Avtech DGM2443SVSE - 2MPX Motorzoom IP Dome kamera 

Márka: Avtech Katalógus száma: 100031859626

Közvetlenül partnerünktől

Avtech DGM2443SVSE - 2MPX Motorzoom IP Dome kamera 

2MPX Motorzoom IP dome kamera AVTECH DGM2443SVSE IR megvilágítással akár 50 méterig és maximális videó felbontással 1920×1080 px. Modern kialakítás, amelynek köszönhetően a kamera bármilyen környezetbe illik. Beltéri és. További információ

53126

53 126 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100031859626

Leírás

Termékleírás

2MPX Motorzoom IP dome kamera AVTECH DGM2443SVSE IR megvilágítással akár 50 méterig és maximális videó felbontással 1920×1080 px. Modern kialakítás, amelynek köszönhetően a kamera bármilyen környezetbe illik. Beltéri és kültéri használatra (IP66 védelem). Objektív lencséje: motorized f2.8 ~ f12mm / F1.6 ~ F2.8 (Auto Focus)


FŐBB FUNKCIÓK

A kamera motorizált,  vari-fokális lencsével van felszerelve, a gyújtótávolság és a fókusz távolról beállítható
P2P Cloud EaZy Networking ingyen

A Cloud EaZy Networking elérhető az eszköz internethez való automatikus csatlakoztatásához három lépésben, az ingyenes EagleEyes mobil alkalmazásunk segítségével. A Buddy funkció lehetővé teszi, hogy megoszthassa készülékének hozzáférési jogait másokkal. Eszköz bejelentkezés/kijelentkezés értesítések.

A csillagfény láthatósága, hogy világos és színes képeket kínáljon még éjszaka is
ONVIF ()standard a rendszerintegráció egyszerűsítése érdekében támogatott
POE (Power-over-Ethernet) támogatás a tápkábelek használatának kiküszöböléséhez és a telepítési költségek csökkentéséhez
DWDR a túlexponált és sötét területeken a képfelismerés javítása érdekében
A függőleges nézetmód támogatja a hosszú és keskeny területek, például folyosók és sikátorok megfigyelését.
Távoli üzenet / felügyelet

Mobil alkalmazás, amely teljesen kompatibilis az iOS és az Android készülékekkel. Kompatibilitás a böngészőkkel a Windows operációs rendszerben. Rendelkezésére áll egy PC program, CMS Lite, a 32CH eszköz megfigyelésére a Windows operációs rendszerben.


MŰSZAKI JELLEMZŐK

*The specifications are subject to change without notice.


MÉRETEK


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.