Flaem RHINO CLEAR porlasztó az orr kezelésére, átlátszó

Márka: Flaem Katalógus száma: 100040266029

Közvetlenül partnerünktől

Flaem RHINO CLEAR porlasztó az orr kezelésére, átlátszó

A FLAEM NUOVA Rhino Clear egy egyszerűen használható és hatékony eszköz, amely paranasalis sinusok és felső légutak kezelésére használható. A készüléket megfázás, megfázás, allergia és orrfolyás esetén használják. Használható sós oldatokkal, termálvizekkel vagy gyógyszertárakban általában beszer További információ

7240

7 240 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040266029

Leírás

Termékleírás

Hatékony az orrüregek és légutak kezelésében. FLAEM NUOVA Rhino Clear egy egyszerűen használható és hatékony eszköz, amely hasznos a paranasalis sinusok és felső légutak. utakon. A készüléket megfázás, megfázás, allergia és orrfolyás esetén használják. Használható sós oldatokkal, termálvizekkel vagy gyógyszertárakban általában beszerezhető gyógyszerekkel. Ez egy viszonylag nagy átmérőjű (10–50 mikrométer közötti részecskék 50% -a) és nagy hatékonyságú (5 ml / perc) porlasztott folyékony részecskék áramlását hozza létre, amelyek az orrüregbe és a torokba történő belépéskor hidratálják, megpuhítják és eltávolítják a nyálkahártyát a nyálkahártyára gyakorolt nyomásnak. Minden káros anyag egy speciális kamrába áramlik. Működik az összes inhaláló kompresszorral. FLAEM NUOVA Rhino Clear az összes aeroszolkompresszorral (inhaláló kompresszorral) együtt működik. Külön inhalációs termékként nem kapható. Ennek az eszköznek praktikus gombja van a porlasztás vezérléséhez, biológiailag ártalmatlan és nem mérgező anyagból készült. Tisztítja az orrot és megkönnyíti a légzést. Távolítja el a paranasalis sinusokban felgyülemlett port és káros anyagokat. Segít eltávolítani az orrot és megkönnyíti a légzést. MMAD az új EN13544–1 szabvány szerint: 48µm. A beadott maximális térfogat: 10 ml. Garancia: 2 év.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.