Hűtőszekrény BOSCH

BOSCH hűtőszekrény fagyasztóval KGN49XLEA
19x

BOSCH hűtőszekrény fagyasztóval KGN49XLEA

332 990 Ft
Újdonság

Szabadon álló kombinált hűtőszekrény E energetikai osztályban, 70cm-es szélességgel és 438 literes űrtartalommal rendelkezik. A Bosch KGN49XLEA kétajtós hűtőszekrény optimális és állandó hőmérsékletet biztosít az élelmiszerek számára a No Frost rendszernek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy többé nem kell a fagyással foglalkoznod. A VitaFresh rekeszek szintén nagy előnyt jelentenek, ideális körülményeket biztosítanak a tároláshoz.

Forgalmazó: MALL
BOSCH KIS86AFE0
1x

BOSCH KIS86AFE0

398 990 Ft
Utolsó darab!

Beépített hűtőszekrény KIS86AFE0 192 l hűtőtérrel és 74 l fagyasztóval rendelkezik, így az élelmiszerek tárolási ideje akár 32 óra meghibásodás esetén is fennáll, így az étel nem romlik el.

Forgalmazó: MALL
BOSCH KGF39PIDP
1x

BOSCH KGF39PIDP

490 990 Ft
Utolsó darab!

Kombinált, D energiaosztályú, Bosch KGF39PIDP hűtő, rozsdamentes acél kivitelben. NoFrost rendszerrel ellátott, ami megakadályozza a jegesedést. A MultiAirflow rendszer biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a hűtőtérben. A LED világítás biztosítja a belső rész egyenletes és gazdaságos megvilágítását.

Forgalmazó: MALL
BOSCH hűtőszekrény fagyasztóval KGE49AWCA
33x

BOSCH hűtőszekrény fagyasztóval KGE49AWCA

309 900 Ft
Újdonság

Szabadon álló kombinált hűtőszekrény C energiaosztályból, fehér kivitelben, 419 l teljes űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és takarékos LED világítással. A Bosch KGE49AWCA VitaFresh fiókokkal rendelkezik az élelmiszerek hosszabb ideig való frissen tartása érdekében, valamint automatikus SuperFreeze funkcióval.

Forgalmazó: MALL
BOSCH Kombinált hűtőszekrény KGN397ICT
6x

BOSCH Kombinált hűtőszekrény KGN397ICT

322 990 Ft
Utolsó darab!

Szabadonálló, C energiaosztályú, kombinált hűtőszekrény, rozsdamentes acél kialakításban, 363 l űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és takarékos LED megvilágítással. A Bosch KGN397ICT NoFrost technológiával és automatikus SuperFreeze funkcióval rendelkezik, amely megvédi a már lefagyasztott élelmiszereket és gyorsan lefagyasztja az újonnan hozzáadott élelmiszereket.

Forgalmazó: MALL
BOSCH Kombinált hűtőszekrény KGN392ICF
19x

BOSCH Kombinált hűtőszekrény KGN392ICF

289 990 Ft
Újdonság

Szabadonálló, C energiaosztályú, kombinált hűtőszekrény, rozsdamentes acél kialakításban, 363 l űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és takarékos LED megvilágítással. A Bosch KGN392ICF NoFrost technológiával és automatikus SuperFreeze funkcióval rendelkezik, amely megvédi a már lefagyasztott élelmiszereket és gyorsan lefagyasztja az újonnan hozzáadott élelmiszereket.

Forgalmazó: MALL
BOSCH Kombinált hűtőszekrény KGN39LBCF
1x

BOSCH Kombinált hűtőszekrény KGN39LBCF

408 990 Ft
Újdonság

Szabadon álló kombi hűtőszekrény C energiaosztályú, fekete színben, teljesítménye 363 l, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Bosch KGN39LBCF fagymentes NoFrost technológiával és külön állítható hűtő- és fagyasztórekeszekkel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
BOSCH amerikai hűtőszekrény KAD93VBFP

BOSCH amerikai hűtőszekrény KAD93VBFP

859 990 Ft
Utolsó darab!

Amerikai hűtőszekrény F energetikai osztályba tartozik és 562 literes űrtartalommal rendelkezik. A Bosch KAD93VBFP hűtőszekrény optimális és állandó hőmérsékletet biztosít az élelmiszerek számára a No Frost rendszernek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy többé nem kell a fagyással foglalkoznod. A világító jég- és ivóvíz-adagoló vízszűrőt tartalmaz. Extra nagy gyümölcs- és zöldségfiók MultiBox XXL.

Forgalmazó: MALL
BOSCH KGN36VICT hűtőszekrény
5x

BOSCH KGN36VICT hűtőszekrény

331 990 Ft
Újdonság

Szabadon álló kombinált hűtőszekrény C energetikai osztályba tartozik és 321 literes űrtartalommal rendelkezik. A Bosch KGN36VICT NoFrost technológiával rendelkezik, amely megakadályozza a fagyképződést, intelligens inverteres technológiával és extra nagy VitaFresh XXL fiókokkal is el van látva <0 °C>. A PerfectFit kialakítás lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrényt a falhoz vagy a készülékek közvetlen közelében helyezd el.

Forgalmazó: MALL
BOSCH Kombinált beépíthető hűtőszekrény KIV87NSF0
1x

BOSCH Kombinált beépíthető hűtőszekrény KIV87NSF0

285 990 Ft
Újdonság

Beépített kombinált hűtőszekrény F energiaosztályban, teljesítménye 270 l, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Bosch KIV87NSF0 a FreshSense technológiának köszönhetően mindig optimális klímát biztosít a hűtőszekrényben, a LowFrost technológiának köszönhetően pedig gyorsabb leolvasztást tesz lehetővé.

Forgalmazó: MALL
BOSCH KGN397WCT hűtőszekrény
2x

BOSCH KGN397WCT hűtőszekrény

368 990 Ft
Utolsó darab!

Ez a C energiaosztályú, szabadon álló kombi hűtőszekrény 363 literes térfogattal rendelkezik. A Bosch KGN397WCT NoFrost fagyásgátló technológiával, intelligens inverter technológiával és extra nagy VitaFresh XXL fiókokkal rendelkezik. <0 °C>. A PerfectFit kialakítás lehetővé teszi a hűtőszekrény falhoz vagy a készülékek közvetlen közelébe történő elhelyezését.

Forgalmazó: MALL
BOSCH Kombinált beépíthető hűtőszekrény KIN86VSE0
1x

BOSCH Kombinált beépíthető hűtőszekrény KIN86VSE0

288 990 Ft

Beépíthető kombinált hűtőszekrény E energiaosztályban 260 l űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED megvilágítással. A Bosch KIN86VSE0 fagymentes NoFrost technológiával és optimális légkeringetéssel rendelkezik, amely állandó hőmérsékletet biztosít a hűtőtérben.

Forgalmazó: MALL

Hűtőszekrény

Hűtőszekrényt keres, és tanácstalanul áll a választék előtt? Nem tudja, hogy milyen márkát válasszon és milyen modern funkcióval büszkélkedjen a választott készülék? Segítünk eligazodni a hűtőszekrény-piacon.

Régóta a Samsung hűtőszekrények az egyik legmegbízhatóbbak a piacon. A Samsung általában évente előáll valami új technológiával, mint például a hűtőszekrény belsejének optimális hőmérsékletéért felelős Triple Cooling™ vagy Twin Cooling Plus™ rendszer.

Az Electrolux hűtői hosszútávon nagy népszerűségnek örvendenek. SpacePlus® technológiával rendelkeznek, melynek köszönhetően több hely lesz a hűtőszekrényben, és jegesedésgátló TwinTech® technológia jellemzi őket, ami tovább frissen tartja az élelmiszert.

A Whirlpool készülékek esetében már hagyománynak számít a 6. érzék funkció, mint ahogy a Fresh/Freeze Lock technológia is, ami folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet a készülék belsejében, és maximálisan frissen tartja az élelmiszert. Egyes készülékeken 6. érzék FreshControl funkciót talál, ami lehetővé teszi, hogy a hűtő saját maga szabályozza a belső hőmérsékletet és nedvességtartalmat. Ennek köszönhetően az élelmiszer akár 4x hosszabb ideig is friss marad.

A Gorenje hűtők vonzó dizájnjuk és megfizethető áruk miatt népszerűek. Természetesen ezek a készülékek is rendelkeznek különböző funkciókkal, mint például a SuperCool, ami a gyorshűtésért vagy a FastFreeze, ami a gyorsfagyasztásért felel. A Gorenje hűtők népszerűségének további oka a retro dizájnú hűtőgép-kínálatukban rejlik.

A Bosch hűtőszekrények nem veszítenek népszerűségükből. Új FreshSense rendszerrel bírnak, hogy a hűtő- és a fagyasztórekeszben is állandó hőmérsékletet biztosítson. A hűtő érzékelői figyelik a környezet hőmérsékletét, és ez alapján állítja be a hűtő és a fagyasztó belsejében az optimális hőmérsékletet. A Bosch VitaFresh fiókoknak köszönhetően az élelmiszer tovább friss marad.

Drága vagy olcsó hűtőszekrény vegyünk?

Ez itt a kérdés. A drágább készülékek belső térkialakítása általában hatékonyabb, ráadásul számos olyan rendszerrel rendelkeznek, amik tovább frissen tartják az élelmiszert. Ezek a készülékek többnyire a jobb A+++ energiaosztályba tartoznak, ezáltal kevesebb áramot fogyasztanak, így az évek során az alacsonyabb villanyszámlával megtérül a nagyobb anyagi befektetés.

Az alacsonyabb energiaosztályú hűtők (A, A+ a A++) fogyasztása magasabb, ezzel szemben alacsonyabb a beszerzési áruk. Ha “átmeneti megoldásként” akar hűtőgépet venni például a hétvégi házba, mindenképpen az olcsóbb modelleket ajánljuk, mert időnkénti használat mellett az áramfogyasztás tekintetében valószínűleg nem térülne meg a készülék magasabb ára. A Mall.hu-n olcsó és kedvezményes, akciós hűtőszekrények széles választéka várja!

Az amerikai hűtő előnyei, miért vásároljunk amerikai hűtőszekrényt?

Az amerikai hűtőgép kétajtós. Az egyik fele egy hatalmas hűtő, a másik pedig egy óriási fagyasztó. Léteznek 4 ajtós hűtőszekrények is. Az amerikai hűtő ideális nagy családok számára, 6 embernek elegendő élelmiszer tárolására alkalmas. Sajnos a fogyasztása és a zajszintje is magasabb (általában 40 dB felett). Az amerikai hűtő ajtáján elöl többnyire víz- és jégadagoló található. Sőt a jobb készülékek házi minibárral is büszkélkednek.