Borotalco Ball dezodor Invisible 50 ml
1 560 Ft 1 480 Ft

A dezodoráló anyagot kifejezetten a világos foltok sárga foltok és a sötét szövetek fehér foltok csökkentésére fejlesztették ki. A dezodor szabályozza az izzadást, és naponta kiszáradja a bőrt. .

Borotalco Izzadásgátló spray Invisible 150 ml
1 750 Ft

A dezodort kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy csökkentse a világos szöveteken a sárga foltok és a sötét szöveteken a fehér foltok kialakulását. A dezodor szabályozza az izzadást és naponta biztosítja a száraz bőrt.

100% -ban természetes dezodor rock Persp-60 ml
3 430 Ft

Egyedi 100% -ban természetes dezodor ásványi sót származó ázsiai sóbányák. Az eredeti alak sima kő. Rock Persp-készült természetes kristály kálium-timsó, ami készült természetben előforduló ásvány-szulfátok.

Bione Cosmetics Alumíniummentes dezodor Men kék 80 ml-16%
960 Ft 800 Ft

Az alumíniummentes dezodor férfiak számára modern, elegáns és hatékony dezodor. Az alkohol és glikolok nélküli emulzió nem melegszik fel az alkalmazás után, nem tapad a bőrre, gyorsan szárad, és nem hagy foltot a ruhákon.

Bione Cosmetics Alumíniummentes dezodor Women rózsaszín 80 ml-16%
960 Ft 800 Ft

Az alkohol és glikolok nélküli emulzió nem melegszik fel az alkalmazás után, nem tapad a bőrre, gyorsan szárad, és nem hagy foltot a ruhákon. Az illata meleg porszerű, elemekkel rózsa, jázmin, pézsma. 24 órán keresztül védi az izzadás és a kellemetlen szagok ellen.

Bione Cosmetics Alumíniummentes dezodor Women zöld 80 ml-22%
960 Ft 740 Ft

Az alkohol és glikolok nélküli emulzió nem melegszik fel az alkalmazás után, nem tapad a bőrre, gyorsan szárad, és nem hagy foltot a ruhákon. Virágos rét, fű, moha és zöld tea friss, könnyű illatával. 24 órán keresztül védi az izzadás és a kellemetlen szagok ellen.

Bione Cosmetics STOP nyári spray a szúnyogok, kullancsok és bögöly ellen 100 ml
810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A spray tartós, megbízható és hatékony védelmet nyújt a kullancsok és a szúnyogok ellen A leginkább növényi olajokból származó STOP spray nagyon specifikus illatával akár 3 órán át elfedi a legtöbb testszagot. Ugyanakkor nem fogják zavarni a különböző rovarok (szúnyogok, kullancsok, bögöly stb. ).

Borotalco Dezodor spray Original 150 ml
1 660 Ft 1 440 Ft

A félreismerhetetlen illatú dezodor 48 órás védelmet nyújt az izzadás ellen. Az izzadságot elnyelő Microtalca tartalmú összetételének köszönhetően a dezodor szabályozza az izzadtságot és naponta biztosítja a száraz bőrt.

Borotalco Friss dezodor tengeri sóval (Sea Salts Fresh) 150 ml
2 210 Ft

A dezodor biztosítja a hosszú távú védelmet. Ezt elsősorban a benne lévő mikrorészecskék biztosítják, amelyeket mozgás aktivál. A dezodor extra védelmet nyújt az izzadás ellen, és hosszan tartó frissesség érzetet ad. .

Borotalco Láthatatlan Fresh (Invisible Fresh ) 150 ml
1 660 Ft

A dezodor kettős védelmet biztosít. Az izzadság és a ruházati foltok ellen. A mikro részecskék elnyelik az izzadságot, és friss, szagtalan, száraz bőrt hagynak. Ugyanakkor a bőr hidratálódik.

Borotalco Szilárd dezodor Bulldog Original 40 ml
1 560 Ft 1 420 Ft

A félreismerhetetlen illatú szilárd dezodor 48 órás védelmet nyújt az izzadás ellen. Az izzadságot elnyelő Microtalca tartalmú összetételének köszönhetően a dezodor szabályozza az izzadtságot és naponta biztosítja a száraz bőrt.

Borotalco Szilárd dezodor Invisible 40 ml
1 500 Ft

A szilárd dezodort kifejezetten a világos szöveteken a sárga foltok és a sötét szöveteken a fehér jelek képződésének csökkentésére fejlesztették ki. A dezodor szabályozza az izzadást és naponta biztosítja a száraz bőrt. Alumínium sókat nem tartalmaz!.

Crystal dezodor spray ( Natura l Deodorant)
2 960 Ft 2 700 Ft

Dezodor a föld sója, az oldat egy ásványi kristály, aloe vera és kivonatok lonc, mely hidratálja a bőrt. Előnye, a kényelem, akkor egyszerűen használja a teljes test és a lábak, ideális utazáshoz. Úgy működik, mint egy kristály.

Lavera Basis golyós dezodor -15%
2 570 Ft 2 180 Ft

Hála a bőr puha és gyengéd dezodor labda recept tökéletes azok számára, akik extra érzékeny bőrre. Ez nem tartalmaz alumíniumot!.

Lavera Friss dezodor BIO vasfű - lime (dezodor) 75 ml-17%
3 490 Ft 2 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Élénkítő citrus illat ad a spiritusz és életöröm! Gyengéd dezodor spray hozza a frissesség érzését és ad bizalmat az egész nap. Az összetevők, mint a zöld tea, komló, hársfavirág, citromfű és aloe vera összekeverünk egy koktélt frissítő illata, hogy érzi magát benne. .

Melvita Alumíniummentes dezodor (Purifying Deodorant) 50 ml
5 180 Ft

Újdonság

Alumíniummentes szerves dezodor hatékonyan küzd a szag és nedvesség ellen, anélkül, hogy megzavarná a természetes izzadást. Három tisztító illóolaj (borsmenta, szantálfa és kakukkfű) és antioxidáns E-vitamin szinergiájának köszönhetően segít csökkenteni az izzadást, tartós hatás érdekében.

Melvita Organikus golyós dezodor érzékeny bőrre 50 ml
5 180 Ft

Újdonság

Alumíniummentes szerves dezodor hatékonyan küzd a szag és nedvesség ellen, anélkül, hogy megzavarná a természetes izzadást. A tisztítószerek, az antioxidáns E-vitamin és a nedvszívó mikroporózus szilícium-dioxid szinergiájának köszönhetően ez a dezodor csökkenti az izzadtságot.