Home TF 23 TURBO Asztali / fali ventilátor

Márka: Home

Home TF 23 TURBO Asztali / fali ventilátor

Hőség idején jól jön, ha kéznél van egy ventilátor, amely kellemes, frissítő légmozgást szolgáltat a számunkra. A HOME TF 23 TURBO Asztali / fali ventilátor kifejezetten praktikus adottságokkal rendelkezik, hiszen méretéből adódóan könnyedén elfér egy kisebb asztalon vagy a falon is, így kiváltképpen nagy szolgálatot nyújt az olyan forró nyári napokon, amikor huzamosabb időt kell eltöltenünk egy kis légmozgású helyiségben. Állítható továbbá a fejdőlésszög, így ideális irányba keveri mindig a levegőt. További információ

7990

7 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1192146

Leírás

Termékleírás

HOME TF 23 TURBO Asztali / fali ventilátor
<img style=„display: block; width: 50%;“ alt=" src=„https://i.cdn.nrholding.net/41018624/“>

HOME

Home brand a Somogyi Elektronic Kft egyedi saját márkázott termékcsoportja. A cég elektronikai eszközök kereskedelmében meghatározó szereplő kíván lenni úgy, hogy vásárlóinak értékarányosan kínálja áruját és magas szintű terméktámogatást nyújt. A hosszú távú kölcsönös megelégedettséget a partnerség és a korrekt magatartás alapozza meg, a partnerek és vásárlók felé egyaránt. A Somogyi Electronic Kft figyelmet fordít termékeink állandó minőségellenőrzésére és a termékpaletta folyamatos megújítására a piaci igényeknek megfelelően.
Jellemzők:
  • Lapátátmérő: 23 cm
  • 3 ventilátor sebesség, forgókapcsoló
  • 90°-ban dönthető fej
  • Tartozék tiplik és csavarok a falra szereléshez
  • Tápkábel hossza: 1,3 m
  • Tápellátás: 230 V~ / 50 Hz / 50 W
  • Méret: 26 × 28 × 17 cm

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Kivitel műanyag
Fokozatok 3
Propeller átmérője 23 cm
Lapátok száma 3 Darab
Propeller nélkül nem
Oszicilláló mozgás nem
Időzítő nem
Távirányító nem
Teljesítmény 50 W
Szín fehér

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.