Joie Evalite Duo

Joie Evalite Duo

Értékelés: 4
92 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Evalite Duo az egyik legkönnyebb iker babakocsi a piacon, a súlya mindössze valamivel 10 kg felet van és jól tárolható, ennek köszönhetően segít a dupla öröm kezelésében.

Britax Römer Holiday Double
85 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Holiday Double testvér babakocsi a könnyű utazásért 6 hónapos kortól 3 éves korig. Rendkívül mobilis és könnyen irányítható babakocsi mindössze 9 kg-os súllyal. Ez elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a szűk helyeken, beleértve minden autó rakterét is.

Hauck Duett 3 2020 melange charcoal
134 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babakocsi Hauck Duett 3 hihetetlenül sokoldalú, használható egy gyermeknek, vagy testvéreknek kombinálva egy második kiegészítő üléssel, ráadásul **ikreknek is megfelel a születésüktől ** egy második mózeskosár megvásárlása után.

Britax Römer B-Agile Double 2019 Babakocsi
115 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Britax B-AGILE Double egy sportos kétszemélyes babakocsi könnyű alumínium szerkezettel és mechanikus összecsukható rendszerrel. A babakocsi vízszintes helyzetbe állítható. Praktikus kosár a babakocsi alatt a fontosabb dolgok könnyű tárolásához. Masszív kerekei a nehezebb terepen is helyt állnak miközben könnyű kezelhetőséget biztosítanak.

Hauck Duett 2 2020 ikerbabakocsi
115 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hauck Duet 2 babakocsi tökéletes választás akár testvérek, akár ikrek számára. Újszülött kortól kisgyermek korig a Duett 2 olyan innovatív megoldásokat kínál, amit más babakocsi nem. Teljesen dönthető (újszülötteknek) és ülőpozícióig emelhető, a felső sportos ülést egy pillanat alatt átalakíthatod mély mózesre.

VALCO Sport babakocsi Snap Duo Tailor Made
139 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Valco Snap Duo Tailor Made Grey Marle sport babakocsi egy nagyon könnyű babakocsi ikrek számára. A stílusos denim dizájnú ** babakocsi, amely könnyen összecsukható és minden ülése külön-külön állítható, ezért maximális **kényelmet biztosít mindkét gyermek számára.

Maxi-Cosi Duo Kit Lila
75 790 Ft 70 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi-cosi Lila Duo kit szett tökéletes duo babakocsivá varázsolja a Lila babakocsit, amely így két kisgyermeknek lesz alkalmas. Babakocsi 5× másképpen! Köszönhetően az öt különböző módon állítható babakocsinak biztosítod a legjobb összkomfortot és kényelmet a kisgyermekednek.

VALCO Sportkocsi Snap Ultra Duo Tailor Made
183 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sportkocsi Valco Snap Ultra Duo Tailor Made Grey Marle könnyű és könnyen vezérelhető babakocsi denim felületkezelésben. Maximális kényelem mindkét gyermeked számára, minden ülés külön beállíthatóságának, valamint az ülés menetirányban vagy menetiránnyal szembeni beszerelhetőségének köszönhetően.

Hauck Babakocsi Rapid 3R Duo 2020
127 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hauck Rapid 3R Duo babakocsi, mely csak 77 cm, átfér bármelyik ajtón, a kocsi ideális megoldás két kis gyermek számára. Az individuális háttámla-szabályzásnak köszönhetően mindegyik ülőkénél lehetővé teszi mindegyik ülés beállítását úgy, ahogy arra a gyerekeknek szüksége van.

Safety 1st Teamy
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Teamy babakocsi iker babák számára 6 hónapos kortól idősebbek gyerekeknek, vagy nagyobb testvérek számára. Egy sport babakocsi, amely segít neked és gyermekeidnek bármilyen terepen. Robusztus keretének és elfordítható elülső kerekeinek köszönhetően nagy mértékben manipulálható.

Inglesina Twin Swift 2018

Inglesina Twin Swift 2018

Értékelés: 5
98 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twin Swift egy ultrakönnyű sportkocsi, praktikus, könnyen vezérelhető! Függetlenül beállítható háttámlával ellátva, amely lehetővé teszi, hogy az egyik gyerek aludhasson, a másik meg fent maradhasson.

Hauck Roadster Duo SLX 2020 babakocsi grey/silver
86 490 Ft

Újdonság

Ez az ikerbabakocsi habkerekekkel egészen 36 kg teherbírással rendelkezik. Egy praktikus bevásárlókosár is a kocsi részét képezi, amely nagyobb bevásárlásokra is alkalmas, valamint elülső fogantyúja levehető. A praktikus teteje óvja a gyermeket a széltől és a naptól. A Hauck Roadster Duo SLX 2020 babakocsi grey/silver rendkívül kompakt méretűre csukható össze.

Maxi-Cosi Dana for2
125 990 Ft 112 890 Ft

2 év garancia

A szép, ikreknek való MAXI-COSI Dana For 2 babakocsi a rugalmas utazó rendszerének, egyszerű összecsukási módjának és az egyszerű használatának köszönhetően egy egyértelmű választás.