VOCOlinc Smart Adapter VP3

VOCOlinc Smart Adapter VP3

Száma: 2525363
Okos Wi-Fi csatlakozó aljzat. A Vocolinc Smart Adapter VP3 lehetővé teszi a csatlakozhatott készülékek távvezérlését alkalmazás vagy hang utasítás segítségével, azok kapcsolási időtervének beállítását és az áramfogyasztás mérését. Kompatibilis az Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple HomeKit-tel, és a működéséhez nincs szükség semmilyen vezérlőegységre – csak a Wi-Fi-re és egy telefonra. További információ
10 490 Ft
Termék ára
10 490 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 2525363

Leírás

Vocolinc Smart adapter VP3 főbb jellemzői

 • Okos Wi-Fi csatlakozó aljzat
 • Vezérlés a LinkWise alkalmazás vagy hang utasítás segítségével (Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit)
 • Kapcsolási időterv
 • Áramfogyasztás mérő
 • Nem igényel semmilyen vezérlőegységet
Vocolinc Smart Adapter VP3 okos csatlakozó aljzat, Wi-Fi, áramfogyasztás mérő, időzítő, időzíthető áramkapcsoló

Vezéreld távolról a készülékeidet

A Vocolinc Smart adapter VP3 okos csatlakozó aljzat a kényelem új dimenzióját ismerteti. Vezérelheted őket alkalmazás vagy hang utasítás segítségével gyakorlatilag bárhonnan, összeállíthatsz kapcsolási időtervet az egyes aljzatokhoz vagy különböző helyiségekhez rendezheted őket. A konkurenciától eltérően már nincs hozzá szükség semmilyen vezérlőegységre: csupán a Wi-Fi-re és egy telefonra.

Vocolinc Smart PowerStrip VP3 okos Wi-Fi csatlakozó aljzat, be- és kikapcsolás távolról, alkalmazással vezérelhető, hanggal, Alexa, Google Assistant, Apple Home Kit, időzítő

Fogyasztás ellenőrzés alatt

Ne fizess feleslegesen. A Vocolinc Smart Adapter VP3 okos csatlakozó aljzattal szó szerint mikroszkóp alatt tudod tartani az áramfogyasztást, és egyértelműen látni fogod, hol lehet megtakarítani. Ezenkívül a bekapcsolt készülékeket az alkalmazás segítségével bárhonnan kikapcsolhatod – többé nem fog megtörténni, hogy az elfelejtett tűzhely miatt haza kell menned.

Vocolinc Smart Adapter VP3 okos Wi-Fi csatlakozó aljzat, áramfogyasztás mérő, energiamegtakarítás.

Tudtad, hogy…

a Vocolinc Smart Adapter VP3 okos csatlakozó aljzatot nem csak telefonaddal, hanem táblagépeddel vagy okosóráddal is vezérelheted?


Tulajdonságok

 • Okos csatlakozó aljzat, amely segítségével alaposan nyomon követheted az áramfogyasztásodat
 • Távolról be- és kikapcsolhatod vele a csatlakoztatott készülékeket, esetleg azok be- és kikapcsolását előre időzítheted
 • Az aljzatokat hozzárendelheted az egyes helyiségekhez és beépítheted őket okos háztartásod teljes automatikus láncába
 • Az aljzatokat a díjmentes LinkWise alkalmazás segítségével, valamit hang utasítással vezérelheted (kompatibilis az Alexa-val az Amazon-tól, valamint a Google Assistant-tel)
 • Az Apple HomeKit segítségével beépíthethető az okos háztartásodba
 • Wi-Fi 2,4 GHz segítségével kommunikál
 • A teljes működéséhez nincs szükséged semmilyen vezérlőegységre, csak egy telefonra és a Wi-Fi-re és kész

Műszaki adatok

Maximális terhelés 2300 W
Maximális áram 10 A
Aljzatok száma 1
Wi-Fi Igen, 2,4 GHz
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.