Campingaz Adapter hűtőboxhoz 230 V-12 V
8 890 Ft

Campingaz adapter Campingaz hűtőládákhoz. A termék segítségével hálózatról működtethető a Campingaz márkájű hűtőláda, így sokkal tovább tart a hatás. Kis méretének köszönhetően bárhova elvihető, ahol szükség van rá.

ECG - 220V autós tápkábel
1 690 Ft

KA 2500 tápkábel az autóba ** 2.5 m hosszú, EKG AC 3020 HC **utazó dobozhoz.

Wpro ICM 101 Jégkockatároló

Wpro ICM 101 Jégkockatároló

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

WPRO ICM 101 egy igazán praktikus jégkockakészítő és -tároló egyben. Ha a jégkockák megfagytak a 2 db tálcában, a gomb elfordításával egyszerűen átkerülnek a tárolóba, így elég csak belenyúlni és kivenni, nem szükséges kifeszegetni őket a tálcából. Minden nyári napon, összejöveteleknél jól kihasználható, minőségi kivitelezésének köszönhetően minimális folyadékszivárgással kell csak számolni.

EZetil Akkuőr

EZetil Akkuőr

Értékelés: 4
4 990 Ft

Az Ezetil akkuőr automatikusan leállítja készüléke akkumulátorát, ha annak feszültsége 11,5 V alá esik. 12,5 V feszültség esetén automatikusan visszakapcsolja azt. Használja autójában, a szivargyújtó segítségével, vagy akár háztartásában is hatékonyan védi készülékei akkumulátorát. A praktikusság érdekében az eszköz LED kijelzővel ellátott. Használatával megelőzhető az autó- vagy bármilyen akkumulátor lemerülése.

Whirlpool ANTIBAF Antibakteriális szűrő
1 990 Ft

Whirlpool ANTIBAF hűtőszekrénybe szerelhető antibakteriális szűrő. Elnyeli a baktériumokat és meggátolja a szagképződést, így sokkal higiénikusabb környezetben lehet tárolni az ételt a hűtőszekrényben. Hosszú élettartama van és egyszerű a cseréje.

Whirlpool Hűtőszekrény vízszűrő
13 490 Ft

A Whirlpool SBS 200 Vízszűrő Whirlpool hűrőszekrényekhez. Megtisztítja a vizet, csökkenti a klórt miközben javítja a víz ízét. A Whirlpool hűtőszekrények optimális ellátásának biztosításához az eredeti tarozékokat ajánljuk.

Wpro DEO 213 Hűtőszekrény illatosító
990 Ft

WPRO DEO 213 hűtőszekrény illatosítót mackó formájával a gyerekek is kedvelni fogják. Az eszköz aktív szenet tartalmaz, mely megköti a kellemetlen szagokat, az illatosító gél pedig segít, hogy folyamatosan üde illat maradjon. Nincs hatással az ételek ízére vagy illatára.