Canpol babies Sportos csésze szalmaszállal és súllyal 250ml

Értékelés: 3 5 értékelés Márka: Canpol babies Katalógus száma: 1333738

Canpol babies Sportos csésze szalmaszállal és súllyal 250ml

Az új szívószálrendszer súllyal megkönnyíti azok gyermekek számára az ivást, amelyek a szívószállal ellátott csészét az ivásnál megdöntik. A súlyok mindig megtartják a szívószálat az italszint alatt. Praktikus fogantyúk illeszkednek a gyermekek kezébe. Alkalmas gyerekeknek 9 hónapos kortól. Ideális utazáshoz, vagy sétákhoz. Űrtartalma 250 ml. BPA-mentes palack. További információ

2090
3 5

2 090 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1333738

Leírás

Termékleírás

Az új szívószálrendszer súllyal megkönnyíti azok gyermekek számára az ivást, amelyek a szívószállal ellátott csészét az ivásnál megdöntik. A súlyok mindig megtartják a szívószálat az italszint alatt. Praktikus fogantyúk illeszkednek a gyermekek kezébe. Alkalmas gyerekeknek 9 hónapos kortól. Ideális utazáshoz, vagy sétákhoz. Űrtartalma 250 ml. BPA-mentes palack.

A puha, szilikon szívószál biztonságos az érzékeny gyermekíny számára. A szívószálban található membrán megakadályozza a folyadék szivárgást ha a palackot fejjel lefelé szállítják vagy ha leesne. A folyadék csak akkor szivárog, amikor a gyermek a szívószálból iszik. A folyadékáramlás a gyermek szívási intenzitásától függ. A szilikon szívószál olyan műanyag szívószállal van összeköttetésben, mely a palack aljáig ér és megkönnyíti az ivást. A szívószál nem alkalmas 9 hónapnál fiatalabb gyermekek számára. A kulacs biztonságos anyagból készült, mely karcálló. A kupak védi a kulacs száját a szennyeződésektől.

  • A szilikon szívószál a fedél megfordításánál összecsukódik, ezáltal megakadályozva annak szennyeződését, vagy a folyadék spontán szivárgását.
  • A szívószál végén súly található, ami mindig elmerülve tartja az italban.
  • A csésze megdöntése után is tud bélöllé a gyermek inni, mert a szívószál mindig a felszín alatt marad.
  • A tartalék szívószálat az 56/106 szám alatt találod meg a szívószálak és italok részben.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Űrtartalom 250 ml
Fogantyú igen
Szívószál igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.