SIEMENS OpenScape IP 35G HFA V3 Icon - asztali telefon

Márka: SIEMENS Katalógus száma: 100022874061

Közvetlenül partnerünktőlAjánlatunk

SIEMENS OpenScape IP 35G HFA V3 Icon - asztali telefon

barátságos IP-eszközVibráló asztali beszélgetések. Az OpenScape Desk Phone IP sorozat nagyon jól használható, ergonómiailag megtervezett IP-eszköz, amely a tudásmunkások igényeire épül. Ezek a telefonok gyors és egyszerű. További információ

54831

54 831 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100022874061

Leírás

Termékleírás

barátságos IP-eszközVibráló asztali beszélgetések. Az OpenScape Desk Phone IP sorozat nagyon jól használható, ergonómiailag megtervezett IP-eszköz, amely a tudásmunkások igényeire épül.

Ezek a telefonok gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a nagy felbontású telefon funkciókhoz. Rendkívül kicsi képességeik és rugalmas elhelyezési lehetőségeik miatt számos helyzethelyzetet teljesítenek.

A kristálytiszta hangzású nagyfelbontású AudioPresence pro segítségével a beszélgetések világosabbá válnak, hogy javítsák az általános hívásminőséget. Ezen túlmenően, a kialakításának legkorszerűbb zöld-IT technológiájának köszönhetően a felhasználók környezetbarát, energiatakarékos eszközzel rendelkeznek, amely csökkenti az üzemeltetési költségeket.


A más eszközökkel való interoperabilitás és a különféle szolgáltatásokhoz és alkalmazásokhoz biztosított multimodális hozzáférés révén a felhasználók és a rendszergazdák az igényeikhez szabhatják az eszközt, végül lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hamarabb növeljék a termelékenységet. A beépített Gigabit Ethernet segítségével a felhasználók beépíthetik az UC asztali kommunikációs képességeit, miközben megfelelnek a jövőbeli hálózati infrastruktúra követelményeinek.

Ergonómikus kialakításának, felhasználó-orientált tulajdonságainak, beleértve a fejhallgató-csatlakozást és a többvonalas funkciókat, az OpenScape Desk Phone IP sorozat ideális azoknak a dolgozóknak, akik standard és teljesítménytudással rendelkeznek.

Műszaki adatok:

Kijelző 2 sor, 205 × 41 pixel Rögzített funkciógombok 10 (6 piros LED-ekkel) Szabadon programozható gombok (világítottak) 3 gomb piros LED-ekkel Optikai hívásjelzés Igen LED üzenet vár Igen Hangerő beállítása +/- Navigációs elem háromutas navigátor plusz „OK“ Sorok száma 3 Fejhallgató-csatlakozó kábel / akkumulátorral ellátott fejhallgatóhoz Igen Integrált gigabites Ethernet kapcsoló Igen Súly [kg] 0,750 Fekete szín

Méretek [mm] Mélység Szélesség Magasság
41 ° 200 185 176
45 ° 190 185 184
50 ° 178 185 193
54 ° 170 185 199

Platform támogatás

HFA telefonok: OpenScape Business V1, OpenScape 4000
Megjegyzés: optiPoint / OpenStage / OpenScape. A HFA és SIP verziók azonosak. Csak a telepített szoftver különbözik egymástól. Telefonokat rendelhet a megfelelő szoftverrel.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.