TP-LINK Tapo C200 (Tapo C200)

Értékelés: 4,5 126 értékelés Márka: TP-LINK Katalógus száma: 1412673

2 év garancia

TP-LINK Tapo C200 (Tapo C200)

Észrevétlen IP kamera, amely gondoskodik a biztonságodról. A TP-Link Tapo C200 nagy, Full HD 1080p felbontásban rögzít. Éjjellátóval, kétirányú audióval, mozgásérzékelővel, magánélet-móddal, valamint szirénával és vészjelző fénnyel van ellátva. A kamera vízszintes irányban 360° szögben, függőlegesen pedig 114° szögben forgatható. Egyszerű szerelés, akár 128 GB méretű MicroSD kártya támogatás (a memóriakártya nem része a csomagolásnak). További információ

10990
4.5 126

10 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1412673

Leírás

Termékleírás

TP-Link Tapo C200 főbb jellemzői

  • Nagy, Full HD 1080p felbontás
  • Éjjellátás, mozgásérzékelő
  • Beépített sziréna és fényjelzés
  • Kétirányú hangalapú kommunikáció
  • Horizontális és függőleges irányban is állítható
TP-Link C200 biztonsági IP kamera

Tökéletes kép bármilyen körülmények között

Maradj biztonságban. A TP-Link C200 IP kamera gondoskodik arról, hogy mindig képben legyél. A felvételeket nagy, Full HD 1080p felbontással rögzíti, a sötétségtől sem esik kétségbe, intelligens mozgásérzékeléssel van ellátva és a biztonság kedvéért beépített szirénája és fényjelzője is van. A felvétel rögzítése Micro SD kártyára történik, amely kapacitása 128 GB.

TP-Link C200 biztonsági szabadtéri IP kamera, objektív, Full HD felbontás, éjjellátás, mozgásérzékelés.

Fejlett éjjellátó

A TP-Link C200 kamera felvételeit bármikor, bárhol megnézheted. A fejlett éjjellátó lehetővé teszi az akár 9 méter távolságban mozgó személyek észlelését és ezáltal időben figyelmeztethet a hívatlan vendég közeledtére, illetve arról is tájékoztathat, hogy gyermekeid békésen alszanak.


TP-Link C200 biztonsági IP kamera, elő közvetítés éjjellátás akár 9 méterre

Magasfokú állíthatóság

A TP-Link C200 praktikus IP kamerával pontosan azt rögzítheted, amit látni szeretnél a 360°-os vízszintes és a 114°-os függőleges beállítási szögnek köszönhetően. Abban az esetben, ha észreveszel valakit, akinek nincs keresnivalója a telkeden, vészjelzőt kapcsolhatsz be hangos sziréna kíséretében.
TP-Link C200 biztonsági szabadtéri IP kamera, objektív, Full HD felbontás, éjjellátás, mozgásérzékelés a kamera látószögének beállítása

Videómegosztás és magánélet üzemmód

Wi-Fi-t támogató kamera lehetővé teszi a rögzített videók megosztását például a közösségi oldalakon, tehát könnyedén küldhetsz videókat ismerőseidnek. Ha épp otthon vagy és nem szeretnéd, hogy a kamera felvételt készítsen rólad, elég aktiválni a magánélet üzemmódot, amely fizikailag lezárja a lencsét, tehát 100 %-osan megvéd a kamerád kíváncsi szemétől.

TP-Link C200 biztonsági IP kamera, elő közvetítés éjjellátás akár 9 méterre

Műszaki paraméterek

Felbontás 1080p Full HD
Látószög A gyártó nem tüntette fel
Éjjeli látás Igen
Védettség A gyártó nem tüntette fel
Wi-Fi 802.11 b/g/n/; 2,4 GHz
Kétirányú audio Igen
Cloud tárhely Nem
Támogatott eszközök Android 4.4 és újabb/iOS 9 és újabb
Méretek 86,6 × 85 × 117,7 mm
Tömeg A gyártó nem tüntette fel

Hasznos linkek:


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Funkció mikrofon
Szín

Szín

fehér

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.