Stil Dream iskolai szett

Stil Dream iskolai szett

Értékelés: 4,3
21 700 Ft 19 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Iskolai készlet modern designban. A készlet ergonomikusan kialakított hátsó panellel ellátott táskából áll, amely alkalmas az alapiskola alsó tagozatos tanulói számára. Továbbá tartalmaz egy tornazsákot és tolltartót is. A gyerekek így egy azonos dizájnú iskolai szettel lesznek ellátva.

LEGO Friends Girls Rock Maxi - iskolatáska, 2 részes készlet
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a praktikus könnyű iskolatáska mindennel rendelkezik, amire szükség van egy hosszú naphoz az iskolában, beleértve a levehető zsákot a tornaruhára és az elülső ételtartó thermo zsebeket. A táska víz és szennyeződéslepergető anyagból készült. A táska nagy kényelmet biztosít a hordás közben, az ergonomikusan formázott hátsó panelnek, a párnázott vállpántnak és az állítható mellkasi pántnak köszönhetően. A gyermek legmagasabb biztonságának biztosítása érdekében a táska minden oldalról fényvisszaverő elemekkel rendelkezik.

Karton P+P Iskolai készlet OXY Fashion Romantic Nature
20 980 Ft

Iskolai készlet modern Fashion Romantic Nature motívummal. Kitűnő választás az általános iskola felső tagozatos és középiskolás diáklányok számára. A készlet hátizsákból, Etue tolltartóból és tornazsákból áll. Ezzel a készlettel azonos mintázatú iskolai kellékekre tehetsz szert.

Karton P+P Iskolai szett OXY Sport Melange flowers
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Iskolai szett modern dizájnnal, ami kitűnő választás az általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára. A készlet hátizsákból, Etue tolltartóból és tornazsákból áll. Ezzel a készlettel azonos mintázatú iskolai kellékekre tehetsz szert.