Izzadásgátlók és dezodorok

Calvin Klein CK Free For Men - deo stift 75 ml

Calvin Klein CK Free For Men - deo stift

4 130 Ft

Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs.   A szívillatban rejtőzik  a velúr, a kávé és a dohány.

Partnerünktől: Vivantis
-26%
David Beckham Beyond - dezodor 150 ml

David Beckham Beyond - dezodor

1 330 Ft
980 Ft

Beyond illat David Beckham termékcsaládjából  a férfi vonzerejének, erejének és bizalmának szimbóluma. Parfüm Beyond friss és aromás tónusokat foglalja magába.  A csábítás és a tökéletesség egyedülálló keveréke a mojito és a grapefruit frissítő tónusaival nyílik meg.

Partnerünktől: Vivantis
-21%
Borotalco Friss dezodor tengeri sóval (Sea Salts Fresh) 150 ml

Borotalco Friss dezodor tengeri sóval (Sea Salts Fresh) 150 ml

1 750 Ft
1 380 Ft

A dezodor biztosítja a hosszú távú védelmet. Ezt elsősorban a benne lévő mikrorészecskék biztosítják, amelyeket mozgás aktivál. A dezodor extra védelmet nyújt az izzadás ellen, és hosszan tartó frissesség érzetet ad. .

Partnerünktől: Vivantis
Chanel Coco Mademoiselle - dezodor spray 100 ml

Chanel Coco Mademoiselle - dezodor spray

17 250 Ft
Ingyen szállítás

A Chanel márka Coco Mademoiselle illata egy ritka darab. Coco Mademoiselle friss és érzéki. Egy fiatal, kifinomult és szexi nő illata, aki örömmel és a városban és elégedettek az élettel.

Partnerünktől: Vivantis
-20%
Dove Izzadásgátló spray Bulldog Original (Mennyiség 150 ml)

Dove Izzadásgátló spray Bulldog Original

950 Ft
760 Ft
Akció

A Dove Original izzadásgátló spray tökéletes védelmet nyújt a bőrnek 48 órán keresztül, egyúttal az egynegyed részben hidratáló krém tartalmának köszönhetően ápolja a hónalj bőrét. Nem tartalmaz alkoholt és nem irritálja a bőrt borotválkozás után sem.

Partnerünktől: Vivantis