Campingaz Minimaxi 19 L hűtőtáska
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Campingaz Minimax nagyméretű hűtőtáska, 19 literes térfogattal. Ideális társ piknikek, kirándulások vagy vízparti nyaralások idején. Színes, stílusos dizájnja kellemes megjelenést kölcsönöz neki. Akár 6 db 1,5 literes palackot is képes befogadni.

Campingaz Beach Coolbag
9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Többcélú praktikus thermo táska. Campingaz Beach Coolbag 15 l űrtartalommal, vállpánttal egy nagyszerű stílusos tartozék a strandra, és bárhova oda, ahol hidegen kell tartani az italokat és harapnivalókat. A táska könnyen tisztítható az alkalmazott anyagnak köszönhetően és antimikrobiális.

Campingaz Entertainer 12L

Campingaz Entertainer 12L

Értékelés: 5
7 160 Ft 6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hűtőtáska, ami alkalmas erdei és tengerparti piknikezéshez a szeretteiddel. A táska vonzó kinézetű és praktikus vízálló zsebbel is el van látva, amiben elfér egy egész családi ebéd az italokkal együtt. A Campingaz Entertainer 12L a figyelmed a nem hétköznapi kinézetével és kiváló hűtési tulajdonságaival vonja magára.

Campingaz Entertainer 16 l

Campingaz Entertainer 16 l

Értékelés: 5
8 462 Ft 8 090 Ft

Hűtőtáskaalkalmas piknikezésre vagy a Földközi-tenger partján. A praktikus vízálló zsebbel ellátott táska számodra és családod számára alapvető fontosságú, és mi több, kiválóan néz ki. Campingaz Entertainer 16 l lenyűgöz méretével és minőségi kidolgozottságával.

Campingaz Entertainer Dual 18 l
11 721 Ft 11 190 Ft

hűtőtáska tiszteletreméltó méretével ugyanúgy megfelelő egy piknikre a természetben, mint a tengerparton a kis helytől való félelem nélkül. Attraktív megjelenésű táska két praktikus rekesszel, melyek közül az alsó rész EVA fóliával van bevonva. A Campingaz Entertainer Dual 18 l zárható, megerősített aljjal készült, ami tökéletes olyan ételeknél, melyeknél megakarod előzni a kiöntést.

Campingaz Shopping Cooler 15 l
6 890 Ft 6 290 Ft

Shopping Cooler, 15 literes hűtőtáska, alkalmas piknikezéshez. Vigye magával strandra, piknikezéshez, vagy a tengerpartra. Kiváló szín és formavilágának köszönhetően igazán közkedvelt darab. Jól szigetel, így megvédi az élelmiszereket a nagy melegben. Összecsomagolható.15 l – 5 × 1,5 l palackot lehet elhelyezni. CG jégakkukkal, akár 10 órán keresztül hűt. Könnyen tisztítható.

Thermos Zökkenőmentes termoszett 17 l
15 190 Ft

A zökkenőmentes hőhéj kombinálja a termoboxok (merevség, tartósság, magas szigetelési teljesítmény) és lágy hőre keményedő (rugalmasság, kis súly) legjobb tulajdonságait . .

Coleman 24 CAN COOLER (szürke)
14 985 Ft 12 190 Ft

8,5 l űrtartalmú Coleman Can Cooler 24 hűtőtáska műanyag betéttel. Ideális piknikhez, nappali kirándulásokhoz vagy a strandra. A kivehető műanyag betétbe akár 24 darab 0,33 l üdítő is elfér.