Joie Aire Twin dark pewter

Joie Aire Twin dark pewter

Értékelés: 5
72 990 Ft
+ ingyen szállítás

Aire Twin ygerek babakocsi a Joi márkától, amely kialakításának hála megkönnyíti a gyermekeddel történő utazást és sétákat. Könnyé és jól tárolható babakocsi, amely a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja gyermekednek. Születéstól fogva használható, ugyanis egészen fekvő helyzetbe állítható.

Joie Evalite Duo

Joie Evalite Duo

Értékelés: 4,3
79 990 Ft

2 év garancia

Evalite Duo az egyik legkönnyebb iker babakocsi a piacon, a súlya mindössze valamivel 10 kg felet van és jól tárolható, ennek köszönhetően segít a dupla öröm kezelésében.

Hauck Babakocsi Rapid 3R Duo 2020
127 990 Ft

Hauck Rapid 3R Duo babakocsi, mely csak 77 cm, átfér bármelyik ajtón, a kocsi ideális megoldás két kis gyermek számára. Az individuális háttámla-szabályzásnak köszönhetően mindegyik ülőkénél lehetővé teszi mindegyik ülés beállítását úgy, ahogy arra a gyerekeknek szüksége van.

Hauck Duett 3 2020 melange charcoal
134 790 Ft

Babakocsi Hauck Duett 3 hihetetlenül sokoldalú, használható egy gyermeknek, vagy testvéreknek kombinálva egy második kiegészítő üléssel, ráadásul **ikreknek is megfelel a születésüktől ** egy második mózeskosár megvásárlása után.

Hauck Duett 2 2020 ikerbabakocsi
115 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hauck Duet 2 babakocsi tökéletes választás akár testvérek, akár ikrek számára. Újszülött kortól kisgyermek korig a Duett 2 olyan innovatív megoldásokat kínál, amit más babakocsi nem. Teljesen dönthető (újszülötteknek) és ülőpozícióig emelhető, a felső sportos ülést egy pillanat alatt átalakíthatod mély mózesre.

Hauck Roadster Duo SLX 2020 babakocsi grey/silver
86 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az ikerbabakocsi habkerekekkel egészen 36 kg teherbírással rendelkezik. Egy praktikus bevásárlókosár is a kocsi részét képezi, amely nagyobb bevásárlásokra is alkalmas, valamint elülső fogantyúja levehető. A praktikus teteje óvja a gyermeket a széltől és a naptól. A Hauck Roadster Duo SLX 2020 babakocsi grey/silver rendkívül kompakt méretűre csukható össze.

Baby Jogger BABAKOCSI CITY TOUR DOUBLE
175 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

CITY TOUR DOUBLE kettős babakocsi a Baby Jogger márkától, amely több, mint egy gyermekes családoknak alkalmas. A babakocsi egy kézzel összecsukható kompakt méretűre, bárhol elfér. Ennek hála ideális választás a városi sétákhoz, vásárláshoz és a hosszú utakra.

VALCO Sportkocsi Snap Ultra Duo Tailor Made
183 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sportkocsi Valco Snap Ultra Duo Tailor Made Grey Marle könnyű és könnyen vezérelhető babakocsi denim felületkezelésben. Maximális kényelem mindkét gyermeked számára, minden ülés külön beállíthatóságának, valamint az ülés menetirányban vagy menetiránnyal szembeni beszerelhetőségének köszönhetően.

Maxi-Cosi Duo Kit Lila
70 490 Ft

2 év garancia

Maxi-cosi Lila Duo kit szett tökéletes duo babakocsivá varázsolja a Lila babakocsit, amely így két kisgyermeknek lesz alkalmas. Babakocsi 5× másképpen! Köszönhetően az öt különböző módon állítható babakocsinak biztosítod a legjobb összkomfortot és kényelmet a kisgyermekednek.

Maxi-Cosi Dana for2
112 990 Ft

2 év garancia

A szép, ikreknek való MAXI-COSI Dana For 2 babakocsi a rugalmas utazó rendszerének, egyszerű összecsukási módjának és az egyszerű használatának köszönhetően egy egyértelmű választás.

VALCO Sport babakocsi Snap Duo Tailor Made
139 090 Ft

2 év garancia

Valco Snap Duo Tailor Made Grey Marle sport babakocsi egy nagyon könnyű babakocsi ikrek számára. A stílusos denim dizájnú ** babakocsi, amely könnyen összecsukható és minden ülése külön-külön állítható, ezért maximális **kényelmet biztosít mindkét gyermek számára.

Safety 1st Teamy
64 990 Ft

Teamy babakocsi iker babák számára 6 hónapos kortól idősebbek gyerekeknek, vagy nagyobb testvérek számára. Egy sport babakocsi, amely segít neked és gyermekeidnek bármilyen terepen. Robusztus keretének és elfordítható elülső kerekeinek köszönhetően nagy mértékben manipulálható.