Gigaset A220 Telefon

Értékelés: 4,5 21 értékelés Márka: Gigaset Katalógus száma: 600500

2 év garancia

Gigaset A220 Telefon

Gigaset A220 Telefon az alap telefonálási szolgáltatásokat nyútjta és a legkedvezőbb áron vásárolható meg. Az „érzékeny nyomás pontú" billentyűzettel és a megvilágított kijelzővel gyors és egyszerű a menü beállítása és a hívások indítása. A Gigaset A220 eltárolja a telefonszámokat, hogy a készülék mindennapi használata még kényelmesebb legyen. További információ

6790
4.5 21

6 790 Ft ÁFA-val Piaci ár: 8 590 Ft, Megtakarítás: 1 800 Ft (20 %)

Katalógus száma: 600500

4 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
  • Lászlóné B., Zsarolyán

Nagyon megvagyunk elégedve,mert két készüléket rendeltem az egyiket Anyósomnak,hogy idős korára ne kelljen szaladgálni a kábeles telefonhoz ezt meg maga mellé teszi,a kihangosításhoz ragaszkodtam…

Értékelés: 5
  • Csaba T., Eger

Egyszerű készülék, mindennapi használatra tökéletesen alkalmas.

Értékelés: 5
  • A szerző szeretne anonim maradni

Tökéletesen működik, köszönöm.

Minden értékelés

Leírás

Termékleírás

Gigaset telefonok

2008-ban alapított Gigaset elsősorban kiváló ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet. Azonban nem csak kedvező árfekvése, de minőségi anyaghasználata és időtálló kialakítása teszi vonzóvá a Gigaset márkanévvel fémjelzett készülékeket. Az innovatív technológiák és fejlesztések mára a piac egyik meghatározó szereplőjévé emelik a vállalatot. A széles termékpaletta biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő készüléket.

Főbb jellemzői

  • Beszélgetési idő: 18
  • Készenléti idő: 200
  • Energia takarékos mód: Igen
  • Csengőhangok: 10
  • Hangminőség: HSP
  • Telefonkönyv mérete: 80

Kiemelt tulajdonságok

Egyszerűen használható

Ha olyan Gigaset telefont keresünk, mely az alap telefonálási szolgáltatásokat nyútjta és a legkedvezőbb áron vásárolható meg, a Gigaset A220 a legmegfelelőbb választás. A készülék a lehető legtöbb értéket kínálja az árért. Az „érzékeny nyomás pontú" billentyűzettel és a megvilágított kijelzővel gyors és egyszerű a menü beállítása és a hívások indítása. A „plug and play“ – előre beállított – funkciók segítségével, a készülék által nyújtott kényelmet a kicsomagolást követően azonnal élvezhetjük.

Kényelmes adat tárolás

Gigaset A220 eltárolja a telefonszámokat, hogy a készülék mindennapi használata még kényelmesebb legyen. A híváslistán megnézhetjük az utolsó 25 bejövő illetve nem fogadott hívás telefonszámát, de emellett lehetőség van arra is, hogy a 10 legutoljára tárcsázott telefonszámot gyorsan újrahívjuk. A készülékben elmenthetünk 80 telefonszámot és nevet is, így családunk és barátaink pillanatokon belül hívhatjuk a Gigaset A220 telefonnal.

Praktikus információk

Gigaset A220 készüléken azonnal láthatjuk a fontos információkat amelyekre szükség van a bejövő hívások fogadása és a telefon használata során. A kijelzőn látható a pontos dátum és a beszélgetés idejének hossza is, illetve az ébresztő, emlékeztető funkcióval beállíthatjuk, hogy a készülék egy adott időpontban riasszon.

ECO DECT: az energia megtakarító és sugárzásmentes technológia

telefon kevesebb áramot fogyaszt, amellyel védi mind a természetet mind a pénztárcánk. Automatikusan csökkenti az átviteli energiát a bázisegység és a kézibeszélő között, azok egymástól való távolságának függvényében. Továbbá a sugárzásmentes4 ECO Mode Plus technológia automatikusan kikapcsolja az átviteli energiát a készülék készenléti állapotában.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus drótnélküli
Háttérvilágítás igen
Szín fekete
Bejövő telefonhívások azonosít igen
Max energia idő 200 Óra
Max. beszéd idő 18 perc
Polifónikus dallamok igen
Energiaforrás 2x AAA
Hatótávolság 300 m
Súly 440 g

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.