Campingaz Icetime Plus Extreme 25L
15 490 Ft

Praktikus hűtőtáska antimikrobiális védelemmel. A Campingaz Icetime Plus Extreme 25 l hűtő betétek használatával akár 26 órán át tartó hűtést biztosít. A hűtőtáska kiváló szigetelő képességét poliuretán hab biztosítja, ami az fenekén, a sarkakon és a fedelében található. A hűtőtáska ergonomikus fogantyúval és zárral van ellátva a véletlen kinyitódás megakadályozásáért. A fedele tálcaként is használható.

Coleman Cooler 52QT hűtőbox
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Passzív hűtőbox Coleman Cooler 52QT halászoknak és kempingezőknek is. Elég hűtőbetétet vagy jeget használni, és az ételek és italoka legnagyobb melegben is tökéletesen hűtöttek lesznek poliuretánból készült kiváló szigetelésnek köszönhetően.

Campingaz Icetime Plus 26L

Campingaz Icetime Plus 26L

Értékelés: 5
11 790 Ft

Praktikus hűtőtáska. A Campingaz Icetime Plus 26 l hűtő betétek használatával akár 22 órán át tartó hűtést biztosít. A hűtőtáska kiváló szigetelő képességét poliuretán hab biztosítja, ami az fenekén, a sarkakon és a fedelében található. A hűtőtáska ergonomikus fogantyúval és zárral van ellátva a véletlen kinyitódás megakadályozásáért. A fedele tálcaként is használható.

Campingaz Icetime Plus 30L

Campingaz Icetime Plus 30L

Értékelés: 4,5
12 990 Ft

Praktikus hűtőtáska. A Campingaz Icetime Plus 30 l hűtő betétek használatával akár 25 órán át tartó hűtést biztosít. A hűtőtáska kiváló szigetelő képességét poliuretán hab biztosítja, ami az fenekén, a sarkakon és a fedelében található. A hűtőtáska ergonomikus fogantyúval és zárral van ellátva a véletlen kinyitódás megakadályozásáért. A fedele tálcaként is használható.

Happy Green Elektromos hűtőbox, 12/230 V
19 990 Ft

2 év garancia

Hűtőbox a kedvenc ételeid és italaid hidegen tartására. Műanyag kivitelezés szállító füllel, ami lehajtható. 230 V elektromos csatlakozás. Az autóval utazás során 12V-ra is kapcsolható. Happy Green Elektromos hűtőbox 12/230 V kék színű és 24 l űrtartalmú.

Outwell Fulmar 5,8 L

Outwell Fulmar 5,8 L

Értékelés: 3
6 390 Ft

Hűtőláda, ami 5,8 l űrtartalommal rendelkezik és egy csap is található rajta, aminek köszönhetően kényelmesen csapolhatod az üdítőd. A nagy nyílása kényelmes tisztítást és feltöltést biztosít. Az Outwell Fulmar 5,8 l hűtőládát nemcsak otthon, hanem a kertben vagy fesztiválokon is használhatod.

CarPoint Hűtdoboz, 24 l

CarPoint Hűtdoboz, 24 l

Értékelés: 4
5 990 Ft

Carpoint Hűtődobozzal lehetősége nyílik széleskörűen szállítani hűteni kívánt élelmiszereit, italait. A csuklós műanyag fogantyúja ideálissá varázsolja utazáshoz, sporthoz, piknikekhez és kempingezéshez is. Könnyen mosható belső felülete speciális hőszigetelő anyagból készült, térfogata 24 liter, hűtőetétekkel használható.