Rexona Dezodor maximális feszültség védelem Ellenőrzési 45 ml

Márka: Rexona Katalógus száma: 100002590760

Közvetlenül partnerünktől

Rexona Dezodor maximális feszültség védelem Ellenőrzési 45 ml

Maximális védelem dezodor térvezérléssel biztosítja a leghatékonyabb, tartós védelem izzadtság és a szag, de nagyon szelíd és alkalmas a mindennapi használatra. Összetevői stressz által aktivált nyújtanak bizonyítottan védelmet izzadás okozta stressz. Maximális védelem az izzadságot a Rexona. . További információ

1780

1 780 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002590760

Leírás

Termékleírás

Maximális védelem dezodor térvezérléssel biztosítja a leghatékonyabb, tartós védelem izzadtság és a szag, de nagyon szelíd és alkalmas a mindennapi használatra. Összetevői stressz által aktivált nyújtanak bizonyítottan védelmet izzadás okozta stressz. Maximális védelem az izzadságot a Rexona.

Jellemzők:

  • hosszantartó illatot,
  • egész napos védelmet nyújt a kellemetlen szagokat.
  • finom összetételű,
  • bőrgyógyászatilag tesztelt.
Hogyan kell használni:

Az optimális hatás lehet alkalmazni a reggel, de lefekvés előtt. Este a készítmény alkalmazása az optimális hatás miatt a maximális védelem térvezérlés legjobban aktiválódik, ha a hőmérséklet a többi a szervezetben.

Az első használatkor, kapcsolja a kereket, amíg a töltés felületén jelenik meg. Akkor, csak két forog az ajánlott dózisban. Alkalmazzuk a terméket közvetlenül száraz hónalj. Használat után, zárja le a fedőt.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás nőknek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.