Hűtőszekrény Electrolux

  • Márka
    Electrolux
    ×
Electrolux hűtőszekrény fagyasztóval LNT5MF32W0
5x

Electrolux hűtőszekrény fagyasztóval LNT5MF32W0

245 990 Ft
Újdonság

Szabadonálló, F energiaosztályú fehér színű hűtőszekrény, 331 l űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és takarékos LED világítással. Az Electrolux LNT5MF32W0 intelligens TwinTech No Frost hűtőrendszerével tűnik ki, amely megakadályozza a fagyképződést és egyúttal fenntartja a megfelelő páratartalmat a hűtőszekrényben.

Forgalmazó: MALL
Electrolux Hűtőszekrény LNT4TF33W1
19x

Electrolux Hűtőszekrény LNT4TF33W1

232 990 Ft
Ingyen szállítás
Újdonság

F energiaosztályú, fehér szabadonálló kombinált hűtőszekrény 313 l össztérfogattal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. Az Electrolux LNT4TF33W1 intelligens technológiával rendelkezik két független hűtőrendszerrel. A fagyasztóban nem képződik dér, ugyanakkor ideális páratartalom érhető el a hűtőszekrényben.

Forgalmazó: MALL
Electrolux Kombinált beépíthető hűtőszekrény LNT3LF18S
3x

Electrolux Kombinált beépíthető hűtőszekrény LNT3LF18S

252 990 Ft
Ingyen szállítás
Újdonság

Beépíthető kombinált hűtőszekrény F energiaosztályban, 268 l űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. Az Electrolux LNT3LF18S ColdSense technológiával rendelkezik az élelmiszerek 40%-kal gyorsabb lehűléséhez, valamint a LowFrost rendszerrel a fagyképződés ellen. 

Forgalmazó: MALL
Electrolux Szabadonálló kombinált hűtőszekrény LTB1AF28W0
8x

Electrolux Szabadonálló kombinált hűtőszekrény LTB1AF28W0

135 999 Ft
Újdonság

Szabadonálló kombinált hűtőszekrény F energiaosztályban 244 l teljes űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED megvilágítással. Az Electrolux LTB1AF28W0 LowFrost rendszerrel rendelkezik a fagyképződés ellen, valamint átlátszó fiókkal rendelkezik a zöldségek és a nagyobb élelmiszerek tárolására.

Forgalmazó: MALL
Electrolux Szabadonálló hűtőszekrény LRB1AF24W
21x

Electrolux Szabadonálló hűtőszekrény LRB1AF24W

210 990 Ft
Újdonság

Szabadonálló, F energiaosztályú hűtőszekrény, 241 l űrtartalommal, mechanikus vezérléssel és takarékos LED világítással. Az Electrolux LRB1AF24W számos tárolási lehetőséget kínál az ajtókban és az OptiSpace polcok között.

Forgalmazó: MALL
Electrolux Beépíthető hűtőszekrény LRB2AE88S
2x

Electrolux Beépíthető hűtőszekrény LRB2AE88S

155 990 Ft
Újdonság

Beépíthető hűtőszekrény, E energiaosztályban, 142 l teljes űrtatalommal, mechanikus vezérléssel és takarékos LED világítással. Az Electrolux LRB2AE88S számos tárolási lehetőséget kínál az ajtókban és az OptiSpace polcok között.

Forgalmazó: MALL
Electrolux Szabadonálló hűtőszekrény LRS1DF39X
18x

Electrolux Szabadonálló hűtőszekrény LRS1DF39X

261 990 Ft
Újdonság

Szabadonálló, F energiaosztályú hűtőszekrény, 390 l űrtartalommal, mechanikus vezérléssel és takarékos LED világítással. Az Electrolux LRS1DF39X DynamicAir technológiával rendelkezik, amely stabil hőmérsékletet tart fenn a hűtőszekrény belsejében, és masszív biztonsági üvegpolcokkal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Electrolux Szabadonálló hűtőszekrény LRB1AF23W
11x

Electrolux Szabadonálló hűtőszekrény LRB1AF23W

161 990 Ft
Újdonság

Szabadonálló, F energiaosztályú hűtőszekrény, 230 l űrtartalommal, mechanikus vezérléssel és takarékos LED világítással. Az Electrolux LRB1AF23W rengeteg OptiSpace tárolóhellyel és masszív, biztonsági üvegből készült polcokkal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Electrolux Szabadonálló kombinált hűtőszekrény LTB1AE24W0
3x

Electrolux Szabadonálló kombinált hűtőszekrény LTB1AE24W0

160 990 Ft
Újdonság

Szabadonálló kombinált hűtőszekrény E energiaosztályban 206 l teljes űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED megvilágítással. Az Electrolux LTB1AE24W0 LowFrost rendszerrel rendelkezik a fagyképződés ellen, valamint átlátszó fiókkal rendelkezik a zöldségek és a nagyobb élelmiszerek tárolására.

Forgalmazó: MALL

Hűtőszekrény

Hűtőszekrényt keres, és tanácstalanul áll a választék előtt? Nem tudja, hogy milyen márkát válasszon és milyen modern funkcióval büszkélkedjen a választott készülék? Segítünk eligazodni a hűtőszekrény-piacon.

Régóta a Samsung hűtőszekrények az egyik legmegbízhatóbbak a piacon. A Samsung általában évente előáll valami új technológiával, mint például a hűtőszekrény belsejének optimális hőmérsékletéért felelős Triple Cooling™ vagy Twin Cooling Plus™ rendszer.

Az Electrolux hűtői hosszútávon nagy népszerűségnek örvendenek. SpacePlus® technológiával rendelkeznek, melynek köszönhetően több hely lesz a hűtőszekrényben, és jegesedésgátló TwinTech® technológia jellemzi őket, ami tovább frissen tartja az élelmiszert.

A Whirlpool készülékek esetében már hagyománynak számít a 6. érzék funkció, mint ahogy a Fresh/Freeze Lock technológia is, ami folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet a készülék belsejében, és maximálisan frissen tartja az élelmiszert. Egyes készülékeken 6. érzék FreshControl funkciót talál, ami lehetővé teszi, hogy a hűtő saját maga szabályozza a belső hőmérsékletet és nedvességtartalmat. Ennek köszönhetően az élelmiszer akár 4x hosszabb ideig is friss marad.

A Gorenje hűtők vonzó dizájnjuk és megfizethető áruk miatt népszerűek. Természetesen ezek a készülékek is rendelkeznek különböző funkciókkal, mint például a SuperCool, ami a gyorshűtésért vagy a FastFreeze, ami a gyorsfagyasztásért felel. A Gorenje hűtők népszerűségének további oka a retro dizájnú hűtőgép-kínálatukban rejlik.

A Bosch hűtőszekrények nem veszítenek népszerűségükből. Új FreshSense rendszerrel bírnak, hogy a hűtő- és a fagyasztórekeszben is állandó hőmérsékletet biztosítson. A hűtő érzékelői figyelik a környezet hőmérsékletét, és ez alapján állítja be a hűtő és a fagyasztó belsejében az optimális hőmérsékletet. A Bosch VitaFresh fiókoknak köszönhetően az élelmiszer tovább friss marad.

Drága vagy olcsó hűtőszekrény vegyünk?

Ez itt a kérdés. A drágább készülékek belső térkialakítása általában hatékonyabb, ráadásul számos olyan rendszerrel rendelkeznek, amik tovább frissen tartják az élelmiszert. Ezek a készülékek többnyire a jobb A+++ energiaosztályba tartoznak, ezáltal kevesebb áramot fogyasztanak, így az évek során az alacsonyabb villanyszámlával megtérül a nagyobb anyagi befektetés.

Az alacsonyabb energiaosztályú hűtők (A, A+ a A++) fogyasztása magasabb, ezzel szemben alacsonyabb a beszerzési áruk. Ha “átmeneti megoldásként” akar hűtőgépet venni például a hétvégi házba, mindenképpen az olcsóbb modelleket ajánljuk, mert időnkénti használat mellett az áramfogyasztás tekintetében valószínűleg nem térülne meg a készülék magasabb ára. A Mall.hu-n olcsó és kedvezményes, akciós hűtőszekrények széles választéka várja!

Az amerikai hűtő előnyei, miért vásároljunk amerikai hűtőszekrényt?

Az amerikai hűtőgép kétajtós. Az egyik fele egy hatalmas hűtő, a másik pedig egy óriási fagyasztó. Léteznek 4 ajtós hűtőszekrények is. Az amerikai hűtő ideális nagy családok számára, 6 embernek elegendő élelmiszer tárolására alkalmas. Sajnos a fogyasztása és a zajszintje is magasabb (általában 40 dB felett). Az amerikai hűtő ajtáján elöl többnyire víz- és jégadagoló található. Sőt a jobb készülékek házi minibárral is büszkélkednek.