grow Coast hordozó növekedő, kényelmes és működőképes. A teljesen állítható ergonomikus hordozó állítható magasságú és szélességű, illeszkedik növekvő gyyermeked méreteihez. Ez az innovatív hordozó születéstől fogva használható (3,2 kg-os súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban vagy a természetben. Ideális választás, hogy kiélvezd a mindennapi kalandokat gyermekeddel babakocsi nélkül.

Tula Toddler hordozó
53 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerűen használható Tula Toddler Hordozó a városban és a természetben történő mindennapi használata alkalmas, ideális választás, ha a mindennapi kalandokat gyermekeddel szeretnéd átélni, babakocsi nélkül. A gyermek kényelmes támogatása 11 kg – 27 kg súly közt. A gyermek súlya egyenletesen eloszlik a szülő két válla és csípője közt. Sem a gyermek, sem a szülő gerincét nem terheli.

Ferrari Babahordozó
15 790 Ft 15 200 Ft

2 év garancia

A Ferrari babahordozó gonomikus kialakításának köszönhetően kiváló választás. Párnázott vállpánttal és izzadságelvezető, jól szellőző anyaggal rendelkezik, melynek köszönhetően hosszútávon is kényelmes viseletet biztosít. Hosszantartó, kiváló minőség jellemzi.

Babybjörn Original kenguru
28 090 Ft

BabyBjörn Original kenguru egy klasszikus a babahordozók körében. Legyél mobilis és legyen melletted biztonságba és kényelembe a kisbabád bárhová is mész. 100% pamut, anti-allergén, születéstől 11 kg-os súlyig

Minimonkey Twin iker kenguru
50 824 Ft 49 990 Ft

Twin iker kenguru egy újdonság az ikrek hordozásában. Ergonomikus, kényelmes és főként biztonságos módszer arra, hogy a gyermekeid mindig veled legyenek, de mégis maradjon szabad kezed. Egyaránt alkalmas újszülöttek és idősebb gyermekek számára (max. 12kg gyermekenként).

Babybjörn ONE Kenguru, Terracotta Pink
50 990 Ft

A BabyBjörn ONE kengurut 0–3 éves korú gyerekek és szüleik részére tervezték. Ergonomikus kialakítású derék- és vállpántjai egyenletes súlyelosztást biztosítanak, hogy sehol se érje túlzott terhelés. A baba életkorától függően négy pozícióban használható, és ha éppen nincs rá szüksége, a kenguru összehajtható és könnyen szállítható vagy tárolható.

Babybjörn Miracle Babahordozó
40 090 Ft

2 év garancia

BabyBjörn Miracle, egy ergonomikusan kialakított babahordozó, amely állítható párnázott derékszíjjal, kényelmes háttámlával és széles vállpántokkal rendelkezik, így az anyuka számára is kellemes viselet. Természetes anyagokat tartalmaz, így biztonságos a baba számára és nem okoz allergiás reakciókat. A gyermek születésétől, akár 12 kg-ig is használható. Puha, kényelmes, minőségi, BabyBjörn!

Lodger Shelter Cotton 2.0 Sport Kenguru
27 890 Ft 26 999 Ft

2 év garancia

Lodgers Shelter kenguru belseje 100% pamutból készűlt, így kíméli babánk bőrét, valamint maximális kényelmet biztosít. Biztonságos csatos hevedere segítségével függőlegesen, vízszintesen és átmeneti pozíciókban egyaránt hordozhatjuk benne babánkat, mindezt úgy, hogy a szülők kényelme is garantált. Használata 3,5–12 kg-ig ajánlott, a pozíció függvényében.

Manduca New Style

Manduca New Style

Értékelés: 4,5
43 690 Ft 37 990 Ft

Akció

Segíts újszülött kisbabádnak az új környezethez való alkalmazkodáshoz és könnyítsd meg mindennapjaidat kisbabáddal. A Manduca New Style ergonomikus hordozója tartalmaz egy beépített újszülött betétet és egy, az alvó csecsemő fejét lefedő kapucnit is.

Manduca Pure Cotton

Manduca Pure Cotton

Értékelés: 5
43 690 Ft 36 690 Ft

Segíts újszülött kisbabádnak az új környezethez való alkalmazkodáshoz és könnyítsd meg mindennapjaidat kisbabáddal. A Manduca Pure Cotton ergonomikus babahordozó 100% biopamutból készült, ezen felül beépített újszülött betéttel ellátott.