SIEMENS EH601FFB1E Beépíthető elektromos főzőlap
185 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Siemens EH601FFB1E egy modern megjelenésű, beépíthető elektromos főzőlap. Állítható teljesítményű, maximális teljesítménye 7400 W. A Restart funkció segítségével könnyedén visszaállíthatja a gyári beállításokat. Biztonságos, gyermekbarát kialakítású, biztonsági zárral illetve automatikus kikapcsolás funkcióval.


SIEMENS EH675FFC1E Beépíthető elektromos főzőlap
228 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Siemens EH675FFC1E beépíthető elektromos főzőlap modern megjelenésű, érintés általi vezérlésű és sokoldalú készülék. Állítható teljesítményű, maximális teljesítménye 7400 W.Restart funkció segítségével könnyedén visszaállíthatja a gyári beállításokat. Biztonságos, gyermekbarát kialakítású, biztonsági zárral illetve automatikus kikapcsolás funkcióval.


SIEMENS EU611BEB1E Elektromos főzőlap
141 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Siemens EU611BEB1E Elektromos főzőlap rendkívül gyorsan felmelegíti a főzőzónákat, és gyorsan reagál a hőmérséklet változtatásra. A technológiának köszönhetően a zónákon kívüli felülete nem forrósodik fel. Vezérlése szenzoros, érintőgombokkal történik, kijelzője digitális.


SIEMENS EU631BEF1E Elektromos főzőlap
143 990 Ft

2 év garancia

A Siemens EU631BEF1E Elektromos főzőlap rendkívül gyorsan felmelegíti a főzőzónákat, és gyorsan reagál a hőmérséklet változtatásra. A technológiának köszönhetően a zónákon kívüli felülete nem forrósodik fel. Vezérlése szenzoros, érintőgombokkal történik, kijelzője digitális.


SIEMENS EH675FEC1E Indukciós főzőlap
203 990 Ft

2 év garancia

Siemens EH675FEC1E Indukciós főzőlap egy 4 indukciós főzőzónával és 17 teljesítményfokozattal rendelkező eszköz. A TouchSlider technológia lehetővé teszi, hogy Ön a főzőzónák hőmérsékletét, egyrészt közvetlenül, a kezelőskála közvetlen megérintésével, vagy ujjának végigcsúsztatásával szabályozza. A FryingSensor Plus szabályozza a serpenyő hőmérsékletét és megakadályozza az olaj vagy zsír túlhevülését.


SIEMENS EU645BEB1E Beépíthető elektromos főzőlap
149 990 Ft

143 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Siemens EU645BEB1E beépíthető elektromos főzőlap érintésvezérelt TouchControl kezelőszervével rendkívül egyszerűen használható. A készülék edényfelismerés, biztonsági lekapcsolás és gyerekzár funkciókkal is rendelkezik, valamint jelzi a maradékhőt. A PowerBoost funkció átmenetileg 50%-kal megnöveli az adott főzőzóna teljesítményét, gyors melegítést lehetővé téve.


SIEMENS EX375FXB1E Beépíthető elektromos főzőlap
204 990 Ft

200 390 Ft

2 év garancia

A Siemens EX375FXB1E egy modern megjelenésű, beépíthető elektromos főzőlap. Érintéses vezérlésű, állítható teljesítményű, maximális teljesítménye 3700 W. A Restart funkció segítségével könnyedén visszaállíthatja a gyári beállításokat. Biztonságos, gyermekbarát kialakítású, biztonsági zárral illetve automatikus kikapcsolás funkcióval.


SIEMENS EX675FXC1E Indukciós főzőlap
301 990 Ft

2 év garancia

A Siemens EX675FXC1E Indukciós főzőlap modern megjelenésű készülék. Az indukciós főzőlap elektromágneses erő segítségével kizárólag nem a főzőlapot, hanem közvetlenül az edényt melegíti. Energiatakarékos és biztonságos főzési mód, mivel maga a főzőlap nem melegszik, nincs felmelegedési idő és maradék hő sem keletkezik. Touch-Control vezérlése által a kívánt beállítások könnyen és pontosan, egyetlen ujjmozdulattal kiválaszthatóak. PowerBoost funkcióval, amely rövid időre megnöveli a főzőhely legmagasabb teljesítményét, így ételei gyorsabban elkészülnek és akár 50%-os időmegtakarítást is elérhet. ReStart funkció, a főzőlap véletlen kikapcsolásakor a készülék memóriája 4 másodpercig megőrzi a beállításokat, így ott folytathatja a főzést, ahol abbahagyta.


SIEMENS EX275FXB1E Beépíthető indukciós főzőlap
318 990 Ft

2 év garancia

Siemens EX275FXB1E Beépíthető indukciós főzőlap egy 90 cm-es, minõségi, innovatív konyhai eszköz touchSlider technológiával, melynek használatával könnyedén készíthet különböző ételeket indukciós edényeiben, ahogyan hagyományos főzőlapokon is. Négy indukciós főzőzónával rendelkezik, melyet opcionálisan két nagyobb zónaként is használhat. A jól látható digitális kijelzőnek köszönhetően könnyedén vezérelheti a készüléket. Több hasznos funkcióval is felszerelt, például beállíthatja a főzés idejét a beépített időzítő segítségével, majd az adott idő lejárta után a főzőlap automatikusan kikapcsol. Gyermekzárral rendelkezik, használata biztonságos. A powerBoost funkciónak köszönhetően a készülék teljesítménye csaknem 50%-al növekedik, mely hagyományos társaihoz képest 35%-al gyorsabban képes az ételek elkészítésére. Felülete üvegkerámiával bevont, stílusa egyszerű és modern. Sokoldalúan használható, tökéletes kiegészítője lehet bármely konyhának.