LOVI Bögre 360 MINI 250ml fogantyúval BUDDY BEAR

Márka: LOVI Katalógus száma: 1270495

LOVI Bögre 360 MINI 250ml fogantyúval BUDDY BEAR

Az első Bögre 360 MINI 250ml fogantyúval BUDDY BEAR az új BRUM BRUM kollekcióból, amelyből úgy iszol, mint a pohárból… de kiömlés nélkül! 250ml kapacitású bögre szilikon membránnal. Nem tartalmaz BPA-t. További információ

3290

3 290 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1270495

Leírás

Termékleírás

Az első Bögre 360 MINI 250ml fogantyúval BUDDY BEAR az új BRUM BRUM kollekcióból, amelyből úgy iszol, mint a pohárból… de kiömlés nélkül! 250ml kapacitású bögre szilikon membránnal. Nem tartalmaz BPA-t.

LOVI 360 ° bögre speciálisan úgy lett kifejlesztve, hogy a legjobb segítséget nyújtsa gyermekednek, amely épp önállóan tanul inni a pohárból és megvédje a bögre tartalmát a kiömléstől.

  • a szilikon membrán lehetővé teszi az ivást a pohár szélének bármely részéről, tanítja a gyermeket a természetes ivásra és támogatja a gyorsabb fejlődését.
  • nem tartalmaz itatót – a gyermek ugyan úgy iszik, mint ha pohárból inna
  • védi a bögre tartalmát a kiömléstől
  • a fedél antibakteriális SteriTouch® védelmet tartalmaz

Paraméterek

%2% paraméterei

Űrtartalom 250 ml
Fogantyú igen
Nem folyó igen
Szívószál nem
Ajándék kiegészítő nem
Plusz kiegészítő nem
Cumival nem
Hőtartó nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.