Paraméterek meghatározása
Oxybag Iskolai szett PREMIUM LIGHT Premium Dinosaurus ST.RIGHT Iskolai szett kétkamrás hátizsák + tolltartó Virágok
Oxybag Iskolai szett PREMIUM LIGHT Premium Dinosaurus

Iskolai szett a Premium light sorozat aktatáskájával, Premium Dinosaurus motívummal. A szett nagyon könnyű aktatáskából áll, ergonomikus alakú hátlappal, tornazsákból, egyemeletes ceruzatartóból áll. Így a gyerekek egy azonos dizájnú iskolai felszereléssel járhatnak iskolába. Az általános iskola alsótagozatos dikjai számára alkalmas.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL
Oxybag 3 darabos PREMIUM készlet Pillangó ST.RIGHT Iskolai szett kétkamrás hátizsák + tolltartó Virágok
Oxybag 3 darabos PREMIUM készlet Pillangó

Pillangó motívummal ellátott Premium iskolai készlet elsős diákok számára. A készlet egy Premium iskolatáskát, egy tornazsákot és egy töltetlen egyszintes tolltartót tartalmaz. Így a gyerekek egy azonos dizájnú iskolai felszereléssel járhatnak iskolába.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL
ST.RIGHT Iskolai szett kétkamrás hátizsák + tolltartó Virágok ST.RIGHT Iskolai szett kétkamrás hátizsák + tolltartó Virágok
ST.RIGHT Iskolai szett kétkamrás hátizsák + tolltartó Virágok

Méretéből adódóan a hátizsák ideális a tizenévesek és a fiatalabb gyermekek számára egyaránt.

Átvehető akár: 2024.7.30 - 2024.7.31

Partnerünktől: Aga24
ST.RIGHT Iskolai szett négyrekeszes hátizsák + tolltartó Feather ST.RIGHT Iskolai szett négyrekeszes hátizsák + tolltartó Feather
ST.RIGHT Iskolai szett négyrekeszes hátizsák + tolltartó Feather

Méretéből adódóan a hátizsák ideális a tizenévesek és a fiatalabb gyermekek számára egyaránt.

Átvehető akár: 2024.7.30 - 2024.7.31

Partnerünktől: Aga24
Herlitz Loop Plus iskolatáska - szívecskés ST.RIGHT Iskolai szett négyrekeszes hátizsák + tolltartó Feather
Herlitz Loop Plus iskolatáska - szívecskés

Az iskolai szett egy Loop Plus alacsony, mindössze kb. 950 g súlyú iskolatáskát, egy tornazsákot, egy teljesen feltöltött tolltartót és egy tokot tartalmaz, mindezt szívecskés kivitelben. Az iskolatáska ergonomikus kialakítású párnázott hátrésszel és állítható mellkasi övvel rendelkezik. A fő rekesz elkülönített hellyel van ellátva a könyvek számára. Fényvisszaverő elemekkel van felszerelve a gyermek jobb láthatósága érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL
BAAGL 3 SET Skate Fresh: hátizsák, tolltartó, táska ST.RIGHT Iskolai szett négyrekeszes hátizsák + tolltartó Feather
BAAGL 3 SET Skate Fresh: hátizsák, tolltartó, táska

A színes iskolai készlet Skate Fresh 3. osztálytól kezdődően alkalmas a gyermekek számára. A készlet tartalmazza a korcsolya hátizsákot, a tolltartót és a cipőtáskát. A szett fényvisszaverő elemekkel van ellátva a jobb láthatóság érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL
Herlitz Iskolatáska Loop Plus, Pillangó BAAGL 3 SET Zippy Baby Koala: iskolatáska, tolltartó, táska, szatyor
Herlitz Iskolatáska Loop Plus, Pillangó

Az iskolai készlet tartalmaz egy Loop Plus alacsony súlyú, kb. 950 g egy tornazsákot, egy teljes tolltartót és egy tokot, mindezt Pillangós kivitelben. Az iskolatáska ergonomikus kialakítású párnázott hátrésszel és állítható mellkasi övvel rendelkezik. A fő rekesz elkülönített hellyel van ellátva a könyvek számára. Fényvisszaverő elemekkel van felszerelve a gyermek jobb láthatósága érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL
Herlitz SoftLight Plus iskolatáska, Galaxis BAAGL 3 SET Zippy Baby Koala: iskolatáska, tolltartó, táska, szatyor
Herlitz SoftLight Plus iskolatáska, Galaxis

Az iskolai szett SoftLight Plus iskolatáskát, tornazsákot, teljesen (felszerelt) tolltartót és tokot tartalmaz, mindezt Galaxis dizájnban, ráadásul a szett tartalmaz egy műanyag uzsonnás dobozt is. Az iskolatáska alacsony kb. 900 g súllyal büszkélkedhet, ergonomikusan kialakított, párnázott háttal és állítható vállpántokkal rendelkezik. A fő rekesz elkülönített hellyel van ellátva a könyvek számára. Fényvisszaverő elemekkel van felszerelve a gyermek jobb láthatósága érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL
BAAGL 3 SET Zippy Baby Koala: iskolatáska, tolltartó, táska, szatyor BAAGL 3 SET Zippy Baby Koala: iskolatáska, tolltartó, táska, szatyor
BAAGL 3 SET Zippy Baby Koala: iskolatáska, tolltartó, táska, szatyor

A Zippy Baby Koala iskolai szett egy megerősített hátizsákból, egy tolltartóból és egy cipőtáskából áll. A készlet gyerekek számára az általános iskola első osztályától. A kellemes plüssfelülettel rendelkező iskolai iskolatáska ergonomikusan kialakított, magasságállítással ellátott háttámlával rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL
Oxybag Iskolai szett PREMIUM Star Wars BAAGL 3 SET Core Football Player: hátizsák, tolltartó, táska, táska
Oxybag Iskolai szett PREMIUM Star Wars

A népszerű Star Wars motívummal ellátott iskolai készlet iskolatáskával a Premium sorozatból. A készlet anatómiailag formázott hátrésszel felszerelt iskolatáskából, tornazsákból, felszerelt egy emeletes tolltartóból és etue tolltartóból áll. Így a gyerekek egy azonos dizájnú iskolai felszereléssel járhatnak iskolába. Az általános iskola alsó tagozatos diákjai számára alkalmas.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL
BAAGL 3 SET Airy Hummingbird: hátizsák, tolltartó, táska, táska BAAGL 3 SET Core Football Player: hátizsák, tolltartó, táska, táska
BAAGL 3 SET Airy Hummingbird: hátizsák, tolltartó, táska, táska

AIRY SCHOOL BACKPACK COLLABRIC – Ultrakönnyű Airy hátizsák, amely az általános iskola első osztályától alkalmas – Ergonomikusan formázott hátrész AIRFLOW ERGO SYSTEM-rel, amely biztosítja a hát légáteresztő képességét. – Teljesen állítható vállpántok …

Átvehető akár: 2024.8.5 - 2024.8.7

Partnerünktől: TvFit.cz
BAAGL 3 SET Core Football Player: hátizsák, tolltartó, táska, táska BAAGL 3 SET Core Football Player: hátizsák, tolltartó, táska, táska
BAAGL 3 SET Core Football Player: hátizsák, tolltartó, táska, táska

A fiú iskolai hátizsák Core Football player 3. osztálytól használható. A készlet tartalmaz hátizsákot, tolltartót és cipőtáskát. A szett fényvisszaverő elemekkel van ellátva a jobb láthatóság érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.29

Partnerünktől: MALL