BEURER IL 50 infravörös lámpa

BEURER IL 50 infravörös lámpa

Száma: 8792994
Közvetlenül partnerünktől
A Beurer BEU-IL50 infravörös lámpája megfázás, légzőszervi problémák, izom-, ízületi, hát-, nyaki-, térd- és hasfájdalmak kezelésére szolgál, a bőrbetegségektől a pattanásokig. 30 × 40 cm sugárzó felülettel és 300 W teljesítménygel. Könnyen kezelhető az oldalfogantyúknak köszönhetően, állítható kép További információ
37 685 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vega Solutions
34 990 Ft -tól

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 8792994

Leírás

A Beurer BEU-IL50 infravörös lámpája megfázás, légzőszervi problémák, izom-, ízületi, hát-, nyaki-, térd- és hasfájdalmak kezelésére szolgál, a bőrbetegségektől a pattanásokig. 30 × 40 cm sugárzó felülettel és 300 W teljesítménygel.

Könnyen kezelhető az oldalfogantyúknak köszönhetően, állítható képernyővel rendelkezik, 5 különböző döntési helyzetben. Kerámia infravörös üveggel, 100% UV-blokkolással és digitális időzítő beállításának lehetőségével (1–15 perc) automatikus kikapcsolással. Aktív szellőztetés a túlmelegedés ellen, a túlmelegedés elleni védelem, a kábel tekercselése.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.