Whirlpool W COLLECTION W9 931D KS

Whirlpool W COLLECTION W9 931D KS

Száma: 1375077
D energiaosztályú szabadonálló hűtőszekrény, amelynek össztérfogata 348 l. Tartalmaz Multiflow rendszert, amely biztosítja a nedvesség és a levegő egyenletes eloszlását a hűtőszekrény területén. A Whirlpool W COLLECTION W9 931D KS rendelkezik egy FreshBox fiókkal, amely meghosszabbítja a zöldségek frissességét. További információ
292 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1375077

Leírás

A Whirlpool W9 931D KS fő tulajdonságai

  • 6. Érzék PrecisionControl
  • Dual NoFrost technológia
  • FreshBox+ nedvesség szabályozóval
  • LED világítás
 Whirlpool W9 931D KS

 Whirlpool W9 931D KS

Inverteres kompresszor 6. ÉRZÉK

Optimalizálja az energiafogyasztást és csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, ami javítja az élelmiszerek tárolását. Alacsony zajszintet biztosít, így élvezheted otthonodban.

 Whirlpool W9 931D KS

6. Érzék PrecisionControl

Technológia 6. Érzék Precision Control folyamatos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást kínál valós időben, ennek köszönhetően képes azonnal reagálni az ingadozásokra, és gyorsan módosíthatod az élelmiszer hűtőszekrényben és fagyasztóban történő tárolásához szükséges körülményeket. Az ételek, gyümölcsök és zöldségek így hosszabb ideig frissek maradnak, nem veszítik el a színüket és megőrzik tápértéküket.

 Whirlpool W9 931D KS

Dual NoFrost

A NoFrost technológia egyedülálló a piacon. Két független NoFrost rendszer garantálja az ideális körülményeket az élelmiszerek tárolására és a hűtőszekrény használatával járó legnagyobb kényelmet. A NoFrost hűtőszekrényben a technológia automatikusan beállítja az optimális páratartalmat és hőmérsékletet, hogy az étel lehűljön anélkül, hogy kiszárítaná azt. Ezáltal csökkenti a jegesedés és a jég felhalmozódását a fagyasztóban, így nem kell pazarolnod az időt a leolvasztással.

 Whirlpool W9 931D KS

FreshBox+ FreshPad betéttel

A FreshBox+ részét képező innovatív FreshPad biztosítja az élelmiszerek megőrzésének legjobb minőségét. A Fresh Pad eltávolítja a gyümölcsök és zöldségek felesleges nedvességét, így aktívan megakadályozza a káros baktériumok képződését és frissen tartja az ételeket. A rács elválasztja a gyümölcsöket és a zöldségeket a nedvességtől, míg az antibakteriális adalékanyag akár 99,9% -kal is csökkenti a káros baktériumok számát a válaszfalak felületén.


 Whirlpool W9 931D KS

FreshBox 0°

A FreshBox 0° -nak van egy rekesze, ahol a hőmérséklet 0°C körül van, ami ideális körülmény a hús, a hal és más finomságok tárolásához. Az állandó hőmérséklet biztosításával az ételek íze, állaga és tápértéke jobban védett, és élvezheted a friss és egészséges ételeket.

 Whirlpool W9 931D KS

Könnyen hozzáférhető fiók

Kiterjesztett garanciával a 6-os sorozatból származó kompresszorra. Biztos lehetsz benne, hogy a hűtőszekrény megbízhatóan fog működni. .

 Whirlpool W9 931D KS

.

Kiterjesztett garanciával a 6-os sorozatból származó kompresszorra. Biztos lehetsz benne, hogy a hűtőszekrény megbízhatóan fog működni.

 Whirlpool W9 931D KS

Gyors lehűtés

A gyorshűtés funkció hosszabb szavatosságot biztosít az éppen a boltból hozott ételeknek, köszönhetően annak, hogy az élelmiszer rövidebb idő alatt eléri az ideális tárolási hőmérsékletet. Több időd marad magadra, mert nem kell olyan gyakran élelmiszert vásárolnod.


 Whirlpool W9 931D KS

Belső elrendezés

Innovatív kialakítás a hűtőszekrény belsejében, ami biztosítja az ételek és italok könnyű és kényelmes tárolásához szükséges helyet és rugalmasságot.

 Whirlpool W9 931D KS

Ajtó rekesz a tejtermékek számára

Hozd ki a legtöbbet hűtőszekrényéből a kifejezetten a legfinomabb termékekhez tervezett tárolási lehetőségekkel, amelyeket a hűtőszekrény ajtajában találsz. Ez extra tárhelyet biztosít.

 Whirlpool W9 931D KS

Palackpolc 2 az 1-ben

Az újonnan tervezett palacktartó, amely a hűtő hátuljába van beépítve, könnyen átalakítható normál polccá. Mindig aszerint döntheted el a használatot, amire éppen szükséged van. Ezenkívül rögzítheted a tartót a hűtőszekrény bármelyik polcára.

 Whirlpool W9 931D KS

Fém ventilátor fedél

Hangsúlyozd konyhád karakterességét úgy, hogy egy időtlen dizájnnal rendelkező, fém kivitelű hűtőt választasz, amely modern és elegáns látványt biztosít.


 Whirlpool W9 931D KS

Beépített krómozott fogantyú

A hűtőszekrény tökéletesen alkalmazkodik minden konyha belsejéhez, elsősorban a hűtő ajtajába beépített krómozott fogantyúknak köszönhetően, amelyek nagyon elegánsak. Ezenkívül ez a megoldás nagyon kényelmes és praktikus.

 Whirlpool W9 931D KS

Luxus dizájn

Hangsúlyozd konyhád karakterességét úgy, hogy egy időtlen dizájnnal rendelkező, fém kivitelű hűtőt választasz, amely modern és elegáns látványt biztosít.

 Whirlpool W9 931D KS

Tökéletes megvilágítás

A takarékos LED világítás könnyedén megvilágítja az egész hűtőt, így könnyen megtalálod a kívánt ételt.

 Whirlpool W9 931D KS

Tökéletes összjáték

Néha csak az apró részletek adják a belső térnek jellegzetes egységes megjelenését. Széles színválaszték garantálja, hogy készülékeink mindig tökéletesen illeszkednek a konyhádhoz.

Tulajdonságok

  • Szabadonálló hűtőszekrény rendelkezik egy FreshBox fiókkal, amely alkalmas zöldségek tárolására
  • Multiflow rendszer egyenletesen elosztja a levegőt és a nedvességet a készülék belsejében
  • 6. érzék NoFrost fagymentes rendszert tartalmaz
  • Külön van a hűtőszekrényben és a fagyasztóban is
  • Kényelmes elektronikus vezérlés érintőképernyővel
  • A belső tér energiatakarékos LED izzókkal van megvilágítva
  • Akár 13 kg élelmiszert képes lefagyasztani 24 órán belül
  • Az ajtónyitódási irány lehetőségének módosítása
  • Az ajtó nyitva felejtésére figyelmeztető riasztó

Belső felszereltség

  • FreshBox0° hal és hús elhelyezésére
  • 4 × üvegpolc a hűtőszekrényben
  • 1 × fém palacktartó
  • 3 × rekesz a fagyasztóban
  • 1 × kihúzható polc a gyors fagyasztáshoz

Technikai paraméterek

Energiaosztály D
Energiafogyasztás energia 198 kWh/év
Teljes felhasználható űrtartalom 348 l
A hűtőszekrény űrtartalma 251 l
A fagyasztó űrtartalma 97 l
Zajszint 39 dB
Fagyasztási osztály ****
Tárolási idő meghibásodás esetén 16 ó
Magassága 201,1 cm
Szélessége 59,5 cm
Mélysége 66,3 cm
Modell W COLLECTION

Hivatkozások


*A felhasznált képek csupán illusztratív jellegűek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.