Secret Dezodor spray All Day Fresh Delicate Scent 150 ml-23%
1 370 Ft 1 050 Ft

Akció

A Secret Day dezodor spray egész napos friss finom illatot eredményez, textúrája gyengéden keveredik a bőrével. A dezodor spray száraz filmet hoz létre, amely megvédi a bőrt a szagoktól, miközben fehér és sárga foltok nem maradnak a bőrén és a ruházatán.

Secret Dezodor spray All Day Fresh Rosewater Scent 150 ml-23%
1 370 Ft 1 050 Ft

Akció

Az All Day Fresh Rosewater Scent dezodor spray egész napos friss finom illatot eredményez, textúrája gyengéden keveredik a bőrével. A dezodor spray száraz filmet hoz létre, amely megvédi a bőrt a szagoktól, miközben fehér és sárga foltok nem maradnak a bőrén és a ruházatán.

Secret Szilárd izzadásgátló Rosewater Scent 40 ml-23%
1 370 Ft 1 050 Ft

Akció

A Rosewater Scent izzadásgátló egész napos friss finom illatot eredményez, textúrája gyengéden keveredik a bőrével. A szilárd izzadásgátló száraz filmet hoz létre, amely megvédi bőrét a szagoktól. A dezodor nem hagy fehér és sárga foltokat a bőrén és a ruháján.

Secret Szilárd krém izzadásgátló Rosewater Scent 40 ml-23%
1 370 Ft 1 050 Ft

Akció

A Secret márkától származó szilárd krémes izzadásgátlót, a Rosewater Scent-et kiegyensúlyozott pH-értékkel és hidratáló összetétellel tervezték, hogy bőre puha és tartósan illatos legyen. Továbbfejlesztett illat technológiát kínál, amelyet szeretni fog.

Secret Szilárd krémes izzadásgátló Delicate Scent 40 ml-23%
1 370 Ft 1 050 Ft

Akció

A Secret márkától származó szilárd krémes izzadásgátlót, a Delicate Scent -et kiegyensúlyozott pH-értékkel és hidratáló összetétellel tervezték, hogy bőre puha és tartósan illatos legyen. Továbbfejlesztett illat technológiát kínál, amelyet szeretni fog.

Secret Szilárd krémes izzadásgátló Natural Unscented 40 ml-23%
1 370 Ft 1 050 Ft

Akció

A Secret márkától származó szilárd krémes izzadásgátlót, a Natural Unscented-et kiegyensúlyozott pH-értékkel és hidratáló összetétellel tervezték, hogy bőre puha és tartósan illatos legyen. Továbbfejlesztett illat technológiát kínál, amelyet szeretni fog.

Spray dezodor férfiaknak WhiteWater 150 ml-21%
1 520 Ft 1 200 Ft

Akció

A Whitewater dezodor hosszú távon megbízható védelmet nyújt az izzadás és a kellemetlen szag ellen, és hosszú távú frissesség érzést kölcsönöz.

Whitewater Duo 2 x 150 ml dezodor spray-20%
2 910 Ft 2 300 Ft

Akció

A WhiteWater dezodor spray tiszta, friss illatot kölcsönöz és megszabadít a testszagtól. Könnyen alkalmazható, és gyorsan szárad. A fokozatos Core kibocsátási technológiának köszönhetően az illat egyenletesen szabadul fel a nap folyamán. .

Whitewater Duo 2 x 50 ml szilrád dezodor-20%
3 520 Ft 2 790 Ft

Akció

Whitewater szilárd gél dezodor erős, frissítő illattal, amely önt garantáltan felébreszti. Segít megszabadulni a test- és a hónaljszagtól, valamint nem hagy foltot a ruhákon.