Gigaset DX800A Vezetékes telefon

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Gigaset

Gigaset DX800A Vezetékes telefon

Professzionális kapcsolatkezeléssel válik igazán hasznossá a Gigaset DX800A vezetékes telefon. Beépített telefonkönyv által képes névjegyeket tárolni, melyeket az automata keresési funkció segítségével könnyedén elő lehet hívni. Nagyméretű, színes TFT kijelző gondoskodik a maximális kényelemről, melyről könnyen leolvashatóak az adatok. Kiváló HD hangminőség jellemzi, melyet a hangerőszabályozó segítségével egyszerűen beállíthatjuk az optimális hangerőre. Gondos kialakításának hála, akár 6 kézibeszélővel is csatlakoztatható, ezáltal a használata több helyen is megoldható. A beépített üzenetrögzítő képes akár 55 percnyi hangüzenetet tárolni, ezáltal a nem fogadott hívások utáni üzenetekről is könnyen tájékozódhatunk. Az éjszakai üzemmód garantálja az energiatakarékosságot, ezáltal is óvva a környezetet. További információ

60990
5 2

60 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 68 210 Ft, Megtakarítás: 7 220 Ft (10 %)

Katalógus száma: 496232

Leírás

Termékleírás

Gigaset telefonok

2008-ban alapított Gigaset elsősorban kiváló ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet. Azonban nem csak kedvező árfekvése, de minőségi anyaghasználata és időtálló kialakítása teszi vonzóvá a Gigaset márkanévvel fémjelzett készülékeket. Az innovatív technológiák és fejlesztések mára a piac egyik meghatározó szereplőjévé emelik a vállalatot. A széles termékpaletta biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő készüléket.

Főbb jellemzői

  • VIP hívások egyedi csengést kaphatnak
  • Hallókészülékkel kompatibilis
  • KÜzembe helyezése könnyű
  • Pabx és PSTN kompatibilis telefon
  • 8 direkt gyorshívó gomb (összesen 16 szám hívására)

Kiemelt tulajdonságok

**Egyszerű sokoldalúság **

Ha olyan Gigaset telefont keresünk, amely otthoni és irodai körülmények között egyformán jó szolgálatot tesz, és mind ez a legkedvezőbb áron vásárolható meg, a Gigaset DX800A a legmegfelelőbb választás. Üzembe helyezése és beállítása egyszerű és gyors.

Többvonalas kapcsolat

készülék többvonalas megvalósítása azt jelenti, hogy egyidejűleg 4 párhuzamos hívást képes kiszolgálni2; ideális megoldás tehát az elfoglalt üzleti környezetek számára, és a szükségletek bővülésével párhuzamosan a Gigaset DX800A készülék is akár 6 kézibeszélővel bővíthető.

VIP kapcsolatok

Az automatikus keresési funkcióval még könnyebb a szükséges adatok keresése. A hibrid készülék online előnyei azonban ezzel még nem érnek véget; a nagyméretű színes képernyőre hasznos Gigaset információs szolgáltatások hívhatók le – RSS hírfolyamok, időjárási előrejelzések, és egyéb szolgáltatások.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Felvevő igen
Típus voice ip phone
Háttérvilágítás igen
Szín fehér/fekete
Mélység 168 mm
Magasság 108 mm
Bejövő telefonhívások azonosít igen
Polifónikus dallamok igen
Energiaforrás telefon vonal
SMS igen
Kijelző típusa színes

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.