Talált termékek száma: 7

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Karton P+P Minyonok uzsonnás doboz
2 500 Ft

A Minyonokkal díszített uzsonnás doboz elengedhetetlen kelléke a kisiskolások hátizsákjának. Könnyen és biztonságosan csomagolhatja el segítségével gyermeke kedvenc ételeit, uzsonnáját. Kiváló minőségű műanyagból készült. A kis doboz rendkívül ellenálló, könnyen tisztítható és nagyon tetszetős.


Karton P+P Despicable Me 3 tornazsák
2 325 Ft
2 250 Ft

Tornazsák a közkedvelt Mignon gyerekmotívummal, alkalmas váltócipőre vagy tornaruházatra. Összehúzható fűzővel, a zsák vállon vagy aktatáskához rögzíthető.


Karton P+P Nyakba akasztható kistáska Despicable Me 3
2 325 Ft
2 250 Ft

Nyakba akasztható kistáska iskolások számára a világhírű Mimonok dizájnban. Elsősorban a telefon, ebéd kártya vagy chip, vagy kulcsok és stb. tárolására szolgál. Az elején még található egy kisseb cipzáras zseb. Szilárd textíliából készült.


Stil Lunch box tízóraira
1 890 Ft

1 270 Ft

Készítsd el az ételt és az italt ebbe az exkluzív műanyag dobozba, melyben az iskolába vagy a szabadidős tevékenységekhez tárolhatod az ételt és az italt. A box két kamrával rendelkezik, melyek válaszfallal elválasztottak, fedele csukható.


Karton P+P Fresh Bottle Minyonos Palack
3 250 Ft

A Karton P + P Fresh Bottle Minyonos Palack egy egyedi kialakítású vízes palack, melyen gyermekeink kedvenc mesehőseit a minyonokat láthatjuk. A kulacs mérgező anyagtól mentes, környezetbarát anyagokból áll össze. Alkalmas meleg és szénsavas italok tárolására egyaránt.


Karton P+P Minyonok műanyag kulacs
1 620 Ft

Karton P+P Minyonok Kulacs teteje lecsavarható, a kupakot egy biztonsági fül védi a leeséstől. A lehajtható kupak meggátolja, hogy a kulacs szája összekoszolódjon. Töltsd meg és vidd magaddal az iskolába, sportolni, vagy akár kirándulni is! A kulacs oldalát a népszerű mesefilm szereplői, a Minyonok díszítik.


Karton P+P Laminált koffer Despicable Me 3
3 250 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Minyon mintás gyermek koffer. A koffert a kis iskolásod használhatja az iskolai művészeti segédanyagokra, játékokra és egyéb olyan kincsekre használható, amelyeket el kell rejteni a szobában.