Hűtőszekrény SAMSUNG

  • Márka
    SAMSUNG
    ×
SAMSUNG Amerikai hűtőszekrény RS50N3513SA/EO
11x

SAMSUNG Amerikai hűtőszekrény RS50N3513SA/EO

478 990 Ft
Utolsó darab!

Samsung RS50N3513SA / EO, F energiaosztályba tartozó amerikai hűtőszekrény 534 l össztérfogattal, True No Frost rendszerrel, jégkészítővel és víz adagolóval, valamint AllAround Cooling rendszerrel a tökéletes hűtés érdekében. .

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG RB38T606DSA/EF
21x

SAMSUNG RB38T606DSA/EF

247 990 Ft

Az D energiaosztályú kombinált hűtőszekrény teljes térfogata 390 l. A Samsung RB38T606DSA / EF hűtőszekrény nagy kapacitást kínál a SpaceMax technológiának köszönhetően. Az egyenletes hűtést az All-Around Cooling funkció biztosítja, amely egyenletesen hűti az egyes rekeszeket. A Power Cool és a Power Freeze funkciók extra hideg levegőt juttatnak a hűtőbe és a fagyasztóba. Megörendeztet a a flexibilis regál és polc a bor és nagy mennyiségű élelmiszer tárolására.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Hűtőszekrény RB38A7B6AB1/EF Bespoke
2x

SAMSUNG Hűtőszekrény RB38A7B6AB1/EF Bespoke

567 990 Ft
Újdonság

Szabadon álló, A energiaosztályú, fekete kombi hűtőszekrény teljesítménye 387 l, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Samsung RB38A7B6AB1/EF a Bespoke technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a hűtőszekrények párosítását vagy az ajtópanelek (anyag és szín) cseréjét.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Bespoke RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény

SAMSUNG Bespoke RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény

379 990 Ft

Szabadonálló kombinált hűtőszekrény 390 l össztérfogattal, D energiaosztályban, bézs kivitelben, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Samsung RB38A7B6DCE/EF digitális inverteres kompresszorral és All Around Cooling dinamikus hűtéssel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG RS6HA8891SL/EF Amerikai hűtő

SAMSUNG RS6HA8891SL/EF Amerikai hűtő

1 102 990 Ft

E energiaosztálybú amerikai hűtőszekrény szürke kivitelben, 614 l összetérfogattal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Samsung RS6HA8891SL/EF digitális inverteres kompresszorral és Twin Cooling Plus kettős hűtőrendszerrel rendelkezik, külön áramkörökkel a hűtőszekrény és a fagyasztó számára.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Amerikai hűtőszekrény RS66A8100SL/EF
20x

SAMSUNG Amerikai hűtőszekrény RS66A8100SL/EF

346 990 Ft

F energiaosztályú amerikai hűtőszekrény, szürke kialakításban 652 l össztérfogattal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Samsung RS66A8100SL/EF digitális inverteres kompresszorral és Twin Cooling Plus kettős hűtőrendszerrel rendelkezik, külön áramkörökkel a hűtőszekrény és a fagyasztó számára.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG RB38T600DB1/EF
27x

SAMSUNG RB38T600DB1/EF

230 990 Ft

Az D energiaosztályú kombinált hűtőszekrény teljes térfogata 390 l. A Samsung RB38T600DB1/EF hűtőszekrény nagy kapacitást kínál a SpaceMax technológiának köszönhetően. Az egyenletes hűtést az All-Around Cooling funkció biztosítja, amely egyenletesen hűti az egyes rekeszeket. A Power Cool és a Power Freeze funkciók extra hideg levegőt juttatnak a hűtőbe és a fagyasztóba.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Hűtőszekrény Bespoke RB38A7B6AS9/EF
9x

SAMSUNG Hűtőszekrény Bespoke RB38A7B6AS9/EF

433 990 Ft
Utolsó darab!

A energiaosztályú hűtőszekrény 387 l össztérfogattal. A Samsung RB38A7B6AS9/EF Twin Cooling Plus két külön áramkört kínál az ideális páratartalom érdekében, True No Frost és Space Max technológiával. Bespoke – a hűtőszekrények párosíthatók vagy az ajtópanelek cserélhetők.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Amerikai hűtőszekrény RS67A8811B1/EF
14x

SAMSUNG Amerikai hűtőszekrény RS67A8811B1/EF

461 990 Ft

E energiaosztályú amerikai hűtőszekrény fekete kivitelben, 634 l össztérfogattal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Samsung RS67A8811B1/EF digitális inverteres kompresszorral és Twin Cooling Plus kettős hűtőrendszerrel rendelkezik, külön áramkörökkel a hűtőszekrény és a fagyasztó számára.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Amerikai hűtőszekrény RS67A8810S9/EF
16x

SAMSUNG Amerikai hűtőszekrény RS67A8810S9/EF

459 990 Ft
Ingyen szállítás

F energiaosztályú amerikai hűtőszekrény, szürke kialakításban 634 l össztérfogattal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Samsung RS67A8810S9/EF digitális inverteres kompresszorral és Twin Cooling Plus kettős hűtőrendszerrel rendelkezik, külön áramkörökkel a hűtőszekrény és a fagyasztó számára.

Forgalmazó: MALL

Hűtőszekrény

Hűtőszekrényt keres, és tanácstalanul áll a választék előtt? Nem tudja, hogy milyen márkát válasszon és milyen modern funkcióval büszkélkedjen a választott készülék? Segítünk eligazodni a hűtőszekrény-piacon.

Régóta a Samsung hűtőszekrények az egyik legmegbízhatóbbak a piacon. A Samsung általában évente előáll valami új technológiával, mint például a hűtőszekrény belsejének optimális hőmérsékletéért felelős Triple Cooling™ vagy Twin Cooling Plus™ rendszer.

Az Electrolux hűtői hosszútávon nagy népszerűségnek örvendenek. SpacePlus® technológiával rendelkeznek, melynek köszönhetően több hely lesz a hűtőszekrényben, és jegesedésgátló TwinTech® technológia jellemzi őket, ami tovább frissen tartja az élelmiszert.

A Whirlpool készülékek esetében már hagyománynak számít a 6. érzék funkció, mint ahogy a Fresh/Freeze Lock technológia is, ami folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet a készülék belsejében, és maximálisan frissen tartja az élelmiszert. Egyes készülékeken 6. érzék FreshControl funkciót talál, ami lehetővé teszi, hogy a hűtő saját maga szabályozza a belső hőmérsékletet és nedvességtartalmat. Ennek köszönhetően az élelmiszer akár 4x hosszabb ideig is friss marad.

A Gorenje hűtők vonzó dizájnjuk és megfizethető áruk miatt népszerűek. Természetesen ezek a készülékek is rendelkeznek különböző funkciókkal, mint például a SuperCool, ami a gyorshűtésért vagy a FastFreeze, ami a gyorsfagyasztásért felel. A Gorenje hűtők népszerűségének további oka a retro dizájnú hűtőgép-kínálatukban rejlik.

A Bosch hűtőszekrények nem veszítenek népszerűségükből. Új FreshSense rendszerrel bírnak, hogy a hűtő- és a fagyasztórekeszben is állandó hőmérsékletet biztosítson. A hűtő érzékelői figyelik a környezet hőmérsékletét, és ez alapján állítja be a hűtő és a fagyasztó belsejében az optimális hőmérsékletet. A Bosch VitaFresh fiókoknak köszönhetően az élelmiszer tovább friss marad.

Drága vagy olcsó hűtőszekrény vegyünk?

Ez itt a kérdés. A drágább készülékek belső térkialakítása általában hatékonyabb, ráadásul számos olyan rendszerrel rendelkeznek, amik tovább frissen tartják az élelmiszert. Ezek a készülékek többnyire a jobb A+++ energiaosztályba tartoznak, ezáltal kevesebb áramot fogyasztanak, így az évek során az alacsonyabb villanyszámlával megtérül a nagyobb anyagi befektetés.

Az alacsonyabb energiaosztályú hűtők (A, A+ a A++) fogyasztása magasabb, ezzel szemben alacsonyabb a beszerzési áruk. Ha “átmeneti megoldásként” akar hűtőgépet venni például a hétvégi házba, mindenképpen az olcsóbb modelleket ajánljuk, mert időnkénti használat mellett az áramfogyasztás tekintetében valószínűleg nem térülne meg a készülék magasabb ára. A Mall.hu-n olcsó és kedvezményes, akciós hűtőszekrények széles választéka várja!

Az amerikai hűtő előnyei, miért vásároljunk amerikai hűtőszekrényt?

Az amerikai hűtőgép kétajtós. Az egyik fele egy hatalmas hűtő, a másik pedig egy óriási fagyasztó. Léteznek 4 ajtós hűtőszekrények is. Az amerikai hűtő ideális nagy családok számára, 6 embernek elegendő élelmiszer tárolására alkalmas. Sajnos a fogyasztása és a zajszintje is magasabb (általában 40 dB felett). Az amerikai hűtő ajtáján elöl többnyire víz- és jégadagoló található. Sőt a jobb készülékek házi minibárral is büszkélkednek.