Easy Camp Hűtőtáska Backgammon Cool bag L
7 090 Ft

Hűtőtáska 15 l űrtartalommal leszedhető izoláló réteggel. Első része cipzáros zsebet tartalmaz, étkészletre és szalvétára alkalmas. Easy Camp Hűtőtáska Backgammon Cool bag L markolattal ellátott, amely egy vállpánttá fogható össze.

Outwell Hula L hűtőtáska

Outwell Hula L hűtőtáska

Értékelés: 5
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hűtőtáska 17 liter űrtartalommal, állítható vállpántokkal. Belseje alumínium réteggel ellátott, amely nagyon egyszerűen tisztítható. Vízálló anyagból készült. Outwell Hula L hűtőtáska äpróságokra alkalmas elülső zsebbel.

Outwell Hűtőtáska Albatross M Blue
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hűtőtáska 8 liter űrtartalommal, amely apróságokra alkalmas kis méretű külső cipzáras zsebbel ellátott. Tartalmaz egy eltávolítható szigetelő réteget és fogantyúkat, amelyekből vállpánt készíthető. Az Outwell Albatross M Blue hűtőtáska bevásárláshoz és strandoláshoz egyaránt megfelelő.

Outwell Hűtőtáska Albatross L Blue
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hűtőtáska 12 liter űrtartalommal, amely apróságokra alkalmas kis méretű külső cipzáras zsebbel ellátott. Tartalmaz egy eltávolítható szigetelő réteget és fogantyúkat, amelyekből vállpánt készíthető. Az Outwell Albatross L Blue hűtőtáska bevásárláshoz és strandoláshoz egyaránt megfelelő.

Campingaz Minimaxi 19 L hűtőtáska
6 590 Ft

Campingaz Minimax nagyméretű hűtőtáska, 19 literes térfogattal. Ideális társ piknikek, kirándulások vagy vízparti nyaralások idején. Színes, stílusos dizájnja kellemes megjelenést kölcsönöz neki. Akár 6 db 1,5 literes palackot is képes befogadni.

Campingaz Entertainer 12L

Campingaz Entertainer 12L

Értékelés: 5
6 690 Ft

Hűtőtáska, ami alkalmas erdei és tengerparti piknikezéshez a szeretteiddel. A táska vonzó kinézetű és praktikus vízálló zsebbel is el van látva, amiben elfér egy egész családi ebéd az italokkal együtt. A Campingaz Entertainer 12L a figyelmed a nem hétköznapi kinézetével és kiváló hűtési tulajdonságaival vonja magára.

Campingaz Beach Coolbag
11 990 Ft

Többcélú praktikus thermo táska. Campingaz Beach Coolbag 15 l űrtartalommal, vállpánttal egy nagyszerű stílusos tartozék a strandra, és bárhova oda, ahol hidegen kell tartani az italokat és harapnivalókat. A táska könnyen tisztítható az alkalmazott anyagnak köszönhetően és antimikrobiális.

Campingaz Entertainer 16 l

Campingaz Entertainer 16 l

Értékelés: 4,4
8 690 Ft

Hűtőtáskaalkalmas piknikezésre vagy a Földközi-tenger partján. A praktikus vízálló zsebbel ellátott táska számodra és családod számára alapvető fontosságú, és mi több, kiválóan néz ki. Campingaz Entertainer 16 l lenyűgöz méretével és minőségi kidolgozottságával.

Campingaz Shopping Cooler 15 l

Campingaz Shopping Cooler 15 l

Értékelés: 4,8
7 590 Ft

Shopping Cooler, 15 literes hűtőtáska, alkalmas piknikezéshez. Vigye magával strandra, piknikezéshez, vagy a tengerpartra. Kiváló szín és formavilágának köszönhetően igazán közkedvelt darab. Jól szigetel, így megvédi az élelmiszereket a nagy melegben. Összecsomagolható.15 l – 5 × 1,5 l palackot lehet elhelyezni. CG jégakkukkal, akár 10 órán keresztül hűt. Könnyen tisztítható.

Spokey LEVANTE Termo táska strandra
4 490 Ft

Strandtáska 3 zsebbel, amely hab szigetelést tartalmaz, amelynek hála néhány órán át képes hidegen tartani az ételeket és italokat. A praktikus füleg hosszúak, lehetővé teszik a vállon átvetve történő hordozást. A Spokey LEVANTE Termo táska strandra mindenekelőtt piknikre, kirándulásra vagy nyári tevékenységekhez alkalmas.

Thermos Bálázó - kék 2,8 l
5 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hővédő pajzsot úgy tervezték , hogy meleg és hideg ételeket is tartson . .

Thermos Termikus 8 l
6 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hővédő pajzsot úgy tervezték , hogy meleg és hideg ételeket is tartson . .

Thermos Termikus 9 l
7 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hővédő pajzsot úgy tervezték , hogy meleg és hideg ételeket is tartson . .