Manduca Övtáska
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Manduca övtáska kiváló kiegészítő a Manduca babahordozóhoz. A babahordozóhoz vagy az övhöz rögzíthető, de vállon szabadon is hordható. Ideális helyet biztosít a telefon, a kulcsok, vagy a pénztárca számára – dolgok, amelyeknek szükséges kéznél lenniük.

Manduca ZipIn Elipse

Manduca ZipIn Elipse

Értékelés: 4,8
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Manduca ZipIn Elipse egy pamut kiegészítés a Manduca hordozókhoz. A hordozó elején lévő cipzárak közé illeszkedik. A legkisebb gyerekek hordozásához a háttámlát formázd meg, és ezzel egyidejűleg segítesz a Manduca új és új modelljeinek kialakításában.

Manduca ExTend
10 790 Ft

Ez a kiegészítő az ergonomikus Manduca babahordozókhoz alkalmas, 18 hónaposnál idősebb babákhoz megfelelő. A babahordozó ülőfelületét akár 50 cm-el szélesebbé teszi. A maximális kényelem érdekében 100% biopamutból készült.

Caboo Cocoon V2 - melegítő bélés
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cocoon V2 – melegítő bélés gyermekhordozáshoz, amely minden típusú ruhához és puha hordozóhoz használható. – új fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében.

Caboo Cocoon V2 - védelem az eső ellen
15 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cocoon V2 – eső elleni védelem univerzális védelem eső ellen gyermekeknek. Minden típusú gyermekruhához és puha hordozóhoz is használható. Fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében.

Babybjörn Babahordozó zsák Black
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha nedves és hideg az idő, a BabyBjörn babahordozó zsák biztosítja, hogy a gyereked melegben és szárazságban legyen. Lágy és rugalmas fleece-ből készült, amely vízálló és szélálló, de tökéletesen lélegző.

Manduca FumBee

Manduca FumBee

Értékelés: 4,2
5 190 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A babahordozóra alkalmas dupla pántvédő védi a babahordozót a nyáltól, ezzel egyidejűleg kellemesebb felületet kínál, amelyre gyermeked rádöntheti a fejét.

Manduca Size-It

Manduca Size-It

Értékelés: 5
4 290 Ft

Ez a kiegészítő a Manduca ergonomikus babahordozóhoz megfelelő, kisebb gyermekeknek megfelelő. A babahordozó ülőfelülete igény szerint alakítható annak érdekében, hogy a gyermek kényelmesen üljön.