BEURER IL 35 infravörös lámpa

BEURER IL 35 infravörös lámpa

Száma: 8792988
Közvetlenül partnerünktől
A Beurer BEU-IL35 infravörös lámpa segít a torok- , orr- és fülbetegségek kezelésében, de az infravörös fénynek köszönhetően a problémás bőr tisztításában is. A megvilágított terület felmelegszik, és erősebb a bőr torlódása, ami felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Az edzett préselt üvegszűrőnek 5 További információ
25 120 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vega Solutions

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 8792988

Leírás

Beurer BEU-IL35 infravörös lámpa segít a torok- , orr- és fülbetegségek kezelésében, de az infravörös fénynek köszönhetően a problémás bőr tisztításában is. A megvilágított terület felmelegszik, és erősebb a bőr torlódása, ami felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Az edzett préselt üvegszűrőnek 5 különböző dőlésszöge van. Hálózaton keresztül működik, 150 W-os bemenettel. Háromfokozatú elektronikus időzítőt (5, 10, 15 perc) tartalmaz, automatikus kikapcsolási funkcióval.

 

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.