Novama NEBULINO Pneumatikus dugattyús inhalátor porlasztóval

Novama NEBULINO Pneumatikus dugattyús inhalátor porlasztóval

Száma: 100040266017
Közvetlenül partnerünktől
NOVAMA NEBULINO Pneumatikus dugattyús inhalátor porlasztóval Ideális otthoni használatra Mi különbözteti a Novama Nebulino készüléket? Különösen a kellemes hang, amely rendkívül hallóbarát, és amely megkönnyíti a beszédet inhalálás közben. Ezen felül a Nebulino könnyen használható, és egy megfel További információ
13 070 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.8.04 - 2021.8.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040266017

Leírás

Ideális otthoni használatra Mi különbözik a Novama Nebulino-tól? Különösen a kellemes hang, amely rendkívül hallóbarát, és amely megkönnyíti a beszédet inhalálás közben. Ezen felül a Nebulino könnyen használható, és egy megfelelően összeállított paraméterkészlettel rendelkezik, amelyek hatékony kezelést biztosítanak az egész család számára. Nagyon csendes, csak 52 dbA-val. Két permetezője szájdarabokkal. Ez lehetővé teszi az egyik pótlására történő használatát (ha elveszíti az elsőt, vagy természetesen elhasználódik), vagy egyszerre kettőt használhat két ember számára. A választás a tiéd. A Novama Nebulino két inhalációs maszkkal rendelkezik: maszk gyermekek számára és univerzális maszk felnőttek számára. A piacon lévő legtöbb inhalátor MMAD-értéke megközelítőleg 4 μm. Magas műszaki paraméterei miatt a NOVAMA Nebulino nagyon alkalmas bronchitis, gége, tüdő, megfázás, köhögés, rhinitis, asztma vagy sinusitis kezelésére. A gyógyszer vizes ködje könnyen eljut a hörgőkhöz, légcsőhöz, tüdőhöz, orrhoz, torokhoz, légcsőhöz és a hasznos üregekhez. Meghosszabbított garancia * A szokásos garancia 2 év. A novama.pl/gwarancja oldalon történő regisztráció után a termékre 4 évre kiterjesztett garancia vonatkozik. MŰSZAKI ADATOK: Az MMAD új EN13544–1 – 3.16 µm szabványa, belélegezhető frakció <5 µm (FPF)% – 71,2%, átlagos permetezési idő 2 ml gyógyszer –5 perc, üzemmód – váltakozó, zajszint – 52 dBA, porlasztás / adagolási sebesség –0,4 ml / perc, porlasztó légáram – 5,31 l / perc, maximális nyomás – 2,3 bar, a bejuttatott gyógyszer minimális térfogata – 2 ml, a bejuttatott gyógyszer maximális térfogata – 8 ml, a készülék súlya – 1,3 kg, méretek – 16 × 14 × 11 cm. 4 év garancia.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.