Immax Neo RGB + CCT távirányító a Zigbee számára

A+ Márka: Immax Katalógus száma: 1241321

Immax Neo RGB + CCT távirányító a Zigbee számára

Ez a leggyorsabb módja a lámpák vezérlésére bárhonnan. A távirányítóval ki- és bekapcsolhatja a lámpákat, beállíthatja a fényerőt, növelheti vagy csökkentheti a színhőmérsékletet, esetleg megváltoztathatja a fény színét. A távirányító a Philips HUE és ZigBee termékekkel kompatibilis. További információ

7090

7 090 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 8 093 Ft, Megtakarítás: 1 003 Ft (12 %)

Katalógus száma: 1241321

Leírás

Termékleírás

NEO távirányító, univerzális mint CCT, mint RGB irányítására.

  • Test anyag: műanyag
  • Elem: 2×1,5V AAA (nem része a csomagolásnak)
  • Távirányító hatótávolsága: 30 m-ig.
  • Méret: 12,5 × 5,5 × 1,5 mm

Teljesen kompatibilis Philips Hue termékekkel.


Paraméterek

%2% paraméterei

Energiaosztály A+
Izzó típusa LED
Garnitúra darabszáma 1 Darab
Smart igen

Hasonló termékek

PHILIPS Hue 9.5 W, E27 Vezeték nélküli izzó + kapcsoló
19 704 Ft 8 290 Ft

Philips Hue 9.5 W, E27 Vezeték nélküli izzó kapcsolóval, egy tökéletes páros. Egy okoskapcsoló, ami azonnal működőképes és egy Philips Hue White E27 LED fényforrás. Kezelése és működtetése egyszerű, a kapcsoló tartó falra szerelhető, a távirányító egység a fali tartóhoz mágnesesen rögzíthető. A Hue kapcsolóval a dobozban levő Hue LED azonnal szabályozható, fokozatmentesen és egyszerűen. Sőt, további 10 darab lámpát lehet a távirányítóhoz párosítani. A távirányító programozható, okostelefonokra letölthető applikációval használható.

Hama WiFi mozgásérzékelő
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Infravörös WiFi mozgásérzékelő a Hamatól, ami lehetővé teszi a szobák, folyosók és nagyobb terek megfigyelését is. Ingyenes mobil alkalmazáson keresztül irányítható Gateway és Bridge szükségessége nélkül. Riasztóként vagy a világítás bekapcsolásához használható – a bejárati ajtó kinyitásával felkapcsol a lámpa. Riasztóként való használat esetén push értesítést küld.

Hama WiFi ajtó/ablak érzékelő
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hama mágneses érzékelő az ajtók és az ablakok figyelemmel tartására Gateway és Bridge használatának szükségessége nélkül. Az érzékelő figyelmeztet a nyitott ablakra vagy ajtóra és véd a nem engedélyezett hozzáférés ellen. Hangvezérléssel is irányítható az Amazon Alexa és Google Home eszközök segítségével, mobil alkalmazás támogatással is felszerelt és értesítésék küldésére is képes.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.