Medel inhalációs tartozékok készlet a Family Plus számára

Medel inhalációs tartozékok készlet a Family Plus számára

Száma: 100040266018
Közvetlenül partnerünktől
MEDEL Inhalációs tartozékok készlet Medel Family Plus számára Inhalációs tartozékok készlet Medel Family Plus számára. A készlet opcionálisan felhasználható más dugattyús inhalátorokban is. További információ
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.
5 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.5.25 - 2022.5.26 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040266018

Leírás

Inhalációs kiegészítők készlete a Medel Family Plus számára. A készlet opcionálisan felhasználható más dugattyús inhalátorokban is. Kit összetétele: Medel Jet Plus porlasztó: A Medel Jet Plus porlasztó rendkívül hatékony. Kettős szelepes rendszerrel fejlesztették ki a gyógyszeres veszteségek minimalizálására. Az inhaláció során, amikor a beteg a kompresszor által permetezett gyógyszert belélegzi, az egyik szelep nyitva marad és felszabadítja a gyógyszert, ami jelentősen növeli a porlasztás hatékonyságát és minimalizálja a gyógyszerveszteséget. Kilégzés után az egyik szelep bezárul, a másik szelep nem engedi, hogy köd szabaduljon ki a porlasztóból, ezáltal megakadályozva a gyógyszer szivárgását. A gyógyszerek légzési frakciója vagy felszívódása a légutakban a Medel Jet Plus porlasztóval akár 92,6% -ot is elérhet. A 0,8 μm-es szemcseméret (MMAD) a legjobban az alsó légútokban szívódik fel. A Medel Jet Plus porlasztó kezelés enyhítést nyújt, és egyértelműen támogatja a krónikus tüdőgyulladásban, COPD-ben, akut hörghurutban és más légzőszervi rendellenességekben szenvedők kezelését. Egyéb kiegészítők, levegőtömlő, szájdarab, orrhegy, univerzális maszk felnőtteknek, maszk gyermekeknek, kompresszor szűrő 5db A Medel Family Plus kiegészítő készlet két Medel Soft Touch maszkot tartalmaz felnőtteknek és gyermekeknek, 6 hónapos kortól. A maszkokat lágy és kellemes pecsétellel készítik el, amely megakadályozza az arc finom bőrének irritációját. A szorosan illeszkedő maszk nélkülözhetetlen azok számára, akik nem akarják vagy nem tudják használni a szájrészt. A legfiatalabb betegek számára a maszk az egyetlen megoldás, elegendő a gyermeknek lélegezni, és a porlasztóból származó köd az inhalátor által a légutakba vezet. A maszkokat könnyen tisztán lehet tartani, csak langyos vízben mossa le kis mennyiségű szappannal, szárítsa meg és rejtse le.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.