Elica NIKOLATESLA ONE BL/A/83

Elica NIKOLATESLA ONE BL/A/83

Száma: 1216136
Beépített indukciós főzőlap fekete biztonsági üvegből. Főzőlap Elica NIKOLATESLA BL/A/83 meglep beépített páraelszívójával, központi ventilátorával. A tűzhely 4 zónás, lehetővé tesz akár 9 sebességű páraelszívást és intenzív Boost teljesítményt. További információ
749 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2022.10.06 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1216136

Leírás

Elica NIKOLATESLA BL/A/83 kulcstulajdonságai

 • Főzőlap beépített páraelszívóval
 • 9 teljesítményszint
 • Power Booster funkció a gyorsabb főzésért
 • Cold Surface biztonságos hideg felülettel

Fedezd fel a zseniális rendszer modern főzőlapok rendszerét

Indukciós főzőlap Elica NIKOLATESLA BL/A/83 nemcsak a tágas páraelszívó helyet, az energia jelentős részét is megtakarítja. Tartalmaz egy beépített központi ventilátort, amely biztosítja a pára megbízható elszívását. Az elszívó praktikus elhelyezése flexibilis és a főzés alatt azonnali reakciót tesz lehetővé az aktuális szükségletekre. Automatikusan állítja be a szükséges elszívási értéket. Kése elszívó és recirkuláció módban is dolgozni.

Indukční varná deska Elica NIKOLATESLA BL/A/83 integrovaný centrální ventilátor

Elica NIKOLATESLA BL/A/83 főzőlappal a főzés lendületes

Az Elica NIKOLATESLA BL/A/83 főzőlappal való főzéskor 9 teljesítményi szintből választhatsz, beleértve az intenzív Boostert is. A Booster funkció több energiát engedélyez felhasználni, amely hatékonyabban forralja fel a vizet. Mindent nagyon ösztönösen állít be az érintőpanelen. A programozható Timer funkciót is, amellyel az egész főzést szabályozhatod és beütemezheted.

Indukční varná deska Elica NIKOLATESLA BL/A/83 funkce Booster

Tudtad, hogy…

Elica Nikolatesla az első főzőlap beépített páraelszívóval az Elica társaságtól. A modern kialakításában a cég tervezője, Fabrizio Crisa vett részt. A főzőlap fekete biztonsági üvegből készült és a funkcionalitás valamint az esztétikai követelmények tökéletes ötvözete.

Elica NIKOLATESLA BL/A/83 – főzés aggodalom nélkül

A főzőlap megfelel minden követelménynek a biztonságos üzemeltetés terén. A Cold Surface felszín annyit jelent, hogy a többi a főzőlap hideg marad, amíg az indukción van, csak az edény alsó része melegedik fel. Az edény jelenléte nélkül a Safe Activation funkciónak köszönhetően nem kapcsol be. Még kíváncsi gyermekek esetében is nyugodt maradhatsz. A főzőlap gyermekzárral rendelkezik, amely lezárja a vezérlő elemeket.

Indukční varná deska Elica NIKOLATESLA BL/A/83 Cold Surface

A remek étel a pontos elkészítéssel kezdődik

Egyéb hasznos funkciók közé tartozik a EGG Timer, időzítő hangjelzéssel, amely a főzés zónáktól független a már említett Timer funkciókkal ellentétben. Ha kikapcsolod a Elica NIKOLATESLA BL/A/83 főzőlapot, és néhány főzési zóna meleg marad, akkor biztosan értékelni fogod a jelzőlámpa funkciót. Residual Heat Indicator fény informál a még meleg főzési zónáról.

Indukční varná deska Elica NIKOLATESLA BL/A/83 Residual Heat Indicator

Főzőzónák

 • 1. zóna – (2,1 – 3 KW), 180 × 200 mm
 • 3. zóna-(2,3–3 KW), Ø 200 mm

Tulajdonságok

 • Integrált páraelszívó a főzőlap közepén
 • 9 szintű teljesítmény beleértve az intenzív Boostert
 • Fekete biztonsági üveg
 • Programozható időzítő és független EGG Timer
 • Az elszívó ALU szűrővel ellátott

Műszaki paraméterek

Feszültség 400 V
Max. teljesítmény 7 400 W
Méretei 21 × 83 × 51,5 cm (ma x szé x mé)
Méretek a beépítéshez 21 × 80,5 × 49 cm (ma x szé x mé)
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.