Seizis Álló nyuszi zöld szoknyában és kosárral, 40 cm
9 490 Ft

Újdonság

Nyuszi figura, aki élvezi az tavasz első virágait, ami elhozza a tavaszt az otthonodba. Poliészterből, faháncsból és más természetes anyagokból készült, rózsaszín kabátba és zöld szoknyába öltözve. Lehet, hogy a virágok mellett húsvéti tojást is hoz majd.

Seizis Koszorú virágokkal és tojásokkal, színes 24cm
4 990 Ft

Újdonság

Ez a fonott fűzfavesszőből és fakéreggel készült húsvéti koszorú vidám tojásokkal díszítve tavaszivá varázsolja a lakásodat. Koszorú a Seizis márkától, 24 cm átmérőjű, műanyagból és fűzfavesszőből.

Seizis Barna nyuszi répával
4 490 Ft

Újdonság

Húsvéti nyuszi a Seizis márkától, ami t minden gyerek szeretni fog, és elhozza a tavaszt az otthonodba. Poliészterből, faháncsból és más természetes anyagokból készült, szép ingbe öltözve.

Seizis Húsvéti fűzfakoszorú, 23 cm, rózsaszín
3 590 Ft

Újdonság

Fonott húsvéti koszorú a Seizis márkától 23 cm-es átmérővel, műanyag tojások és virágok díszítik. Ne felejtsük el a tavaszi dekorációt, és szépítsük meg az asztal vagy a ház ajtaját!

Seizis Húsvéti koszorú fakéreggel, rózsaszín
4 490 Ft

Ez a fonott fűzfavesszőből és fakéreggel készült húsvéti koszorú vidám tojásokkal díszítve tavaszivá varázsolja a lakásodat. A Seizis márkájú 25 cm átmérőjű koszorú műanyaggal és fűzfavesszővel kombinálva rózsaszínben pompázik.

Seizis Barna nyuszi pillangóval és hálóval, 25 cm
4 490 Ft

Újdonság

Szoknyás nyúllány formájú dísz, aki pillangófogásra készül, és elhozza a tavaszt az otthonodba. A Seizis márkájú dísz , ami természetes anyagokból, szalmából és textilből készült.

Seizis Fehér nyuszi kék öltönyben, 25 cm
4 490 Ft

Újdonság

Öltönyös fehér nyuszi formájú dísz répával, ami elhozza a tavaszt az otthonodba. A Seizis márkájú dísz , ami természetes anyagokból, szalmából és textilből készült.

Seizis Fűzfavessző koszorú, kék, 23 cm
3 990 Ft

Újdonság

Vidám fonott koszorú, ami elhozza a tavaszt az otthonodba. Koszorú a Seizis márkától, amit kék tojások, virágok és csokornyakkendők díszítik és magával hozza a húsvéti hangulatot.

Seizis Plüss nyúl
4 490 Ft

Újdonság

Nyuszi alakú dísz a Seizis márkától puha szőrrel, ami elhozza a tavaszt az otthonodba és a gyerekek is örülni fognak neki.