Craft Siberian Glow kesztyű
17 990 Ft

Szél és víz ellen bélelt, egész fényvisszaverős kerékpáros kesztyű, Craft Siberian Glow VentAir Wind membránnal. A polár bélés hőérzetet biztosít.

Northwave Mtb Air 3 Full Gloves
11 990 Ft

Hosszú férfi kerékpáros kesztyű. A Nortwawe Mtb Air 3 Full Gloves tenyérrésze ellenálló műbőrből, a rugalmas gerincrész pedig spandexből és poliészterből készült. A kesztyű Biomap felépítése nem gátolja az ujjak mozgását és a csúszásgátló mintájának köszönhetően pedig erősíti a markolást. A Touch Screen funkció előnyös, mivel lehetővé teszi az érintőképernyős kijelzők irányítását.

Etape Peak WS+-36%

Etape Peak WS+

Értékelés: 4,9
7 990 Ft 5 090 Ft

Akció

Unisex sífutó kesztyű Etape Peak WS +. SoftShell membránnal és szigeteléssel, Thinsulate 3M. Érintőképernyős vezérlés SmartTouch

Etape Skin WS+ kesztyű
7 090 Ft

Újdonság

Softshell anyagból készült, a tenyéren ThermoFit szigeteléssel ellátott kesztyű. Az Skin WS+ praktikus a SmartTouch elemnek köszönhetően, mely lehetővé teszi a telefon kijelzőjének érintését kesztyűben. Csúszásgátló szilikonnal van ellátva. Az Etape Skin WS+ kesztyű elegendő hőkomfortot biztosít, köszönhetően az elasztikus, meghosszabbított csuklórészének. Hőmérsékleti tartomány –5 °C és 15 °C között.

Etape Jasmine WS+ kesztyű
8 490 Ft

Újdonság

Téli női kesztyű, mely alkalmas őszi és téli sportokhoz. Kényelmet nyújt –10 °C és 5 °C közti hőmérsékletben. SoftShell anyagösszetétel. Az Etape Jasmine WS+ praktikus a SmartTouch elemnek köszönhetően, mely lehetővé teszi a telefon kijelzőjének érintését kesztyűben. A tenyéren és az ujjakon csúszásgátló elemekkel van ellátva.

Etape Lake WS+ fekete

Etape Lake WS+ fekete

Értékelés: 4,8
8 090 Ft

A kesztyűt, amelyet kihasználod, síeléskor, kerékpározáskor és turisztikánál. Etape Lake WS+ fekete Softshell anyagból készült, membránnal béléssel. Az okostelefont kesztyűben is használhatod és anatómiailag kialakított csúszásgátló tenyeret kínál.