HAIER Vízszűrő, Fehér
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Haier Vízszűrő egy speciális vízszűrő, amely hűtőszekrény tartozékaként szolgál. Ez a vízszűrő eltávolítja a klórszagot a hűtőszekrényből. A termék egy külső vízszűrő Haier amerikai hűtőkhöz.

HAIER Vízszűrő HB 21 FWNN, Fehér
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Haier HB21 FWNN vízszűrő egy speciális vízszűrő hűtőszekrényhez. Ez a külső vízszűrő az amerikai Haier HB 21 FWNN hűtőszekrényekhez kompatibilis. Használatának további előnye, hogy javítja készüléke teljesítményét és meghosszabíthatja annak élettartamát.

ECG - 220V autós tápkábel
1 690 Ft

KA 2500 tápkábel az autóba ** 2.5 m hosszú, EKG AC 3020 HC **utazó dobozhoz.

Campingaz Adapter hűtőboxhoz 230 V-12 V
8 490 Ft

Campingaz adapter Campingaz hűtőládákhoz. A termék segítségével hálózatról működtethető a Campingaz márkájű hűtőláda, így sokkal tovább tart a hatás. Kis méretének köszönhetően bárhova elvihető, ahol szükség van rá.

EZetil Hosszabbító kábel

EZetil Hosszabbító kábel

Értékelés: 4,5
3 590 Ft 2 990 Ft

EZetil hosszabbító kábel, mely praktikus kiegészítő, ha a hűtőtáska kábele nem ér el a hálózatig vagy a szivargyújtóig. 4 méteres hosszúságával elérheti a kívánt kábelhosszúságot, így nem okoz majd gondot az ételek és italok hűtése a hűtőtáskában. Csak EZetil márkájú hűtőtáskákhoz!

EZetil Hűtődoboz adapter

EZetil Hűtődoboz adapter

Értékelés: 5
9 290 Ft 7 990 Ft

Az Indel B hűtődoboz adapter kompatibilis az Indel B TB15 és Indel B TB18 modellekkel. 12 V feszültséget vesz föl. Szivargyújtóhoz is csatlakoztatható, így utazásokkor is tudja használni hűtődobozát.

Whirlpool ANTIBAF Antibakteriális szűrő
1 990 Ft

Whirlpool ANTIBAF hűtőszekrénybe szerelhető antibakteriális szűrő. Elnyeli a baktériumokat és meggátolja a szagképződést, így sokkal higiénikusabb környezetben lehet tárolni az ételt a hűtőszekrényben. Hosszú élettartama van és egyszerű a cseréje.

Wpro DEO 213 Hűtőszekrény illatosító
990 Ft

WPRO DEO 213 hűtőszekrény illatosítót mackó formájával a gyerekek is kedvelni fogják. Az eszköz aktív szenet tartalmaz, mely megköti a kellemetlen szagokat, az illatosító gél pedig segít, hogy folyamatosan üde illat maradjon. Nincs hatással az ételek ízére vagy illatára.

Wpro ICM 101 Jégkockatároló

Wpro ICM 101 Jégkockatároló

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

WPRO ICM 101 egy igazán praktikus jégkockakészítő és -tároló egyben. Ha a jégkockák megfagytak a 2 db tálcában, a gomb elfordításával egyszerűen átkerülnek a tárolóba, így elég csak belenyúlni és kivenni, nem szükséges kifeszegetni őket a tálcából. Minden nyári napon, összejöveteleknél jól kihasználható, minőségi kivitelezésének köszönhetően minimális folyadékszivárgással kell csak számolni.

EZetil Akkuőr

EZetil Akkuőr

Értékelés: 4
4 990 Ft

Az Ezetil akkuőr automatikusan leállítja készüléke akkumulátorát, ha annak feszültsége 11,5 V alá esik. 12,5 V feszültség esetén automatikusan visszakapcsolja azt. Használja autójában, a szivargyújtó segítségével, vagy akár háztartásában is hatékonyan védi készülékei akkumulátorát. A praktikusság érdekében az eszköz LED kijelzővel ellátott. Használatával megelőzhető az autó- vagy bármilyen akkumulátor lemerülése.

Whirlpool Hűtőszekrény vízszűrő
13 490 Ft

A Whirlpool SBS 200 Vízszűrő Whirlpool hűrőszekrényekhez. Megtisztítja a vizet, csökkenti a klórt miközben javítja a víz ízét. A Whirlpool hűtőszekrények optimális ellátásának biztosításához az eredeti tarozékokat ajánljuk.