Hama WiFi ajtó/ablak érzékelő

Márka: Hama Katalógus száma: 1352552

Hama WiFi ajtó/ablak érzékelő

Hama mágneses érzékelő az ajtók és az ablakok figyelemmel tartására Gateway és Bridge használatának szükségessége nélkül. Az érzékelő figyelmeztet a nyitott ablakra vagy ajtóra és véd a nem engedélyezett hozzáférés ellen. Hangvezérléssel is irányítható az Amazon Alexa és Google Home eszközök segítségével, mobil alkalmazás támogatással is felszerelt és értesítésék küldésére is képes. További információ

8190

8 190 Ft ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1352552

Leírás

Termékleírás

Hama WiFi ajtó/ablak érzékelő

Tulajdonságok:

  • Figyelmeztet a nyitott ablakra vagy ajtóra
  • Beépített védelem nem autorizált eltávolítás ellen
  • Lehetőség (push) értesítések küldésére az éppen adott állapotáról – nyitott/zárt, felhatalmazás nélküli manipuláció
  • Hangvezérlés az Amazon Alexa-n és Google Home-on keresztül.
  • IFTTT támogatás – feltételhez kötött esemény beprogramozása
  • Az értesítéseket a Hama Smart Solution ingyenes mobil alkalmazásonkeresztül kaphatod meg
  • Gateway és Bridge sem szükséges az összes funkció kihasználásához
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Rögzítés: ragasztó talapzat, csavarok
  • Tápellátás: 2AAA elem

Paraméterek

%2% paraméterei

Izzó típusa LED

Hasonló termékek

PHILIPS Hue 9.5 W, E27 Vezeték nélküli izzó + kapcsoló
19 704 Ft 8 290 Ft

Philips Hue 9.5 W, E27 Vezeték nélküli izzó kapcsolóval, egy tökéletes páros. Egy okoskapcsoló, ami azonnal működőképes és egy Philips Hue White E27 LED fényforrás. Kezelése és működtetése egyszerű, a kapcsoló tartó falra szerelhető, a távirányító egység a fali tartóhoz mágnesesen rögzíthető. A Hue kapcsolóval a dobozban levő Hue LED azonnal szabályozható, fokozatmentesen és egyszerűen. Sőt, további 10 darab lámpát lehet a távirányítóhoz párosítani. A távirányító programozható, okostelefonokra letölthető applikációval használható.

Hama WiFi mozgásérzékelő
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Infravörös WiFi mozgásérzékelő a Hamatól, ami lehetővé teszi a szobák, folyosók és nagyobb terek megfigyelését is. Ingyenes mobil alkalmazáson keresztül irányítható Gateway és Bridge szükségessége nélkül. Riasztóként vagy a világítás bekapcsolásához használható – a bejárati ajtó kinyitásával felkapcsol a lámpa. Riasztóként való használat esetén push értesítést küld.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.