Bella Lady Mini Egészségügyi betét 4 x 20 db
3 490 Ft

Biztonságos és diszkrét védelmet nyújt nőtársainknak a Bella Lady Control mini egészségügyi betét az inkontinencia nagyon enyhe, kezdeti szakaszában is. Szuperabszorbens rétege nem csak a kellemetlen illatok semlegesítésében óriási segítség, hanem – tervezésének köszönhetően – sokkal nagyobb mennyiségű folyadék elnyelésére is képes, mint hagyományos egészségügyi társai. Különleges kialakítása a fehérneműt is védi az esetleges, váratlan vizeletszivárgás esetén.


Hartmann Molicare Mobile Eldobható fehérnemű
6 190 Ft

Hartmann Molicare eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.


Hartmann Molicare Mobile Super Eldobható fehérnemű, 14 db
5 490 Ft

Hartmann eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.


Hartmann Molicare Premium Pelenka
4 890 Ft

A Molicare Premium célja az emberek megfelelő életminősége biztosítása. Alkalmas nőknek illetve férfiaknak egyaránt.


Bella Extra egészségügyi betét 5 x 14 db
4 890 Ft

4 390 Ft

Biztonságos és diszkrét védelmet nyújt a Bella Lady Control Extra higiénikus egészségügyi betét a mérsékelt inkontinenciával együttélőknek. Szuperabszorbens rétege nem csak a kellemetlen illatok semlegesítésében óriási segítség, hanem – tervezésének köszönhetően – sokkal nagyobb mennyiségű folyadék elnyelésére is képes, mint hagyományos egészségügyi társai. Különleges kialakítása a fehérneműt is védi az esetleges, váratlan vizeletszivárgás esetén.


Bella Lady Normal Egészségügyi betét 4 x 16 db
3 490 Ft

Biztonságos és diszkrét védelmet nyújt a Bella Lady Control normál egészségügyi betét az inkontinenciával együttélőknek. Szuperabszorbens rétege nem csak a kellemetlen illatok semlegesítésében óriási segítség, hanem – tervezésének köszönhetően – sokkal nagyobb mennyiségű folyadék elnyelésére is képes, mint hagyományos egészségügyi társai. Különleges kialakítása a fehérneműt is védi az esetleges, váratlan vizeletszivárgás esetén.