Vitammy AURA pneumatikus dugattyús inhalátor

Vitammy AURA pneumatikus dugattyús inhalátor

Száma: 100040266014
Közvetlenül partnerünktől
Vitammy Aura inhalátor az egész család számára, széles kiegészítőkkel. A szett tartalmaz kiegészítőket gyermekeknek és felnőtteknek. A porlasztásos inhaláció a felső légutak hatékony kezelése és tisztítása, felhasználható egyetlen kezelési formában, de más gyógyszereken alapuló kombinált terápia További információ
13 150 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.12.06 - 2021.12.08 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040266014

Leírás

Az egész család számára tervezve. A VITAMMY AURA egy csendes kompresszoros inhalátor, amelyet az egész család számára terveztek. & Nbsp; A kisgyermekek kisebb maszk segítségével inhalálhatnak. Felnőttek számára van egy & nbsp; nagyobb maszk és szopóca áll rendelkezésre a légzés koordinációjára. A porlasztó az inhaláló berendezésen kívül található, lehetővé téve a terápia gyors elvégzését, további bonyolult eljárások nélkül. Megfázás és fájdalmas felső légutak, rhinitis, köhögés és az ezzel járó fájdalom esetén a sóoldat belélegzése elősegíti az orr és a gége nyálkahártyájának hidratálását. Optimális sebesség, hatékony kezelés A porlasztási sebesség 2 ml / 5 perc, ez az optimális sebesség a gyógyszert tartalmazó gőz beadásakor. , így a molekulák a megfelelő helyen abszorbeálódnak. & nbsp; 03:16 – Az MMAD molekula a légcsőben, a gégében, a hörgőkben és a légcsőben a leghatékonyabban szívódik fel. A porlasztásos inhaláció hatékony kezelés, és kizárólag a kezelés formájaként, de más gyógyszereken alapuló kombinált terápia részeként is felhasználható. Alacsony zaj, fontos tényező a gyermekek számára. A pneumatikus dugattyús inhalátor által általában kibocsátott hangot minimalizálták és elnyomták. Ennek köszönhetően az AURA-vitamin 52 dBA zajszinttel működik, amelyet nem csak a felnőttek, hanem különösen a gyermekek is értékelni fognak. Műszaki adatok -MMAD új EN13544–1 szabvány: 3,16 µm. – Lélegző frakció; 5 um (FPF)%: 71,2%. – Üzemmód: váltakozó. -Bululizáció / beadási sebesség: 0,4 ml / perc. – Kompresszor kimenet: 5,3 l / perc. – Légáramlás a porlasztóból: 0,4 ml / perc. – A beadott gyógyszer minimális térfogata: 2 ml. – A beadott gyógyszer maximális térfogata: 8 ml. -mód: 30 perc munka / 30 perc pihenés, a légcsatorna hossza 2 m. – A készülék súlya: 1,3 kg. – Méretek: 16 cm x 14 cm x 11 cm. & Nbsp; -garancia: 2 év.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.