Zmodo 720P Wifi IP P2P Webkamera
23 990 Ft

18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zmodo 720P Wifi IP P2P Webkamera vezeték nélküli, így tetszőlegesen elhelyezheti a lakásban vagy az irodában. A lencse széles látószögének köszönhetően, a kamera 720p felbontású videófelvételt képes készíteni. IR szűrője révén automatikusan vált az éjszakai és a nappali módok között.


D-LINK DCS-932L IP Kamera

D-LINK DCS-932L IP Kamera

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

2 év garancia

D-Link DCS-932L IP Kamera használatával vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, egyszerűen ellenőrizhető, figyelhető lakás, iroda, vagy akár egy-egy tárgy biztonsága. A beépített IR LED-ekkel az éjszakai, akár 5 méterig terjedő megfigyelés is megoldott. Kompakt méretének köszönhetően bárhol könnyedén elhelyezhető. Korszerű módon, okostelefonon, tabletet, vagy laptopon keresztül, mydlink szolgáltatással bárhol és bármikor (meglévő internetkapcsolattal) figyelemmel követhető a kamera által megfigyelt terület. Teljeskörű biztonsági rendszer részeként nem hiányozhat a mozgás- és hangérzékelésen alapuló, e-mailben történő riasztás.


BML Safe CCTV 8CH (8594176661506)
61 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

8 csatornás kamerarendszer 4 × HD720p kamera beltéri és kültéri használatra mozgásérzékelő | éjszakai látást IP66 | backup opció a mobileszközök azonnali értesítése WiFi / LAN


D-LINK DCS-936L HD Hálózati kamera
26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A D-link DCS-936L egy sokoldalú Wi-fi HD kamera mely egy forradalmian új design 1,4 megapixeles CMOS-érzékelővel ellátott részletgazdag éles képek HD minőségben. A kamera elvan látva egy éjjellátó alkalmazással mely akár 5 méterig lát.


D-LINK DCS-4602EV Full HD Hálózati kamera
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

D-link biztonsági kamerát kifejezetten nehéz körülményekhez fejlesztették ki. A speciálisan edzett fém test és az edzett üveg ellenáll az időjárás viszontagságainak, illetve a károknak. A beépített infravörös LEDnek köszönhetően, rossz látási viszonyok között is tökéletesen látható 20 méteres látótávolságban. A CMOS képérzékelő kamerának a látószöge horizontálisan 350° függőlegesen 60°, teljesítménye 12V.


D-LINK DCS-4603 Full HD hálózati kamera
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

D-Link kamera ideális nagy területek megfigyelésére a 350°-os látóterével, valamint plafonra szerelve elérhető akár az is hogy ne legyen holt tér. Az ingyenes mydlink™ alkalmazásnak köszönhetően okostelefonjával(Android és iOS) és tablettel is tud csatlakozni, így nincs is szükség számítógépre. A kamera üzembe helyezése egyszerű és gyors művelet.


D-LINK DCS-4701E HD Kültéri hálózati kamera
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

D-link hálózati kamera egy prémium eszköz, amely alkalmas megfigyelésre a felvett képet pedig könnyen és egyszerűen tárolhatjuk. A **gyors adatátvitelnek köszönhetően, kényelmesen értesülünk minden új információról.


D-LINK DCS-4802E Full HD hálózati kamera
72 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

D-Link kamera ideális nagy területek megfigyelésére a 360°-os látóterével, valamint plafonra szerelve elérhető akár az is hogy ne legyen holt tér. Az ingyenes mydlink™ alkalmazásnak köszönhetően okostelefonjával(Android és iOS) és tablettel is tud csatlakozni, így nincs is szükség számítógépre. A kamera üzembe helyezése egyszerű és gyors művelet.


Honeywell Lyric C2 Wi-Fi biztonsági kamera, geofence
49 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A beltéri biztonsági kamera segítségével bárhol és bármikor figyelemmel követheted mi történik otthonodban. A Honeywell Lyric C2 Wi-Fi 145° széles látószögű objektívvel, fejlett, nagy fényerősségű éjjellátó üzemmóddal és 10 m hatótávolsággal rendelkezik. Az otthoni alkalmazás geofencing funkciót használ helyed megállapításához.


Zmodo 720P Wifi Mini NVR+4xIP CAM+1TB HDD
130 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Zmodem 720P Wifi Mini NVR 4×IP + CAM + 1TB HDD rendszer egyedülálló és tökéletes megoldás, ha szeretnénk nyomonkövetni és rögzíteni távolról mindent ami a ház körül történik. A vezeték nélküli technológiájának köszönhetően a kábelekkel sem kell foglalkozni beszereléskor. Mozgásérzékelő funkciója érzékeléskor értesítést küld a telefonunkra.


D-LINK DCS-935L mydlink Home Monitor HD Kamera
31 490 Ft

2 év garancia

D-Link kamera segítségével házát bármikor bárhonnan figyelemmel kísérheti. A kamera éjszakai móddal rendelkezik, ezáltal akár teljes sötétségben 5 méter távolságig képes megfigyelni a területet. A kamera könnyen beállítható és csatlakoztatható Wi-Fi hálózathoz hogy értesítést kapjon ha mozgást érzékel.


D-LINK DCS-2530L Full HD Hálózati kamera
52 990 Ft

2 év garancia

Otthoni WiFi biztonsági kamera. 1920×1080 HD felbontás, két utas hang, beépített hangszóró és mikrofon. 180°-os széles látószögű objektív. Okostelefonos alkalmazás, távoli hozzáférés bárhonnan. Tevékenység észlelés és monitorozás, riasztás. Rögzítés MicroSD memóriakártyára, amely távolról visszanézhető.


Solight kültéri IP kamera
24 639 Ft

15 490 Ft

Videomegfigyelés kiváló Full HD felbontású kimenettel, megfelelő beállítások mellett 24/7 elérhetőséggel. A Wi-Fi hálózatoddal együtt működik az iOS 7 és újabb, illetve az Android 4 és újabb verziójával rendelkező táblagépbe vagy mobiltelefonba telepíthető **alkalmazáson keresztül. Az **IP66 védettséggel ellátott Solight kültéri IP kamera –20 és +55 °C közti hőmérsékleten működik.


Zmodo 720P sPoE system II.gen. UMNP10062 Security Kamera-rendszer
130 990 Ft

Zmodo 720P sPoE system II.gen. UMNP10062 Security Kamera-rendszerrel nem kell többé aggódnia. Bel- és kültéren egyaránt megállja a helyét. Telepítése egyszerű, csak szerelje fel a kamerákat ott, ahol szüksége van rájuk és máris kész. A mozgásérzékelő funkció automatikusan riasztásokat küld az okostelefonra, így semmiről sem maradhat le. A felvételekhez bármikor hozzáférhet az ingyenes privát felhőtárolóban.