HU Banquet


Horvát utcai átvételi pont

Kedves Vásárlónk! Kérjük, hogy a Horvát utcai átvételi pontra rendelt termékeiket 2019. április 27-ig vegyék át, ezt követően a termékeket visszaküldjük központi raktárunkba. Megértésüket köszönjük.

Kedves Vásárlóink! Horvát utcai átvételi pontunkon 2019. április 25-én 8:00-12:00 óra között áramszünet várható. Ezalatt a termékkiadás szünetel. Kérjük a látogatást más időpontra tervezzék. Köszönjük.

Nyitvatartási idő

Hétfő – Péntek: 10:00 — 19:00 Szombat: 10:00 — 16:00 Vasárnap: zárva

Cím

1027 Budapest,
Horvát utca 2-12. (Bejárat a Kacsa utca felől.)

Fizetési módok

Készpénz
Bankkártyák *

Megközelítés

GPS: 47°30'36.3"N, 19°02'03.8"E

Autóval
A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központtól észak felé haladva, a Margit körútról jobbra befordulva a Horvát utcába kb. 200 méterre jobb kéz felől éri el üzletünket. Parkolás a környező utcákban lehetséges forgalomtól függően, az adott parkolózóna díjszabásainak megfelelően.

Tömegközlekedéssel
A Széll Kálmán térről 39-es busszal a Mária téri megállótól kb. 5 perc sétára, a Batthyány térről 11 és 111-es buszokkal a Horvát utcai megállótól kb. 1 perc sétára találja átvételi pontunkat.

Térkép

Látogass el hozzánk személyesen és vásárolj most még olcsóbban outlet termékeket!
Horvát utcai átvételi pontunkon egy kifejezetten outlet termékek számára kialakított sarokkal várunk, ahol megtekintheted, kipróbálhatod és azonnal el is viheted a számodra legszimpatikusabb darabot. Miért outlet? Az outlet bontott csomagolású, szépséghibás, hiányos, vagy szervizelt, ám működőképes termékeket jelöl, melyeket most kivételesen kedvező áron vásárolhatsz meg. Legyen szó nagy háztartási gépekről: mosógépről, hűtőről, vagy szárítógépről, tévéről, kávéfőzőről, kerti bútorról vagy grilleszközökről, társasjátékról, LEGO-ról, játékbútorokról vagy állateledelről, kínálatunkban most igazán jó ajánlatokra bukkanhatsz!

Egyéb információ

  • * Bankkártyák: Visa, Mastercard és Maestro
  • Boltunkban termékátvételekor készpénzzel és bankkártyával is fizethet!
  • Az átvételi pontokra történő kiszállítás ingyenes, utánvétes fizetés esetén is.
  • Boltunkban kis- és nagyméretű termékek átvételére van lehetőség.
  • Divat- és sporttermékek rendelése esetén a választott terméket fel is próbálhatja átvételi pontjainkon kialakított próbafülkéinkben vásárlás előtt.
  • A kényelmes és gyors termékátvétel érdekében javasoljuk, hogy csúcsidőszakon kívül: 10:00 - 12:00, illetve 13:00 - 16:00 óra között látogasson el átvételi pontunkra.

Galéria