Manduca FumBee

Manduca FumBee

Értékelés: 4
5 190 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A babahordozóra alkalmas dupla pántvédő védi a babahordozót a nyáltól, ezzel egyidejűleg kellemesebb felületet kínál, amelyre gyermeked rádöntheti a fejét.

Manduca Size-It

Manduca Size-It

Értékelés: 5
4 290 Ft

Ez a kiegészítő a Manduca ergonomikus babahordozóhoz megfelelő, kisebb gyermekeknek megfelelő. A babahordozó ülőfelülete igény szerint alakítható annak érdekében, hogy a gyermek kényelmesen üljön.

Babybjörn Babahordozó zsák Black
13 090 Ft

Ha nedves és hideg az idő, a BabyBjörn babahordozó zsák biztosítja, hogy a gyereked melegben és szárazságban legyen. Lágy és rugalmas fleece-ből készült, amely vízálló és szélálló, de tökéletesen lélegző.

KiBi Derékövvédő
3 290 Ft

Ezek a védők lefedik a szétkapcsolt szegecseket egészen az utolsó darabig és ezáltal védik az egész övet. Hogy a védők ne essenek le a hordozott baba lábának mozgásától, vagy a szétkapcsolt övről, a védők egyszerűen rögzíthetők.

Caboo Cocoon V2 - védelem az eső ellen
15 390 Ft

Cocoon V2 – eső elleni védelem univerzális védelem eső ellen gyermekeknek. Minden típusú gyermekruhához és puha hordozóhoz is használható. Fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében.

Manduca ExTend
10 790 Ft

Ez a kiegészítő az ergonomikus Manduca babahordozókhoz alkalmas, 18 hónaposnál idősebb babákhoz megfelelő. A babahordozó ülőfelületét akár 50 cm-el szélesebbé teszi. A maximális kényelem érdekében 100% biopamutból készült.

Caboo Cocoon V2 - melegítő bélés
7 990 Ft

Cocoon V2 – melegítő bélés gyermekhordozáshoz, amely minden típusú ruhához és puha hordozóhoz használható. – új fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében.

KiBi 3 az 1-ben táska
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KiBi 3in1 táska az ideális táska ahhoz, hogy mindent eltárolj, amire a babának szüksége van. Segítség, ha ki kell mennie a gyermekével, és szükséged van a szabad kezedre. Hordhatod klasszikusan egy vállon át vagy keresztbe, de nagyon praktikus megoldás a deréknál való rögzítés és úgy hordva, mint egy hastáska.

KiBi 3 az 1-ben táska Flora
15 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KiBi 3in1 Flora Bag a tökéletes asszisztens, amikor ki kell menned a gyermekeddel, és el kell helyezned néhány fontosabb dolgot egy táskában. Hordhatod klasszikusan egy vállon át vagy keresztbe, de nagyon praktikus megoldás a deréknál való rögzítés és úgy hordva, mint egy hastáska.

KiBi Vállpánt védők
4 590 Ft

Vállpánt védők, amelyek kiegészítik a KiBi hordozót. A hordozóban hordott babák szeretik figyelni a körülöttük lévő világot rágcsálják a vállpántokat, amelyek rögtön a fejük mellett van. Ezekkel a borításokkal megakadályozhatod a teljes hordozó mosását.

KiBi Vállpánt védők Flóra
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vállpánt védők, amelyek kiegészítik a KiBi EVO Flora hordozót. A hordozóban hordott babák szeretik figyelni a körülöttük lévő világot rágcsálják a vállpántokat, amelyek rögtön a fejük mellett van. Ezekkel a borításokkal megakadályozhatod a teljes hordozó mosását.

KiBi Vállpántvédő

KiBi Vállpántvédő

Értékelés: 5
4 490 Ft

A babák a hordozókban a körülöttük lévő világ megfigyelése alatt előszeretettel rágcsálják a hordozó vállpántjait. Hogy ne kellejen a hordozót a beszennyezett vállpántok miatt szüntelenül mosnia, húzza fel a vállpántokra ezeket a vállpántvédőket.

Manduca Övtáska
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Manduca övtáska kiváló kiegészítő a Manduca babahordozóhoz. A babahordozóhoz vagy az övhöz rögzíthető, de vállon szabadon is hordható. Ideális helyet biztosít a telefon, a kulcsok, vagy a pénztárca számára – dolgok, amelyeknek szükséges kéznél lenniük.

Manduca ZipIn Elipse
4 690 Ft

Manduca ZipIn Elipse egy pamut kiegészítés a Manduca hordozókhoz. A hordozó elején lévő cipzárak közé illeszkedik. A legkisebb gyerekek hordozásához a háttámlát formázd meg, és ezzel egyidejűleg segítesz a Manduca új és új modelljeinek kialakításában.

Babybjörn Előke kenguruhoz, 2 db
4 500 Ft

A Babybjörn kenguruhoz tartozó előke megvédi babahordozóját a szennyeződésektől és a nedvességtől, ezzel növelve annak élettartamát. Légáteresztő és puha anyagának köszönhetően a baba kényelmét is szolgálja és nem zavarja őt. Mosógépben 60°C-on mosható.

Manduca FumBee WildCrosses
6 090 Ft

FumBee WildCrosses szíjain található védő huzatok megvédik a Manduca babahordozód szíjait a kicsi nyálától. 100% biopamutból készült.

Manduca ZipIn Ellipse WildCrosses
5 390 Ft 4 690 Ft

ZipIn Ellipse WildCrosses egy a apróság, ami egy új modell varázsol a Manduca babahordozódból. A ZipIn-t a ruháid és a hangulatod szerint is viselheted.